30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

[emoji4] [emoji4] ama göbek oluyor işte nefret ediyorum göbekten leblebi yutmuş solucan gibi [emoji4]

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
abi oda kötü ya ektomorfsun ama yediğinde hemen göbek çıkıyor ama bunun bir kolay yolu vardır.göbek çıkmasın diye yemezsende gelişim yavaş olur.:confused:[DOUBLEPOST=1456436210][/DOUBLEPOST]
Berkant abi sizler sanırım sağlam ağırlık altına giriyorsunuz haliyle sağlam yiyorsunuz bende ağırlık çalışıyorum ama yapabildiğim max kadar yapıyorum seti çıkarmaya çalışıyorum mesela bench bar dahil 60 kg çalışıyorum 3x10 yapıyorum ama 9 ve 10 çok zor kalkıo ne bilim dumbell benc press 24 lg ile yapıyorum 3x10 yine aynı son sayılar titreyerek kalkıo kollar yanına yapıp daha fazla mi ağırlık kaldırayım bilmiyorum fazlada zorlamak istemiyorum çünkü çok nizami yapıyorum çok yavaş indiriyorum gerilme baya fazla oluyor
Bide kontrollü kilo alma çabası var haliyle ondan genelde öğlen sağlam. Karbo alırım aksma hafif yerim sabah yine sağlam yapmaya çalışırım ama senin yediklerinin yanında baya zayıf :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tamamen stil meselesi abi.berkant abi ile benim mantıgım aynı :) bu arada berkant abi arada kaynadı galiba 1lt yeşil çayı sormuştum?

Berkant abi sizler sanırım sağlam ağırlık altına giriyorsunuz haliyle sağlam yiyorsunuz bende ağırlık çalışıyorum ama yapabildiğim max kadar yapıyorum seti çıkarmaya çalışıyorum mesela bench bar dahil 60 kg çalışıyorum 3x10 yapıyorum ama 9 ve 10 çok zor kalkıo ne bilim dumbell benc press 24 lg ile yapıyorum 3x10 yine aynı son sayılar titreyerek kalkıo kollar yanına yapıp daha fazla mi ağırlık kaldırayım bilmiyorum fazlada zorlamak istemiyorum çünkü çok nizami yapıyorum çok yavaş indiriyorum gerilme baya fazla oluyor
Bide kontrollü kilo alma çabası var haliyle ondan genelde öğlen sağlam. Karbo alırım aksma hafif yerim sabah yine sağlam yapmaya çalışırım ama senin yediklerinin yanında baya zayıf :)

Barış limitler sana yakın benc yüz kilo sekiz tekrar çıkıyo.dumbel preslerde otuz kilolara rahat.ama antreman birbuçuk saat yarım saatte cardio.iki saat toplam bin kalori üstü yapıyoz birakta ucbin kaloriyle beslenelim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış limitler sana yakın benc yüz kilo sekiz tekrar çıkıyo.dumbel preslerde otuz kilolara rahat.ama antreman birbuçuk saat yarım saatte cardio.iki saat toplam bin kalori üstü yapıyoz birakta ucbin kaloriyle beslenelim.

Yakın mi ?benc 100 dumbell 30 diosun abi arada 40 kilo var benc te
71 kiloyum ayrıca daha fazla yuklenemiyorum suan belki sonra

Ben 100 kiloyu denesem 2 defa hadi bilemedin 3 defa yaparım peki böyle mi yapmalıyım sence yoksa yapabildiğim max agirlikla setleri mi ve tekrarlarimi mi tamamlamaliyim 3x10 yapıyorum genelde

Mümkün olduğu kadar azar azar artir.sekiz tekrar yapamayacağin ağırlığın altına girme mümkünse zorlamali tekrarlari partnerle yap herhafta ağırlık arttırmayı dene ara sıra hareketten çalarak ağır calisabilirsin ama yinede kilosu kadar kaldırmak başarıdır bence.ilk hareket olarak benc le başla.benim nacizane acemi deneyimlerim barış.

GÜNE LIMONLU SU ILE BAŞLAMAK IÇIN TAM 20 MUHTEŞEM NEDEN:

1 – Malum “Su Hayattır!”. Lmonlu su, zengin elektrolitleri ile (potasyum, kalsiyum ve magnezyum) bedenin her köşesini şahanesiyle sular.
2 – Limonlu su, karaciğerin en sevdiğidir. Tüm yiyeceklerden daha fazla enzim üretmesine yardımcı olur.
3 – Limonlu su, karaciğeri toksinlerden temizler, arındırır. Yani limonlu su, süper bir detoks içeceğidir.
4 – Limonlu su, bağışıklık sistemini güçlendirir.
5 – Limonlu su, bedenin kendini iyileştirme mucizesini destekler.
6 – Limonlu su, serotonini yükseltir. Modu mutluluğa çevirir.
7 – Limonlu su, stres savardır. Tüm endişeleri, negatif kuruntuları ve hatta depresyonu da alt eder.
8 – Limonlu su, beyne iyi gelir. Dikkati canlandırır.
9 – Limonlu su, metabolizma ve sindirimi sorunlarını giderir. Beden besinleri daha iyi özümser. Bu da elbette kilo vermek demektir.
10 – Limonlu su, pektin lifi içeriği ile iştah kontrolü de sağlar.
11 – Limonlu su, kemik erimesini önler.
12 – Limonlu su, böbrek taşı, safra taşı, pankreas taşı ve kalsiyum birikimlerini eritir.
13 – Limonlu su, kanı, damarları, arterleri temizler.
14 – Limonlu su, yüksek tansiyona iyi gelir. Düşük tansiyonluların dikkat etmesi gerekebilir. Düşük tansiyon için limonlu suya Himalaya veya deniz tuzu eklenmesi önerilir.
15 – Limonlu su, enfeksiyonları hafifletir.
16 – Limonlu su, eklemlerde biriken ürik asidi seyreltir. Eklem ağrılarına ve dizlere iyi gelir.
17 – Limonlu su, diş ağrılarına ve diş eti hastalıklarına da iyi gelir.
18 – Limonlu su, bütün bedeni yeniler, gençleştirir.
19 – Limonlu su, müthiş bir antioksidandır. Cildin kolajen üretimini destekler. Çizgiler, sarkmalar yok olur.
20 – Limonlu su, vücudun pH değerini alkali yönünde yükseltir. Bedenin yüksek pH seviyesinde uzun süre kalmasını sağlar. Daha yüksek pH seviyesi, hastalıkların bedende yaşayamamasına sebep olur. Kanser dahi alkali bir ortamda yaşayamaz.

bu akşam farklılık olsun diye idman sonrası bir ufak dilim tam bugday ekmeği ile bir tabak dolusu marul salatası yedim.doğrumu yaptım onuda bilmiyom ama :):):):)
sabaha açlıkdan olmem inşallah :)

ekmekten sorun çıkmazda marul sakat olmuş :) hehe demek isterdim ama tozunu içip yataydın keşke :D
12 den önce yatmam abi de açlıkdan uyunurmu bilmiyom :):):):) idman sonrası içtim tozumu ama yatarkende bir ölçek sütle içmeli mi ne :)
Berkant ağa duymasin seni ben ona uydum paso yedim
berkant abinin yolda gidiyordum bende bu akşam farklılık olsun dedik.birazdan gelip çeker kulaklarımı :):):):)

12 den önce yatmam abi de açlıkdan uyunurmu bilmiyom :):):):) idman sonrası içtim tozumu ama yatarkende bir ölçek sütle içmeli mi ne :)

berkant abinin yolda gidiyordum bende bu akşam farklılık olsun dedik.birazdan gelip çeker kulaklarımı :):):):)
[emoji4] yaaaa kendinize bu iskenceyi yapmayın.yaptiginiz antremani yabana götürüp olan kaslarinizida yakmayın o kaslar yağdan daha zor oluşuyor yağ olacak korkusuna kaslariniza bu eziyeti yapmayın besleyin onları.

mali vücut sinyal veriyor yicen hiç olmasa bi kase yoğurt ićine az ceviz badem yicen ağa
şimdilik birşey yok abi ama yatmadan kesinlikle yoğurt yada süt gibi birşeyler yemem lazım yoksa sabah 7 olmaz açlıkdan uyuyamam zaten birde idman çok sert geçti benim için.yarın akşam gitmeyecem diye
5 sırt 5 omuz 2 önkol 2 arkakol girdim hepsi 4er set (12-10-8-6 tekrarlı max. ağırlıklı) idman 1 saat 15 dakkada bitti bende tukendim :):):)[DOUBLEPOST=1456518152][/DOUBLEPOST]
[emoji4] yaaaa kendinize bu iskenceyi yapmayın.yaptiginiz antremani yabana götürüp olan kaslarinizida yakmayın o kaslar yağdan daha zor oluşuyor yağ olacak korkusuna kaslariniza bu eziyeti yapmayın besleyin onları.

yağlanmakdan korkmak değil abi sadece merak ettim acaba ne olur sabaha diye.dediğim gibi yemeden kesin birşeyler yer yada içerim boş geçemem.

Uyunur uyunur alışmak lazım :)[DOUBLEPOST=1456518765][/DOUBLEPOST]

abicim adam günlük kalorisini alıyor, antrenmanını yapıyor, o yetmiyecekte, gece bi dilim ekmekle sütmü kurtaracak kaslarını :) çalışan kasa bişi olmaz bence yeterli beslenmeyle. bence yatmaya 2-3 saat kala bişey yenmemeli, ama açlıktan uyuyamayacak olan biri arada delebilir tabi o normal :)

Son düzenleme:
Sakatlandim press hareketlerini yapamiyorum, sag omuz on hafif yan tarafi kopacakmis gibi agriyor press yaparken, fly ve diger hareketlerde sorun yok ama omuz ve gogus press yapamiyorum :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı