İnşallah abi, doğal nereye kadar gidebilirsek artık ..olursun Hercules nasil olcan süper olcan inşallah
Yapabilir.iyi haftasonları abiler.
gunluk alınması gereken kalorinin altında kaldıkdan sonra abur cubur yada kötü karbonhidratlarla bile beslenmiş olsak vucut yağlanma yaparmı.yada göbek yaparmı diyede olabilir ?
Bu kadar yaşlinin arasinda motive kaybına ugrama[emoji4] ama hiç olmazsa burda tozlami yaptın abi diyen olmaz.26 ya girdim abisize yaklaştım 4 yılım var daha 30 yaş ve üzeri olmaya
![]()
Estağfurullah abi yaşınızda ne var henüz eliniz ayağınız tutuyorsa hepiniz genç sayılırsınızBu kadar yaşlinin arasinda motive kaybına ugramaama hiç olmazsa burda tozlami yaptın abi diyen olmaz.![]()
Aynen abi insanın ruhu yaşlanmasın yeter kiberkant ağa tabi sende 25 lik vücut var ha ha maşallah
Benim gogus hareketlerinde sorun yok.bi tek benchte sorun var onu hallaedemedlm.geri kaldi.sanirim tricepsler yuzundenhttps://www.bodyforumtr.com/threads/göğüsler-fora.80107/
Göğüsler için bu sayfayı bir okuyun abi ...[DOUBLEPOST=1455981857][/DOUBLEPOST]
https://www.bodyforumtr.com/threads/göğüsler-fora.80107/
Bu linkteki yazı işini görecektir abi..[DOUBLEPOST=1455982523][/DOUBLEPOST]Eki Görüntüle 41866 Eki Görüntüle 41867 Eki Görüntüle 41868 Eki Görüntüle 41869 1 YILLIK BEFORE AFTER
Anladım abi o zaman tricepsleri güçlendirmen lazım, geniş tutuş yapmaya çalış o şekilde tricepslere binen yük azalır, ayrıca omuzları geri doğru çek bu şekilde de iniş ve kaldırış mesafesi de kısalmış olacaktır.[DOUBLEPOST=1455995308][/DOUBLEPOST]Şunu da ekleyim, ayrıca sırt ve bacakları kasmakla daha çok ağırlık kaldırma şansınız olacaktır.Benim gogus hareketlerinde sorun yok.bi tek benchte sorun var onu hallaedemedlm.geri kaldi.sanirim tricepsler yuzunden
Bu bcaa lar toz mu hap mibence bcaa protein tozundan daha önemli abi.proteini gunluk beslenmeyle her turlu alırsın ama bcaa alınmıyor.kışın dağılmadıma pek guvenme bence abi bir anda düşüveriyor insan.bende geçen yıl düşmedim düşmedim karda kışda gittim geldim salona 8km yoldan.nisan ayında bademcik iltihabından 1 hafta iğne serum ancak kendime geldim 82 kilodan 78kiloya düştüm salona bir gittim ağırlıklar yerinden kalkmıyorsen tedbirini al abi.bcaa için muslcemeds decanate kullanıyom memnunum servet hocam tavsiye etmişti.xtend bcaa da kullandım ondan da çok memnundum tavsiye ederim ikisinide.benim aile hekimine dedim multivitamin yazın bana dedim sebze meyve tuket bol bol bunlara bel bağlama dedi
protein tozum ve bcaa bitsin biraz ara vericem kullanmayacam vucudu kendi haline bırakacam sonra universal gh max alıcam ama ilk fırsatta onu bir deneyecem o her turlu işimizi görür gibime geliyor.[DOUBLEPOST=1455977826][/DOUBLEPOST]
ben tehdit ediyom bazen eskisi gibi her hafta sonu rakı içsem dahamı iyi diyom
onlar anlaşsında varsın bizle anlaşmasınlar abi.
hapıda var tozuda..Bu bcaa lar toz mu hap mi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
saçların farkı yeter26 ya girdim abisize yaklaştım 4 yılım var daha 30 yaş ve üzeri olmaya
![]()
ömrümüzden 19 yıl geri verseler super olur ama öyle bir hizmet yok abiha ha bana yaklaşman için 14yil var bazi abilere 19yil vay bee
kendi adıma geç kaldım ben senin tam zamanı bizim yaşda bomba gibi olursun inşallah.Aynen abi ama erken başladığım için sizin yaşlarda nasıl olurum acaba , inşallah kazasız belasız devam edersem![]()
evet öyleymiş sağlıklı beslenme sağlıklı kas demekmişYapabilir.
Bunlar hormon metabolizmasını tam anlamıyla pert eder.
Bu besinler protein ve yağ işlenme sürelerini olumsuz etkiler.
Vucut daha kısa süre Protein.sentezler hale gelir
Buda yağlanma olarak sana dönebilir hatta döner.
Kilo almasan bile yağkı kassız bir vucutla karşılaşabilirsin
triceps ve omuz önemli benchde overhead press arttıkçe benchde orantılı olarak artar diyorlar.Benim gogus hareketlerinde sorun yok.bi tek benchte sorun var onu hallaedemedlm.geri kaldi.sanirim tricepsler yuzunden
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi hapta var tozda var ama benim tavsiyem tozlar malum tozun emilim suresi daha hızlı.Bu bcaa lar toz mu hap mi
Eyvallah abisaçların farkı yetero saçlar bende olsa şimdi aslan yelesi gibi maşallah
![]()
Hiç bir şey için geç değil abi sonuçta bir adım öndesiniz başlamayanlardan.kendi adıma geç kaldım ben senin tam zamanı bizim yaşda bomba gibi olursun inşallah.
allahdan kökü sende uzar bende oda yokEyvallah abisaçlara nazar değdi kestirdim geçen gün
[DOUBLEPOST=1455998019][/DOUBLEPOST]
Hiç bir şey için geç değil abi sonuçta bir adım öndesiniz başlamayanlardan.
aynen abiallahdan kökü sende uzar bende oda yok
haklısın başlamayanlara göre bir adım öndeyiz.motivasyonu düşürmemek lazım ne olursa olsun gerisi geliyor zaten.
Kahvalti candirBu pazarları kahvaltinin dibine vuruyorumya hanım durtmese duracagim yok tam iki saat olmuş baslayali.kesin bin kalori üstüdür antreman da yok resmen vicdan yaptım şimdi.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla barış üç günlük yapınca can bogazdan çıkacak gibi oluyo.ama hafta içi o kadar kasinca bünye istiyo demekki.Kahvalti candir