mali67
Üye
faydasını görüyorsan sıkıntı yok abi ama bacak idmanında squat benim vazgeçilmezim.5set yaptim evt leg press sabah 10 da yaptim halen hissediyom sqat yapmiyom malum bel yaş yapamiyom
faydasını görüyorsan sıkıntı yok abi ama bacak idmanında squat benim vazgeçilmezim.5set yaptim evt leg press sabah 10 da yaptim halen hissediyom sqat yapmiyom malum bel yaş yapamiyom
aboooevt ama cok denedim bana uymuyor yanliz mali şu an kendimi kaybettimEki Görüntüle 41995
abi arada bir kaytarmakda fayda var zaten şaşırtma adına ama bu biraz kaytarmanın ustune çıkmış olsun ama abi ye gitsin boşverSağol kurbanim vallah ağa sik sik nereye kadar krize girdim
Benimde favorim yavaş yavaş ağırlıklarımda artıyor güzel oluyor yalnız bi rack bulmam lazım daha ağır girmek adına [emoji4]faydasını görüyorsan sıkıntı yok abi ama bacak idmanında squat benim vazgeçilmezim.
senevde çalışıyon galiba abi geçen bir konuda mesajın vardı ev için birşeyler imal ettirecekdin galiba.Benimde favorim yavaş yavaş ağırlıklarımda artıyor güzel oluyor yalnız bi rack bulmam lazım daha ağır girmek adına [emoji4]
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
Evet evde çalışıyorum imal ettirecem araştırıyorum bakalım yapıcaz bişeylersenevde çalışıyon galiba abi geçen bir konuda mesajın vardı ev için birşeyler imal ettirecekdin galiba.
rack yapmak kolayda sen daha teferruatlı birşey arıyon abi.ama yapılmaz degil üstünde kafa yormak lazım.ama şimdilik iki sandalye arasından alınabilir.Evet evde çalışıyorum imal ettirecem araştırıyorum bakalım yapıcaz bişeyler
O kadarını yapıyorum ama ağırlık arttıkça kaldırmak zor oluyor biraz daha yüksek olması lazımrack yapmak kolayda sen daha teferruatlı birşey arıyon abi.ama yapılmaz degil üstünde kafa yormak lazım.ama şimdilik iki sandalye arasından alınabilir.
geçmiş olsun abi allah başka dert vermesin.baş ağrılarının bir sebebide göz bozuklukları olabilir abi.bunuda değerlendir bence.burunda kemik eğriliğimi birşey vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam öyle bir konu geçmişti bir ara duzgun nefes alamamakda baş ağrısı yapabilir abi.sinuzit gibi şeylerde baş agrısı yapar özellikle böyle bahar mevsimlerinde.Selamlar
Bu eskiden beri ağrıyan başım için en sonunda bugün doktora gittim nöroloji ye kan testi ve beyin tomografi si istedi cektirdim. Ama çeken adam çıkarken şikayetiniz ne dedi dedim başım çok agrio sık sık daha önce düştünüzmü veya ameliyat geçirdinizmi diye sordu önündeki ekrana bakarak yok dedim .niye soruyorsunuz bişey mi gördünüz dedim yok falan herkese soruyoruz dedi ama kıllandım bikereumarım bişi çıkmaz perşembe alicam sonuclari
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evde zor be abi salona falan gitmek en guzeli bence evde tek başına çalışmak bana göre değil.O kadarını yapıyorum ama ağırlık arttıkça kaldırmak zor oluyor biraz daha yüksek olması lazım
Biyerden baslicam bakalm orda bişi çıkmazsa diğer bölümegeçmiş olsun abi allah başka dert vermesin.baş ağrılarının bir sebebide göz bozuklukları olabilir abi.bunuda değerlendir bence.burunda kemik eğriliğimi birşey vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam öyle bir konu geçmişti bir ara duzgun nefes alamamakda baş ağrısı yapabilir abi.sinuzit gibi şeylerde baş agrısı yapar özellikle böyle bahar mevsimlerinde.
evde zor be abi salona falan gitmek en guzeli bence evde tek başına çalışmak bana göre değil.
Tam tersi bende yalnız çalışmayı seviyorum kalabalıkta rahatsız oluyorumgeçmiş olsun abi allah başka dert vermesin.baş ağrılarının bir sebebide göz bozuklukları olabilir abi.bunuda değerlendir bence.burunda kemik eğriliğimi birşey vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam öyle bir konu geçmişti bir ara duzgun nefes alamamakda baş ağrısı yapabilir abi.sinuzit gibi şeylerde baş agrısı yapar özellikle böyle bahar mevsimlerinde.
evde zor be abi salona falan gitmek en guzeli bence evde tek başına çalışmak bana göre değil.
illaki rahatsızlık oluyor abi kalabalıkda birde bizim salon dagınık herşey ortalıkdaTam tersi bende yalnız çalışmayı seviyorum kalabalıkta rahatsız oluyorum
inaşallah birşey çıkmaz önce göz doktoruna git bence.Biyerden baslicam bakalm orda bişi çıkmazsa diğer bölüme
Saol
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yağ çok rahat 70..90 biner nasil yapiyon2520 kalori
280 karbonhidrat
210 protein
55 yağ
akşamki bacak idmanına hazırız inşallah.
bugun süt,yulaf,makarna, lor peyniri, nohut ve kıyma tukettim abi o yağında 15 gramı nohuttan 27 gramı kıymadan geldi abi.yağ çok rahat 70..90 biner nasil yapiyon