suskunprens74
Üye
Benim dündü bacak idmanım daha hala kalçalarım ağrıyo [emoji4]2520 kalori
280 karbonhidrat
210 protein
55 yağ
akşamki bacak idmanına hazırız inşallah.
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
Benim dündü bacak idmanım daha hala kalçalarım ağrıyo [emoji4]2520 kalori
280 karbonhidrat
210 protein
55 yağ
Güzel bir zeytin yağı al abi ara öğünlerde çay bardağının çeyreği kadar doldur iç, sağlıklı yağ ihtiyacını daha kolay karşılarsın.bugun süt,yulaf,makarna, lor peyniri, nohut ve kıyma tukettim abi o yağında 15 gramı nohuttan 27 gramı kıymadan geldi abi.
bugun biraz düşük kaldı abi ortalama 80 lere çıkıyordu öyle denk geldi.
Nerdesiniz abi bugün ses soluk yok kimsede[DOUBLEPOST=1456860685][/DOUBLEPOST]
Güzel bir zeytin yağı al abi ara öğünlerde çay bardağının çeyreği kadar doldur iç, sağlıklı yağ ihtiyacını daha kolay karşılarsın.
Proteinin dibine vuruyorsun valla abi2520 kalori
280 karbonhidrat
210 protein
55 yağ
Omuz iyileşmedi abi halaOmuzda soguk kompres yatiyoruz napalim![]()
Proteinin dibine vuruyorsun valla abi[DOUBLEPOST=1456860877][/DOUBLEPOST]
Omuz iyileşmedi abi hala![]()
İyi o zaman abi bende grip oldum valla spordan duş alıp çıkma olayı hasta etti sonundaAgrim gecti, dun dumbbell ile press denedim cok zorlamadan sikinti olmadi, yavastan baslarim artik
Geçmiş olsun o çok kötü oluyor ya yazın neysede kışın sıkıntılı Allah şifa versinİyi o zaman abi bende grip oldum valla spordan duş alıp çıkma olayı hasta etti sonunda![]()
Sağol abi o kadar karda kışta hasta olmadım hava düzeldi hasta oldum.Geçmiş olsun o çok kötü oluyor ya yazın neysede kışın sıkıntılı Allah şifa versin
Öyle olur zaten hava değişimleri çarpıyor insanıSağol abi o kadar karda kışta hasta olmadım hava düzeldi hasta oldum.
Hele de bu İstanbul havası zaten ne sıcağı belli ne soğuğu..Öyle olur zaten hava değişimleri çarpıyor insanı
Aynende öyle Allah yardımcımız olsunHele de bu İstanbul havası zaten ne sıcağı belli ne soğuğu..
bu aralar arazi milletNerdesiniz abi bugün ses soluk yok kimsede[DOUBLEPOST=1456860685][/DOUBLEPOST]
Güzel bir zeytin yağı al abi ara öğünlerde çay bardağının çeyreği kadar doldur iç, sağlıklı yağ ihtiyacını daha kolay karşılarsın.
valla protein ağırlıklı gidiyom kimileri yağlanma yapar diyo kimileri super devam et diyo takılıyom kafama göre abimProteinin dibine vuruyorsun valla abi[DOUBLEPOST=1456860877][/DOUBLEPOST]
Omuz iyileşmedi abi hala![]()
guzel guzel yavaş yavaş hiçbirşey kalmaz inş abi.Agrim gecti, dun dumbbell ile press denedim cok zorlamadan sikinti olmadi, yavastan baslarim artik
Sent from my iPhone using Tapatalk
İyi o zaman abi bende grip oldum valla spordan duş alıp çıkma olayı hasta etti sonunda![]()
geçmiş olsun kardeş.mevsim geçişleri hasta ediyor zaten havanın guzelliğine aldanıyoruz.spordan sonra duş alınca biraz salonda oturup teri soğutmak lazım aslında.çünkü duş sonrası terleme daha artıyor dışarıda çarpılma riski yuksek oluyorGeçmiş olsun o çok kötü oluyor ya yazın neysede kışın sıkıntılı Allah şifa versin
helal 100 kilo squat super birşey.motivasyon tavan oluyor ağır kilolardaBugün hasta halimle gittim bacak çalıştım çok güzel bir salonda, kuzenim davet etti gerçekten öyle bir salon görmedimpower rack aleti vardı 100 kg squat yaptım rekorum şu an bu ama ilerleteceğim inşallah.
noktayı koydun abiSağlık problemi yaşayan oldboy' lara geçmiş olsun, iyi beslenin, artistlik yapmayın, gerekirse duşta almayın[DOUBLEPOST=1456870325][/DOUBLEPOST]benim tek 100 lü sayılarım leg press te
![]()
tabi abi dikkat etmek lazım ama sınırları zorlamayı seviyorum ben zaten yanıdna yardım edecek birisi olmazsa bende rahat çalıştığım ağırlıkla devam ediyorum tekrarları artırıyorum.o zamanda verim alıyorum.bu akşam leg pressde stil değiştim mesela 150 killo ile dizleri göğsüme kadar çekip yaptım hareketten hiç çalmadım o bile farkediyor.ya ondan 120 den boş bara dönmek var, spor salonunda etrafında genç nesil çok oldumu, neşe doluyor insan, ama şeytana da çok uymamak lazım
ben 60 kilomla yavaş yavaş çalışırım abi
![]()
leg pressde 270 yapıyorum abi ama dizler göğüse kadar inmiyor iniyor ama ağırlık yukarı çıkmıyor indiği yerde kalıyor onu denedimsquatta 100 yapıyosan leg presste şu ankinden daha çok yaparsın gibime geliyor. işte benim bi badim yok, olmadığı için yavaş yavaş takılıyorum![]()
yani, zorlamaya gerek yok, hangi ağırlıktan randıman alıyorsan ordan arttır aynen. evet bide badi bazen çok vıdı vıdı ediyor, yine soğuyor insanleg pressde 270 yapıyorum abi ama dizler göğüse kadar inmiyor iniyor ama ağırlık yukarı çıkmıyor indiği yerde kalıyor onu denedim
hareketten çalıyorum diye bu sefer farklılık olsun diye öyle yaptım.body çok aramıyorum ben salonda birinden yardım istiyom olmazsa hafif takılıyom.yanlız çalışmanında avantajları var bekleme yok takılma yok.body oldumu senle aynı ağırlık çalışması lazım yoksa sürekli plaka tak plaka çıkar oluyor olmuyor soğuyor vucut.ben sevmiyom öyle.