30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Nerdesiniz abi bugün ses soluk yok kimsede :):)[DOUBLEPOST=1456860685][/DOUBLEPOST]
bugun süt,yulaf,makarna, lor peyniri, nohut ve kıyma tukettim abi o yağında 15 gramı nohuttan 27 gramı kıymadan geldi abi.
bugun biraz düşük kaldı abi ortalama 80 lere çıkıyordu öyle denk geldi.
Güzel bir zeytin yağı al abi ara öğünlerde çay bardağının çeyreği kadar doldur iç, sağlıklı yağ ihtiyacını daha kolay karşılarsın.

Bugün hasta halimle gittim bacak çalıştım çok güzel bir salonda, kuzenim davet etti gerçekten öyle bir salon görmedim:) power rack aleti vardı 100 kg squat yaptım rekorum şu an bu ama ilerleteceğim inşallah.

Nerdesiniz abi bugün ses soluk yok kimsede :):)[DOUBLEPOST=1456860685][/DOUBLEPOST]
Güzel bir zeytin yağı al abi ara öğünlerde çay bardağının çeyreği kadar doldur iç, sağlıklı yağ ihtiyacını daha kolay karşılarsın.
bu aralar arazi millet :)
valla bilmiyom içebilirmiyim denemek lazım :)
Proteinin dibine vuruyorsun valla abi :D[DOUBLEPOST=1456860877][/DOUBLEPOST]
Omuz iyileşmedi abi hala :)
valla protein ağırlıklı gidiyom kimileri yağlanma yapar diyo kimileri super devam et diyo takılıyom kafama göre abim :)
omuz sakatlığı kötü oluyor yaa:(
Agrim gecti, dun dumbbell ile press denedim cok zorlamadan sikinti olmadi, yavastan baslarim artik
Sent from my iPhone using Tapatalk
guzel guzel yavaş yavaş hiçbirşey kalmaz inş abi.
İyi o zaman abi bende grip oldum valla spordan duş alıp çıkma olayı hasta etti sonunda :)
Geçmiş olsun o çok kötü oluyor ya yazın neysede kışın sıkıntılı Allah şifa versin
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
geçmiş olsun kardeş.mevsim geçişleri hasta ediyor zaten havanın guzelliğine aldanıyoruz.spordan sonra duş alınca biraz salonda oturup teri soğutmak lazım aslında.çünkü duş sonrası terleme daha artıyor dışarıda çarpılma riski yuksek oluyor
Bugün hasta halimle gittim bacak çalıştım çok güzel bir salonda, kuzenim davet etti gerçekten öyle bir salon görmedim:) power rack aleti vardı 100 kg squat yaptım rekorum şu an bu ama ilerleteceğim inşallah.
helal 100 kilo squat super birşey.motivasyon tavan oluyor ağır kilolarda :) bende bacak girdim bugun.100 kilo ile 2*4 yaptım yine peşine yardımlı 110 kilo ile 3 yapabildim gitmedi başka.ama haftaya inşallah boş barla ısınacam sonra direk 100 kilo ile 5*5 çıkarmaya çalışacam bakalım olacakmı.araya 70-90 kilo falan basmayacam uğraşmayacam.
öyle bir salon hiç görmedim ama gitmeyi çok istiyorum 5 yıdızlı havuzlu falan hamamlı saunalı :)

Sağlık problemi yaşayan oldboy' lara geçmiş olsun, iyi beslenin, artistlik yapmayın, gerekirse duşta almayın :)[DOUBLEPOST=1456870325][/DOUBLEPOST]benim tek 100 lü sayılarım leg press te :)
noktayı koydun abi :) pek gaza gelmemek lazım sonra kendi gazımızda boğuluruz :) bu akşam birisi benchde 120 kiloda barı düşürüyordu bodysi tuttu.allah muhafaza 120 kilo göğüse düştümü neler olur düşünmek istemiyorum.

ya ondan 120 den boş bara dönmek var :), spor salonunda etrafında genç nesil çok oldumu, neşe doluyor insan, ama şeytana da çok uymamak lazım :) ben 60 kilomla yavaş yavaş çalışırım abi :)
tabi abi dikkat etmek lazım ama sınırları zorlamayı seviyorum ben zaten yanıdna yardım edecek birisi olmazsa bende rahat çalıştığım ağırlıkla devam ediyorum tekrarları artırıyorum.o zamanda verim alıyorum.bu akşam leg pressde stil değiştim mesela 150 killo ile dizleri göğsüme kadar çekip yaptım hareketten hiç çalmadım o bile farkediyor.

squatta 100 yapıyosan leg presste şu ankinden daha çok yaparsın gibime geliyor. işte benim bi badim yok, olmadığı için yavaş yavaş takılıyorum :)
leg pressde 270 yapıyorum abi ama dizler göğüse kadar inmiyor iniyor ama ağırlık yukarı çıkmıyor indiği yerde kalıyor onu denedim :):):):)
hareketten çalıyorum diye bu sefer farklılık olsun diye öyle yaptım.body çok aramıyorum ben salonda birinden yardım istiyom olmazsa hafif takılıyom.yanlız çalışmanında avantajları var bekleme yok takılma yok.body oldumu senle aynı ağırlık çalışması lazım yoksa sürekli plaka tak plaka çıkar oluyor olmuyor soğuyor vucut.ben sevmiyom öyle.

leg pressde 270 yapıyorum abi ama dizler göğüse kadar inmiyor iniyor ama ağırlık yukarı çıkmıyor indiği yerde kalıyor onu denedim :):):):)
hareketten çalıyorum diye bu sefer farklılık olsun diye öyle yaptım.body çok aramıyorum ben salonda birinden yardım istiyom olmazsa hafif takılıyom.yanlız çalışmanında avantajları var bekleme yok takılma yok.body oldumu senle aynı ağırlık çalışması lazım yoksa sürekli plaka tak plaka çıkar oluyor olmuyor soğuyor vucut.ben sevmiyom öyle.
yani, zorlamaya gerek yok, hangi ağırlıktan randıman alıyorsan ordan arttır aynen. evet bide badi bazen çok vıdı vıdı ediyor, yine soğuyor insan:) vazgeçtim tek takılmaya devam :D

Back
Yukarı