30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Valla barış üç günlük yapınca can bogazdan çıkacak gibi oluyo.ama hafta içi o kadar kasinca bünye istiyo demekki.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bem kahvaltı dan kastım bildiğin kahvaltı yani simit poğaça açma fan değil onlar bencede işi bozar bem onları hayatımdan çıkaralı çok oldu aramiyorum yemiyorum da ama ballı pekmezli tak yağlı peynirli yumurtalı ve sınırsız Çaylı kahvaltilara bayılırım

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kahvaltı bence en önemli öğün. bazı pazarlar bende kendime izin veriyorum tereyağı, sucuklu yumurta,patates kzıartması falan asılıyorum bugun yapamadık ama haftaya yapmalı.
hem hafta içi o kadar çalışıyoz arada bir hakediyoz biz bu ödülü :)
hayatlarında hiç spor olmadan sağlıksız beslenenlerin durumu bizden kötü varsın onlar düşünsünler.

Öğlen menusu

Eklentiler

• IMG_20160222_113619.jpg
    IMG_20160222_113619.jpg
    171,6 KB · Görüntüleme: 354
Eyvallah abi sagolasin.herkesin lop lop kaslari olsun.kaba hesapla bir tabak 250 gr civarı geliyir onceden tartmistim yedigim yemekleri kablara gore kabaca biliyorum abi.öğün başına yanı 50gr proteine ayarlamaya çalışıyorum ama cokda kasmiyom bazen 40 oluyor bazen 60 oluyor.ama günlük protein alımını 150-200 arası yapiyorum.

abi sen acılı şeyleri seviyon galiba sabah akşam biber :) ben tuketemiyom sonu husran oluyor.spor oncesi yemegım gelmedi daha saat 4 gibi gelir idmana 6 da gidecem dukkan kapatınca.

Yukselenim antep, adana galiba :) faydasi oluyodur umarim metabolizma hizlanmasina.

Sent from my iPhone using Tapatalk

abi sen acılı şeyleri seviyon galiba sabah akşam biber :) ben tuketemiyom sonu husran oluyor.spor oncesi yemegım gelmedi daha saat 4 gibi gelir idmana 6 da gidecem dukkan kapatınca.
Acı biber benimde vazgeçilmezim sürekli tüketince herhangi bir sorun olmuyor ama ara sıra olursa dediğin olabilir

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok

Acı biber benimde vazgeçilmezim sürekli tüketince herhangi bir sorun olmuyor ama ara sıra olursa dediğin olabilir

ara ara tuketiyom ayda bir belki abi.onda da sonu husran oluyor :) o yuzden çekiniyom surekli tuketmeye aslında metabolizma hızlandırma adına super birşey acı biber.termojenik yağ yakıcılarda falan kullanılıyor etken maddesi.

Evet bencede kesinlikle faydası var

zencefil,sade kahve,yeşil çay,acı biber karıştırıp içecen salona gidecen duman atar salonda:):):):)
ilk başladıgım zamanlar yağ yakımı diye karnitin kullanırdım yeşil çay sade kahve ile karıştırıp içine bir ölçek 3000mglık karnitin atardım super oluyordu tecrubelerle sabıt :) ama karnitin belli bir süre sonra vucut alışıyor abi 3000lik kesmezdi beni 1,5 ölçek kullanmaya başlamıştım.

zencefil,sade kahve,yeşil çay,acı biber karıştırıp içecen salona gidecen duman atar salonda:):):):)
ilk başladıgım zamanlar yağ yakımı diye karnitin kullanırdım yeşil çay sade kahve ile karıştırıp içine bir ölçek 3000mglık karnitin atardım super oluyordu tecrubelerle sabıt :) ama karnitin belli bir süre sonra vucut alışıyor abi 3000lik kesmezdi beni 1,5 ölçek kullanmaya başlamıştım.
Hmm güzel fikir deneyebilirim [emoji4]

Hmm güzel fikir deneyebilirim [emoji4]

abi termojeniklerin içeriklerinde bunlar genelde var:) zaten kullandı isen ayrı ayrı bile olsa vucut ısısının yukseldiğini farketmişsindir.
bu arada antremanöncesi yemeğini yedik :)
1 haşlanma patates 200gr tavuk göğsü 1 tabak salata 80gr lor peyniri 1 tane muz :) akşam 6 olsunda göğüs basayım biraz :)

Back
Yukarı