30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Gençler
Ayakta barfiks cekiyormus gibi kolları kasarak aşağı indirip kaldirdiginizda sırtınız omuzlarıniz falan takir tukur ses geliyor mu?
:)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işiniz gücünüz yemek yemek yaw :)
boğaz diye ölecez :):):):)
Gençler
Ayakta barfiks cekiyormus gibi kolları kasarak aşağı indirip kaldirdiginizda sırtınız omuzlarıniz falan takir tukur ses geliyor mu?
:)

bende yok abi.
dökülüyoz ağa 40lik sendromu bende bacak larda var o dedin
yaşlandık abi artık :)

Hey tam beni anlattın darısı başıma

gereken zamanda ve yerlerde boşver demeyi bilmek lazım abi yoksa hayat çekilmez olur.
Dizlerde citirtilar, omuzlarda katir kuturtular eksik olmuyor :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
allah kolaylık versin abi.her ne kadar bu yaşlarda bu sporu yapıyor olsakda yaşı genç olanlara göre daha tıtız daha dikkatli olmamız lazım neticede vucut yorgunlukları bir değil gençlerle.tabi bunu yapacaz diye motivasyonu düşürmemek lazım.

bf22e7446c3a1e45c78c5c86e4140b40.jpg

Kuzu bunlar kuzu

Afiyet olsun tadı nasıl bunun ben her balığı yiyemiyorum bi hamsi yiyebiliyorum bide yerli somon hoşuma gitti güzel dersen bunuda deneyebilirim he bide çok kılçıklı sevmiyorum [emoji4]

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok

Afiyet olsun tadı nasıl bunun ben her balığı yiyemiyorum bi hamsi yiyebiliyorum bide yerli somon hoşuma gitti güzel dersen bunuda deneyebilirim he bide çok kılçıklı sevmiyorum [emoji4]

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
Teşekkürler
Hamsi tarzı bi balık daha büyüğü ama hafif kıciklari var kenarlarda ama kizarinca anlasilmio lezzetli balık tir tavsiye ederim.zaten en güzeli ızgara oluyor bu balikta

iyi akşamlar cancazlar göbek ten press bacak ta indiremiyon çok aşaya vay bee
iyi akşamlar abiler.bacak press derken leg press kastediyon galiba abi.indirdiğin yerde çalışması gereken kasları hissediyorsan yeterlidir bence.çok ağır girdi isen hareketten çalma adına yapılabilir.ama hafif ağırlıkda tamamen indirmek baya etkili oluyor.ben öyle yapıyorum en azından.bende göğüs idmanı diye gittim bakdım 40 dakkada bitti hızımı alamadım peşine önkol arka kol ekledim super oldu 1 saat 15 dakkada hepsi bitti :)
kafamdan dumanlar çıkıyordu :):):):)
şimdide haşlanmış yumurta 2 tam yanına lor peyniri ve çay içip uzakdoğu dizisi bakacam.

Back
Yukarı