30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Benim beslenmemi kaba taslak bi yazayım bu beslenmeyle kilo dahi verdim sabah 5 yumurta iki sayısıyla 15 zeytin iki kepek grisini öğlen plav çorba et veya tavuk ara öğün 150 gr yulaf kuru üzüm yarım litre süt ve bi ölçek protein tozu antreman öncesi nox antreman da bcaa sonra 250 gr hindi göğüs plav salata lor ve yoğurt yatarken yarım litre süt ve glutamin aralarda ceviz ve badem.ayrica bir litre yeşil çay ve yarım litre kahve.dort litrede su.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim beslenmemi kaba taslak bi yazayım bu beslenmeyle kilo dahi verdim sabah 5 yumurta iki sayısıyla 15 zeytin iki kepek grisini öğlen plav çorba et veya tavuk ara öğün 150 gr yulaf kuru üzüm yarım litre süt ve bi ölçek protein tozu antreman öncesi nox antreman da bcaa sonra 250 gr hindi göğüs plav salata lor ve yoğurt yatarken yarım litre süt ve glutamin aralarda ceviz ve badem.ayrica bir litre yeşil çay ve yarım litre kahve.dort litrede su.

Yuhh bu ne be bizde çok yiyoruz diyoruz [emoji1]

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok

Hay maşallah ben göbek korkusuna yemiom fazla

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mali bende aynı senin gibi düşünüyorum görünüşten çok kuvvet kazanma derdindeyim dediğin gibi ağırlık arttıkça motivasyon daha yüksek oluyor bi özgüven geliyor zaten önümüzde ramazan var hayırlısıyla güzel bi definisyonumuzu yaparız şimdilik kuvvet kazanmaya bakalım [emoji4]

suskun yiyin helali hoş olsunda yağ yakmak öle 1 aylık iş değilki, fazla yağlanmadan kilo almaya bakın derim :)

abi ben kendimi çok yiyom sanıyordum :):):) valla supermiş senin beslenme :) bu arada 1litre yeşil çay gunluk çok değilmi abi.onu bir seferde yapıp soguk falanmı içiyorsun ?
ben kas kaybetmemek için yavaştan veriyorum, 3 ayda 5.5 kg verdim, siz 1 ayda kaç veriyorsunuz ki :)
kendi adıma ufak ufak kilo almaya çalışıyorum[DOUBLEPOST=1456435124][/DOUBLEPOST]
Barış o antreman da yıkılan kasları toplamak için yemek lazım
Sonra bırak sağlam antreman çıkarmayı gün içinde bile halsiz ve bitkin olursunuz.

aynen abi idman çok sert oldumu insanın gucu kalmıyor vucut yemek istiyor zaten doymak bilmiyor insan.[DOUBLEPOST=1456435171][/DOUBLEPOST]
Ben zaten zayıf olduğum için kilo almaya çalışıyorum derdim göbek oluşmaması

zayıf derken ektomorfmusun abi

abi ben kendimi çok yiyom sanıyordum :):):) valla supermiş senin beslenme :) bu arada 1litre yeşil çay gunluk çok değilmi abi.onu bir seferde yapıp soguk falanmı içiyorsun ?

kendi adıma ufak ufak kilo almaya çalışıyorum[DOUBLEPOST=1456435124][/DOUBLEPOST]
aynen abi idman çok sert oldumu insanın gucu kalmıyor vucut yemek istiyor zaten doymak bilmiyor insan.
onu 80 kiloya düşünce yapcam mali, clean bulk :D

aynen abi idman çok sert oldumu insanın gucu kalmıyor vucut yemek istiyor zaten doymak bilmiyor insan.[DOUBLEPOST=1456435171][/DOUBLEPOST]
zayıf derken ektomorfmusun abi
Evet ektomorfum

Barış o antreman da yıkılan kasları toplamak için yemek lazım
Sonra bırak sağlam antreman çıkarmayı gün içinde bile halsiz ve bitkin olursunuz.

Berkant abi sizler sanırım sağlam ağırlık altına giriyorsunuz haliyle sağlam yiyorsunuz bende ağırlık çalışıyorum ama yapabildiğim max kadar yapıyorum seti çıkarmaya çalışıyorum mesela bench bar dahil 60 kg çalışıyorum 3x10 yapıyorum ama 9 ve 10 çok zor kalkıo ne bilim dumbell benc press 24 lg ile yapıyorum 3x10 yine aynı son sayılar titreyerek kalkıo kollar yanına yapıp daha fazla mi ağırlık kaldırayım bilmiyorum fazlada zorlamak istemiyorum çünkü çok nizami yapıyorum çok yavaş indiriyorum gerilme baya fazla oluyor
Bide kontrollü kilo alma çabası var haliyle ondan genelde öğlen sağlam. Karbo alırım aksma hafif yerim sabah yine sağlam yapmaya çalışırım ama senin yediklerinin yanında baya zayıf :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı