30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Aynen abi bende tek takılıyorum :) ayrıca bugün bacaklar pert oldu robot gibi yürüyorum çok sert çalıştım bacağı ara vermeden 20 saniye dinlenmeyle bastım pressleri:)[DOUBLEPOST=1456928529][/DOUBLEPOST]Aynen abi bende tek takılıyorum :) ayrıca bugün bacaklar pert oldu robot gibi yürüyorum çok sert çalıştım bacağı ara vermeden 20 saniye dinlenmeyle bastım pressleri:)
helal 100 kilo squat super birşey.motivasyon tavan oluyor ağır kilolarda :) bende bacak girdim bugun.100 kilo ile 2*4 yaptım yine peşine yardımlı 110 kilo ile 3 yapabildim gitmedi başka.ama haftaya inşallah boş barla ısınacam sonra direk 100 kilo ile 5*5 çıkarmaya çalışacam bakalım olacakmı.araya 70-90 kilo falan basmayacam uğraşmayacam.
öyle bir salon hiç görmedim ama gitmeyi çok istiyorum 5 yıdızlı havuzlu falan hamamlı saunalı :)
ben buldum öyle bir yer ama uzak abi anca misafir olarak girdim erkekten çok bayan vardı gündüz saati ya :)

Aynen abi bende tek takılıyorum :) ayrıca bugün bacaklar pert oldu robot gibi yürüyorum çok sert çalıştım bacağı ara vermeden 20 saniye dinlenmeyle bastım pressleri:)[DOUBLEPOST=1456928529][/DOUBLEPOST]Aynen abi bende tek takılıyorum :) ayrıca bugün bacaklar pert oldu robot gibi yürüyorum çok sert çalıştım bacağı ara vermeden 20 saniye dinlenmeyle bastım pressleri:)

ben buldum öyle bir yer ama uzak abi anca misafir olarak girdim erkekten çok bayan vardı gündüz saati ya :)
benim bacaklar pert bugun zor yuruyom önlü arkalı :)
burada zaten 2 salon var birisine 6 ay gittim salon ufak, aletler ağırlıklar az.diğerine şuan gidiyorum burasıda dağınık herşey ortada temizlik sıkıntılı gidecek başka yerde yok idare ediyoz böylece :) salon uzak olmasıda kötü 8km benim eve salon arabayla gidip geliyorum.

benim bacaklar pert bugun zor yuruyom önlü arkalı :)
burada zaten 2 salon var birisine 6 ay gittim salon ufak, aletler ağırlıklar az.diğerine şuan gidiyorum burasıda dağınık herşey ortada temizlik sıkıntılı gidecek başka yerde yok idare ediyoz böylece :) salon uzak olmasıda kötü 8km benim eve salon arabayla gidip geliyorum.
Senin iş bayağı kötü abi bunun mazotu falanda var bir de ama helal olsun spor için kalkıp gidiyorsun,millet evinin önündeki salona bile gitmiyor üşengeçliğinden dolayı.
Benim ön bacak çok fena abi böyle ağrı daha önce görmedim galiba :)

A101-3-Mart-2016-Aktüel-Ürünler-Sayfa-4.jpg
A101e terazi geliyormuş bayağı uygun lazım olan kaçırmasın :)[DOUBLEPOST=1456936439][/DOUBLEPOST]Hatta traş makinalarıda fena değil :)

Senin iş bayağı kötü abi bunun mazotu falanda var bir de ama helal olsun spor için kalkıp gidiyorsun,millet evinin önündeki salona bile gitmiyor üşengeçliğinden dolayı.
Benim ön bacak çok fena abi böyle ağrı daha önce görmedim galiba :)
motivasyonum çok yuksek o kurtarıyor :) salon parası kadar benzin parası veriyom her ay :):):)
ağrı iyidir ben ağrı olmazsa çalışmadım sayıyom kendimi.
dukkanda terazı oldugu için birde alıştım yemek yediğim kaplar standartlar.neyi kaç gram alıyor alıştım hiç zor olmuyor :)

ince hesap yaptım benzin parası salondan pahalı :):):) salon aylık 67ye geliyor benzine 90tl veriyom :):):):)[DOUBLEPOST=1456955313][/DOUBLEPOST]
O zaman pes etmeden devam abi :) sen bu azimle yarışmalarada katılırsın.
yok babam ne yarışması :) bu yaşdan sonra o şekle gelmek çok zor.büyük emekler lazım ona.çevremde sürekli laf söyleyen ana var hatun var 70 yaşında babannem bile geçen akşam bir sürü laf söyledi :):):):)
bu laflar beni gaza getiriyor ama onlar farkında değiller :)

ince hesap yaptım benzin parası salondan pahalı :):):) salon aylık 67ye geliyor benzine 90tl veriyom :):):):)
O parayla çok güzel bir salona gidilebilir :)[DOUBLEPOST=1456955403][/DOUBLEPOST]
ince hesap yaptım benzin parası salondan pahalı :):):) salon aylık 67ye geliyor benzine 90tl veriyom :):):):)[DOUBLEPOST=1456955313][/DOUBLEPOST]
yok babam ne yarışması :) bu yaşdan sonra o şekle gelmek çok zor.büyük emekler lazım ona.çevremde sürekli laf söyleyen ana var hatun var 70 yaşında babannem bile geçen akşam bir sürü laf söyledi :):):):)
bu laflar beni gaza getiriyor ama onlar farkında değiller :)
O benzer lafları duymak benide bıktırdı :)
Neden olmasın abi 65 yaşındaki adamlar katılıyor :)

Back
Yukarı