30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

hayr günler canlar bu sport doyurmuyor hep aç kaliyom sanki
47c800a384245ac044ec2ef7f0f08c93.jpg
Aynen bende öyle [emoji4] çok yemeye başladım ama bunun neticesinde ağırlıklar artmaya başladı

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok

estfr abi tartışma olarak hiç düşünmedim amaç bilgileri ortaya döküp en mantıklısını bulmak.dedikelrine nokta virgulune kadar katılıyorum senin dediğin gibi vucut yağ yakarakda kas yapabilir.ilk 6 ay öyle çalıştım gunluk kalorimi 300-500 altını alırdım protein alımına dikkat ettim kas falanda yakmadığıma inanıyorum geliştiğimi aynada görüyordum.46 yaşındaki abimizde bunu ispatladı zaten.definasyon yaparkende gayet guzel kas yapılır yeterki kaslar uyarılsın ve iyice beslensin.ama şunuda atlamamak lazım abi vucut çalışılan ağırlığa illa bir zaman zarfında alışacak illaki artırmak icap edecek.
beklentiler var birde abi.fit görünme adına yapılacaksa zaten çok ağır kasmaya gerek yok.squatta 100 150 basmanın bir manası yok.deadliftte 150 kasmanın bir manası yok.yavaş yavaş sindire sindire gidilir.ağırlık kaldırmaya harcanacak enerji kardıo için haracanabilir..ama yok arkadaş ben güçlüde olmak istiyorum denilirse o zaman işin rengi değişiyor abi.izlenen yol değişmesi gerekiyor.alınan kaloriler yapılan idmanlar kullanılan takviyeler vs.kendi adıma idman sonuna kardio bile yapamıyorum ben :):):)
güçlü olma çabası içindeyim çünkü kaldırılan ağırlıklar artmayınca motive olamıyorum.boşuna çalıştıgımı düşünüyorum.
son 1 aydır falan bu tip düşünceler içerisindeyim.bakalım nereye kadar gidecek gun gelecek bende yetrr artık çekelim kalorileri aşağılara kardio karın çalışalım biraz daha fit olalım diyeceğiz abi ama ne zaman bende bilmiyorum :)
sonuç olarak ya define olacaz kasları ortaya çıkaracaz temiz temiz yada bulkla başlayıp ağır kilolarla takılıp sonra define olucaz.
biraz uzun oldu abi ama karşımdaymışssın gibi yazdım bunlar ortaya çıktı.[DOUBLEPOST=1456408688][/DOUBLEPOST]
::):):): aman abı spekulasyon olmasın
Mali bende aynı senin gibi düşünüyorum görünüşten çok kuvvet kazanma derdindeyim dediğin gibi ağırlık arttıkça motivasyon daha yüksek oluyor bi özgüven geliyor zaten önümüzde ramazan var hayırlısıyla güzel bi definisyonumuzu yaparız şimdilik kuvvet kazanmaya bakalım [emoji4]

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok

Şimdi bu bcaa yi antreman öncesi mi almak mantıklı yoksa antreman esnasında ufak ufak içmek mi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben hep antreman esnasında kullandım abi xtend öyle tavsiye ediliyor.
hadi hadi her fırsatı değerlendiriyon :=)

bence bi yarım saat önce almak mantıklı

ağırlık arttırıyorum canım, ben haftada 2.5 kg arttırmaya çalışıyorum ağırlıkları kalori kısmama rağmen, ama dediğin gibi amaca göre şekilleniyor kalori. güçlenmek için ağır girmek lazım doğrudur, ama diğer türlüde güçlenmiyor muyuz be mali, he senin istediğin kadar olmaz tabide napcan o kadar gücü :D
abi güçleniyozda ne bilem ben bir anda güçlenem istiyom.ne edecem o kadar gucu bende bilmiyom dursun fazla maldan zarar gelmez :):):):)
Kontrolsüz güç güç değildir unutma :)

birde onu kontrol etmeyi öğrenecez benim iş çok abi :):):)
Benim onceligim agirlik arttirmak degil, azcik bi gobegim kaldi onu da eritip bi kac parca pack ile yaza gircem umarim. Proteini bol karbonhidrati az aliyorum bu is icin

Sent from my iPhone using Tapatalk
yaza baklavalarla girecen abi inşallah hadi bakalım :)
Bence kofteye fazla yüklenme sonuçta işlenmiş et içinde yağ da var

kasap köfte izgara da sakat mi vallah şaştim ne yicez bilemiyom artik

ben soruyom bazen aklıma eserse kasap köftemi hazır köftemi diye ama ustunde çok durmuyorum neticede kırmızı et deyip devam :)
en temizi evde hanıma kasaptan az yağlı alıp yaptırmak fazla takılmamak lazım.[DOUBLEPOST=1456430758][/DOUBLEPOST]
Şimdi bu bcaa yi antreman sırasında mi alayım yarım saat önce mi :)

bu kadar bcaa derken abi 1 ölçek antreman esnasında 1 litre suya karıştırıp iç bence.yoksa 250-300ml su ile tadı çok yoğun oluyor.böylecde antremanda su ihtiyacınıda gidermiş olursun.

ben hep antreman esnasında kullandım abi xtend öyle tavsiye ediliyor.

abi güçleniyozda ne bilem ben bir anda güçlenem istiyom.ne edecem o kadar gucu bende bilmiyom dursun fazla maldan zarar gelmez :):):):)

birde onu kontrol etmeyi öğrenecez benim iş çok abi :):):)

yaza baklavalarla girecen abi inşallah hadi bakalım :)

ben soruyom bazen aklıma eserse kasap köftemi hazır köftemi diye ama ustunde çok durmuyorum neticede kırmızı et deyip devam :)
en temizi evde hanıma kasaptan az yağlı alıp yaptırmak fazla takılmamak lazım.[DOUBLEPOST=1456430758][/DOUBLEPOST]
bu kadar bcaa derken abi 1 ölçek antreman esnasında 1 litre suya karıştırıp iç bence.yoksa 250-300ml su ile tadı çok yoğun oluyor.böylecde antremanda su ihtiyacınıda gidermiş olursun.
Üstüne de whey al kebap diosun :)

Önceleri antreman sonunda yapıyordum kardio koşu son 1 aydır önce yapıyorum biraz degisiklik olsun metabolizma şaşırırsin diye :)
Peki bcaa kardio dan sonra almak daha mantikli sanki ağırlık sırasında yani

Üstüne de whey al kebap diosun :)

antreman esnasında bcaa sonrasında whey candır abi :)
Yok kullanmıyorum kreatin arada antreman sonrası 1 ölçek whey alıyorum

kreatin kullansan antreman öncesi sonrası 1 er ölçek super olurdu abi :) ama kullanmıyorsun.sen biraz bu tip şeylere yakın değilsin heralde abi.
30 daka önce de varsa patlat bi nox uçarsin cardio günleri varsa carnitini kulan kafan bozuk sa vur iğne yi gitsin [emoji16] [emoji16]
kanatlandırır abi :):):)
Bem her antreman öncesi kardio yaparım 25 dk

bence antreman sonrası yap abi.ağırlık antremanınd zaten nabız yukselecek vucut ısınacak iyice yağ yakacak duruma hazır gelecek o yuzden antreman sonrası 20 dakka
interval daha sıcak geliyor bana
Önceleri antreman sonunda yapıyordum kardio koşu son 1 aydır önce yapıyorum biraz degisiklik olsun metabolizma şaşırırsin diye :)
Peki bcaa kardio dan sonra almak daha mantikli sanki ağırlık sırasında yani

xtendin özelliği antreman esnasında içilmesi.intra wortkoutmu abi ürün.

Back
Yukarı