30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

evt ama cok denedim bana uymuyor yanliz mali şu an kendimi kaybettim
uploadfromtaptalk1456773745064.jpg

Benimde favorim yavaş yavaş ağırlıklarımda artıyor güzel oluyor yalnız bi rack bulmam lazım daha ağır girmek adına [emoji4]

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
senevde çalışıyon galiba abi geçen bir konuda mesajın vardı ev için birşeyler imal ettirecekdin galiba.

Selamlar
Bu eskiden beri ağrıyan başım için en sonunda bugün doktora gittim nöroloji ye kan testi ve beyin tomografi si istedi cektirdim. Ama çeken adam çıkarken şikayetiniz ne dedi dedim başım çok agrio sık sık daha önce düştünüzmü veya ameliyat geçirdinizmi diye sordu önündeki ekrana bakarak yok dedim .niye soruyorsunuz bişey mi gördünüz dedim yok falan herkese soruyoruz dedi ama kıllandım bikere :) umarım bişi çıkmaz perşembe alicam sonuclari

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar
Bu eskiden beri ağrıyan başım için en sonunda bugün doktora gittim nöroloji ye kan testi ve beyin tomografi si istedi cektirdim. Ama çeken adam çıkarken şikayetiniz ne dedi dedim başım çok agrio sık sık daha önce düştünüzmü veya ameliyat geçirdinizmi diye sordu önündeki ekrana bakarak yok dedim .niye soruyorsunuz bişey mi gördünüz dedim yok falan herkese soruyoruz dedi ama kıllandım bikere :) umarım bişi çıkmaz perşembe alicam sonuclari

geçmiş olsun abi allah başka dert vermesin.baş ağrılarının bir sebebide göz bozuklukları olabilir abi.bunuda değerlendir bence.burunda kemik eğriliğimi birşey vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam öyle bir konu geçmişti bir ara duzgun nefes alamamakda baş ağrısı yapabilir abi.sinuzit gibi şeylerde baş agrısı yapar özellikle böyle bahar mevsimlerinde.

O kadarını yapıyorum ama ağırlık arttıkça kaldırmak zor oluyor biraz daha yüksek olması lazım

evde zor be abi salona falan gitmek en guzeli bence evde tek başına çalışmak bana göre değil.

geçmiş olsun abi allah başka dert vermesin.baş ağrılarının bir sebebide göz bozuklukları olabilir abi.bunuda değerlendir bence.burunda kemik eğriliğimi birşey vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam öyle bir konu geçmişti bir ara duzgun nefes alamamakda baş ağrısı yapabilir abi.sinuzit gibi şeylerde baş agrısı yapar özellikle böyle bahar mevsimlerinde.

evde zor be abi salona falan gitmek en guzeli bence evde tek başına çalışmak bana göre değil.
Biyerden baslicam bakalm orda bişi çıkmazsa diğer bölüme
Saol

Tam tersi bende yalnız çalışmayı seviyorum kalabalıkta rahatsız oluyorum

Tam tersi bende yalnız çalışmayı seviyorum kalabalıkta rahatsız oluyorum

illaki rahatsızlık oluyor abi kalabalıkda birde bizim salon dagınık herşey ortalıkda :):) ama kalablıkda sağlam çalışanları görünce benim motivasyonum artıyor.dagınıklık kalabalık gozum görmüyor.evde tek başıma motive olacagımı zannetmiyorum.
en guzel insanın kendini rahat hissettiği yerde çalışması.[DOUBLEPOST=1456828120][/DOUBLEPOST]
Biyerden baslicam bakalm orda bişi çıkmazsa diğer bölüme
Saol

inaşallah birşey çıkmaz önce göz doktoruna git bence.

Back
Yukarı