Izgara Sardalyaafiyet bal kaymak olsun abi.
O kadar kucuk sardalya mi olurIzgara Sardalya
Euvallah saol
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyük tu bileO kadar kucuk sardalya mi olur
Sent from my iPhone using Tapatalk
işiniz gücünüz yemek yemek yawBüyük tu bile
boğaz diye ölecezişiniz gücünüz yemek yemek yaw![]()
bende yok abi.Gençler
Ayakta barfiks cekiyormus gibi kolları kasarak aşağı indirip kaldirdiginizda sırtınız omuzlarıniz falan takir tukur ses geliyor mu?
yaşlandık abi artıkdökülüyoz ağa 40lik sendromu bende bacak larda var o dedin
Sem daha gencsin takir tukur başlar yakındaboğaz diye ölecez
bende yok abi.
yaşlandık abi artık![]()
yarı yolu geçtik be abi bazen dizlerimden geliyor benim çatır çutur sesler.Sem daha gencsin takir tukur başlar yakında
Heee söyle dökül bakalmyarı yolu geçtik be abi bazen dizlerimden geliyor benim çatır çutur sesler.
kendimi dinlesem bulurum bir sürüde dinlemiyorum uğraşmıyorum işin aslı.yoksa insan hastalık hastası olur abi oda hoş olmaz.Heee söyle dökül bakalm
Hey tam beni anlattın darısı başımakendimi dinlesem bulurum bir sürüde dinlemiyorum uğraşmıyorum işin aslı.yoksa insan hastalık hastası olur abi oda hoş olmaz.
Dizlerde citirtilar, omuzlarda katir kuturtular eksik olmuyoryarı yolu geçtik be abi bazen dizlerimden geliyor benim çatır çutur sesler.
gereken zamanda ve yerlerde boşver demeyi bilmek lazım abi yoksa hayat çekilmez olur.Hey tam beni anlattın darısı başıma
allah kolaylık versin abi.her ne kadar bu yaşlarda bu sporu yapıyor olsakda yaşı genç olanlara göre daha tıtız daha dikkatli olmamız lazım neticede vucut yorgunlukları bir değil gençlerle.tabi bunu yapacaz diye motivasyonu düşürmemek lazım.Dizlerde citirtilar, omuzlarda katir kuturtular eksik olmuyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Afiyet olsun tadı nasıl bunun ben her balığı yiyemiyorum bi hamsi yiyebiliyorum bide yerli somon hoşuma gitti güzel dersen bunuda deneyebilirim he bide çok kılçıklı sevmiyorum [emoji4]![]()
Kuzu bunlar kuzu
TeşekkürlerAfiyet olsun tadı nasıl bunun ben her balığı yiyemiyorum bi hamsi yiyebiliyorum bide yerli somon hoşuma gitti güzel dersen bunuda deneyebilirim he bide çok kılçıklı sevmiyorum [emoji4]
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
iyi akşamlar abiler.bacak press derken leg press kastediyon galiba abi.indirdiğin yerde çalışması gereken kasları hissediyorsan yeterlidir bence.çok ağır girdi isen hareketten çalma adına yapılabilir.ama hafif ağırlıkda tamamen indirmek baya etkili oluyor.ben öyle yapıyorum en azından.bende göğüs idmanı diye gittim bakdım 40 dakkada bitti hızımı alamadım peşine önkol arka kol ekledim super oldu 1 saat 15 dakkada hepsi bittiiyi akşamlar cancazlar göbek ten press bacak ta indiremiyon çok aşaya vay bee