mali67
Üye
Mali bırak bu işi bence insan 6 ayda 100 gr kas yapmaz mi ☺☺☺☺☺☺
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

36mali, yaş kaç?
Mali bırak bu işi bence insan 6 ayda 100 gr kas yapmaz mi ☺☺☺☺☺☺
36mali, yaş kaç?
Bence de saçma şakası bi yana 6 ay pazar posetlerini taşısan 100 gr kas yaparsın ki sen ağır çalışıyorsun hakketenvalla abi dunden beri onu düşünüyorum motivasyonum sıfır şuan.az önce spora ilk başladıgım zaman bize yardımcı olan arkadaşla görüştüm bu durumu imkansız abi dedi senin idmanını görüyorum beslenmeni biliyorum ihtimal dahilinde bile değil o makine sorunlu dedi.
36
aynaya bakınca sorun yok memnunum ben ama bunu kağıt üstünde görememek de kötü oluyor.en basitinden kan tahlili yaptırmaya gittğimde dün aile hekimini 2 ay oldu görmeyeli o bile mali her gördüğümde ilerleme var sende diyor.aile hekimim eski bodyci bir aralar yapmış ama sonra bırakmış salmış konu üzerine az çok bilgisi olan birisi boş adam değil yani.ama işte tanita makine öyle demiyorBence de saçma şakası bi yana 6 ay pazar posetlerini taşısan 100 gr kas yaparsın ki sen ağır çalışıyorsun hakketen
Çok da kafaya takma aynaya bak kendini nasıl görüyorsan oyke bide uzun zaman görmedigin arkadaşlarına sor ☺
Tanita isminde meymenet yok salla boşver ☺☺☺aynaya bakınca sorun yok memnunum ben ama bunu kağıt üstünde görememek de kötü oluyor.en basitinden kan tahlili yaptırmaya gittğimde dün aile hekimini 2 ay oldu görmeyeli o bile mali her gördüğümde ilerleme var sende diyor.aile hekimim eski bodyci bir aralar yapmış ama sonra bırakmış salmış konu üzerine az çok bilgisi olan birisi boş adam değil yani.ama işte tanita makine öyle demiyor![]()
Tanita isminde meymenet yok salla boşver ☺☺☺
Bu tur cihazlarin ortalama %5\7 yanilma payi vardir ayrica olcum yapildigi gun sizin fiziksel durumunuz kabettiginiz veya fazladan aldiginiz su miktari bile sonucu ciddi sekilde etkiler bu yuzden fikir edinmek icin kullanin ama cokta kaale almayin...aynaya bakınca sorun yok memnunum ben ama bunu kağıt üstünde görememek de kötü oluyor.en basitinden kan tahlili yaptırmaya gittğimde dün aile hekimini 2 ay oldu görmeyeli o bile mali her gördüğümde ilerleme var sende diyor.aile hekimim eski bodyci bir aralar yapmış ama sonra bırakmış salmış konu üzerine az çok bilgisi olan birisi boş adam değil yani.ama işte tanita makine öyle demiyor![]()
Normalden biraz daha fazla protein yüklemesi yapman faydalı olur. 20-40-60 lı yaşlardaki protein yüklemeleri farklı oluyor. Yaş ilerledikçe, proteini artırmak gerekiyor.valla abi dunden beri onu düşünüyorum motivasyonum sıfır şuan.az önce spora ilk başladıgım zaman bize yardımcı olan arkadaşla görüştüm bu durumu imkansız abi dedi senin idmanını görüyorum beslenmeni biliyorum ihtimal dahilinde bile değil o makine sorunlu dedi.
36
tövbe daha diyetisyene gidip ölçüm yaptırmam 50tl ile kreatin alırım daha iyiBu tur cihazlarin ortalama %5\7 yanilma payi vardir ayrica olcum yapildigi gun sizin fiziksel durumunuz kabettiginiz veya fazladan aldiginiz su miktari bile sonucu ciddi sekilde etkiler bu yuzden fikir edinmek icin kullanin ama cokta kaale almayin...
☺☺☺☺tövbe daha diyetisyene gidip ölçüm yaptırmam 50tl ile kreatin alırım daha iyi![]()
mr videosu sana gösterme şansım yok hocam o konuda fikrin nedir idman olarak?
yok yok kesinke ölçtürmem daha aynaya bakacam ne var ne yok. gunluk ortalama 150-200 gr protein alıyorum bunun 100 gr garanti et ve süt ürünlerinden oluyor gerisi bitkisel falandır.motivasyon düşüyor şster istemez bir şekilde kendime gaz vermem lazım abimNormalden biraz daha fazla protein yüklemesi yapman faydalı olur. 20-40-60 lı yaşlardaki protein yüklemeleri farklı oluyor. Yaş ilerledikçe, proteini artırmak gerekiyor.
Bir de, farklı cihazlarda dene. Akupunktur işi yapan doktorlar, yağ ve kas ölçümü yapıyor.
Bence, her şey düzenli ise, kesinlikle artış olmuştur.
Hani oteller de falan traş aynaları var yüzünü kocaman gösteriyor ondan al bitane yatak odasına ☺☺☺☺ama büyük boy aynasıyok yok kesinke ölçtürmem daha aynaya bakacam ne var ne yok. gunluk ortalama 150-200 gr protein alıyorum bunun 100 gr garanti et ve süt ürünlerinden oluyor gerisi bitkisel falandır.motivasyon düşüyor şster istemez bir şekilde kendime gaz vermem lazım abim![]()
birde yanına sürekli gaz verecek birisini almalı sigortalı işçi gazcıHani oteller de falan traş aynaları var yüzünü kocaman gösteriyor ondan al bitane yatak odasına ☺☺☺☺ama büyük boy aynası
Belirli bir sure dinlenmek faydali olacaktir oyle cok degil 1 hafta falan fitik olmadigi surece sorun yok, celvical omurlari zorlayici seylere dikkat edin mesela bu surecte riske girmemek adina alt vucut karin ve kardio calisabilirsin bir sureligine...tövbe daha diyetisyene gidip ölçüm yaptırmam 50tl ile kreatin alırım daha iyi![]()
mr videosu sana gösterme şansım yok hocam o konuda fikrin nedir idman olarak?
kafamdaki yağ bezesi alındıgı için bu hafta idman yok haftaya ptesi başlarım.bu süreç derken doktorun dediği gibi 2-3 haftalık süreçmi dinlenmesi için doğru anladım değilmi?Belirli bir sure dinlenmek faydali olacaktir oyle cok degil 1 hafta falan fitik olmadigi surece sorun yok, celvical omurlari zorlayici seylere dikkat edin mesela bu surecte riske girmemek adina alt vucut karin ve kardio calisabilirsin bir sureligine...
2 hafta yeterli olacaktir tabi doktorun dedigi onceliklidir ama bu hic antrenman yapamazsin demek degil sadece bolgeyi izole etmeniz gerekiyorkafamdaki yağ bezesi alındıgı için bu hafta idman yok haftaya ptesi başlarım.bu süreç derken doktorun dediği gibi 2-3 haftalık süreçmi dinlenmesi için doğru anladım değilmi?
tamamdır abim anlaşıldı teşekkürler2 hafta yeterli olacaktir tabi doktorun dedigi onceliklidir ama bu hic antrenman yapamazsin demek degil sadece bolgeyi izole etmeniz gerekiyor
abi desene benim 500gr beni komple temizi çıkarırBu sıralar favori sözüm;
1 gr.yağ bin ayıbı örtermiş[emoji15]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ooooo abilerin abisi gelmişBu sıralar favori sözüm;
1 gr.yağ bin ayıbı örtermiş[emoji15]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk