Bem kahvaltı dan kastım bildiğin kahvaltı yani simit poğaça açma fan değil onlar bencede işi bozar bem onları hayatımdan çıkaralı çok oldu aramiyorum yemiyorum da ama ballı pekmezli tak yağlı peynirli yumurtalı ve sınırsız Çaylı kahvaltilara bayılırımValla barış üç günlük yapınca can bogazdan çıkacak gibi oluyo.ama hafta içi o kadar kasinca bünye istiyo demekki.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende anama kahvaltıya gittimi ana normalde yemem ama hatırın kalmasın deyip ne bulursam yiyiomBugun anneme gittik kahvaltiya, 1 dilim cavdar ekmegi ile dunyalari yedim [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
bende anama kahvaltıya gittimi ana normalde yemem ama hatırın kalmasın deyip ne bulursam yiyiomsuper kaçamak oluyor bahanemde hazır oluyor
![]()
Ekmek yiyormusun yanında yada pilav falanÖğlen menusu
Çok güzel ya afiyet olsun lop lop kas olsun peki gramaj varmı yoksa gözüne kestirdiğin kadarmıİçinde patates var diye yemedim abi.ama içinde öyle birşey olmazsa 2 dilim tam buğday ekmek yada bulgur pilavı yerim.pirinç pilavı yemeyeli baya zaman oldu.
abi sen acılı şeyleri seviyon galiba sabah akşam biber5 kofte, 6-7 tane bulgurlu sarma, 1 tabak kuru fasulye, 10 tane chilli biberi [emoji892] yedim. Saat 4'te spora gidiyorum [emoji123]
Sent from my iPhone using Tapatalk
abi sen acılı şeyleri seviyon galiba sabah akşam biberben tuketemiyom sonu husran oluyor.spor oncesi yemegım gelmedi daha saat 4 gibi gelir idmana 6 da gidecem dukkan kapatınca.
Acı biber benimde vazgeçilmezim sürekli tüketince herhangi bir sorun olmuyor ama ara sıra olursa dediğin olabilirabi sen acılı şeyleri seviyon galiba sabah akşam biberben tuketemiyom sonu husran oluyor.spor oncesi yemegım gelmedi daha saat 4 gibi gelir idmana 6 da gidecem dukkan kapatınca.
ara ara tuketiyom ayda bir belki abi.onda da sonu husran oluyorAcı biber benimde vazgeçilmezim sürekli tüketince herhangi bir sorun olmuyor ama ara sıra olursa dediğin olabilir
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
Evet bencede kesinlikle faydası varara ara tuketiyom ayda bir belki abi.onda da sonu husran oluyoro yuzden çekiniyom surekli tuketmeye aslında metabolizma hızlandırma adına super birşey acı biber.termojenik yağ yakıcılarda falan kullanılıyor etken maddesi.
zencefil,sade kahve,yeşil çay,acı biber karıştırıp içecen salona gidecen duman atar salondaEvet bencede kesinlikle faydası var
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
Hmm güzel fikir deneyebilirim [emoji4]zencefil,sade kahve,yeşil çay,acı biber karıştırıp içecen salona gidecen duman atar salonda
ilk başladıgım zamanlar yağ yakımı diye karnitin kullanırdım yeşil çay sade kahve ile karıştırıp içine bir ölçek 3000mglık karnitin atardım super oluyordu tecrubelerle sabıtama karnitin belli bir süre sonra vucut alışıyor abi 3000lik kesmezdi beni 1,5 ölçek kullanmaya başlamıştım.
abi termojeniklerin içeriklerinde bunlar genelde varHmm güzel fikir deneyebilirim [emoji4]
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok