barış kaptan
Üye
Beni de aşar merak etme birazdan arar hanim hadi geç oldu gel diyeOrasi beni asar size iyi eglenceler [emoji6]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beni de aşar merak etme birazdan arar hanim hadi geç oldu gel diyeOrasi beni asar size iyi eglenceler [emoji6]
Hoşgeldin,Bölgesel çalışmayı sanki daha çok seviyorum ama sizin bilgilerinizde önemli tek amacım sağlam yüklenmek vücudumun kaldırdığı kadarı ile
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaşlar full body bölumune yazdım cevap veren olmadı. full body çalışıyorum haftanın uç gunu aynı hareketleri yaparak çalışsam bir mahsuru olur mu. Mesela bench press pull up shoulder press squat barbell curl triceps dips leg raise to bar. Buyuk kaslar uç set sekiz tekrar kuçuk kaslar uç set on iki tekrar.
Hayir olmaz. işin temel mantigi o zaten her antreman ayni(tüm) kas gruplarini calistirmak. Tabi omuz pres calisirken bir gun dambell bir gun bar ile calisabilirsin. Serbest agirliklari kullanman ve izole hareketleri cok yapmamanda fayda var tabiki.
Emrolunduğun gibi dosdoğru ol.
Olmaz ,ben aylardır hemen hemen aynı hareketlerle çalışıyorum.Full body zaten temel hareketler üzerine kurulmuş bir sistemdir bu sistemdede benc,squat,dead,omuz press v.s gibi temel hareketleri değiştirirsen zaten olay full body likten çıkar,ama antremanını renklendirmek yada vücudunu şaşırtmak adına bazı hareketleri değiştirerek ona eşdeğer hareketler eklersin.misal barbell curl yerine Z bar kullanırsın,triceps için exention yerine dips yaparsın falan filan,arada benc i inciline decline yaparsın bu böyle uzayıp gidebilir.Arkadaşlar full body bölumune yazdım cevap veren olmadı. full body çalışıyorum haftanın uç gunu aynı hareketleri yaparak çalışsam bir mahsuru olur mu. Mesela bench press pull up shoulder press squat barbell curl triceps dips leg raise to bar. Buyuk kaslar uç set sekiz tekrar kuçuk kaslar uç set on iki tekrar.
Arkadaşlar full body bölumune yazdım cevap veren olmadı. full body çalışıyorum haftanın uç gunu aynı hareketleri yaparak çalışsam bir mahsuru olur mu. Mesela bench press pull up shoulder press squat barbell curl triceps dips leg raise to bar. Buyuk kaslar uç set sekiz tekrar kuçuk kaslar uç set on iki tekrar.
Mesutcum 3 hafta ara vermise benzemiyosun hic. Gayet guzel bronzlasmissin. Gobek gitmis kollar gogus omuzlar massallah. Cok cok iyi gorunuyosun.arkadaşlar selam nasılsınızbayadır yoktum, spora devam , tatil nedeni ile 2 + 1 hafta toplamda 3 hafta kadar ara versemde hiç bırakmadım, yazmayıda özledim
son formumda şu şekilde
![]()
[DOUBLEPOST=1441191062][/DOUBLEPOST]![]()
Barışçım buralardayım, tatildeydim 3 hafta kadar gezdik tozduk , izmir kuşadası antalya alanya derken 3000km kadar yol yapmışım
Barışçım buralardayım, tatildeydim 3 hafta kadar gezdik tozduk , izmir kuşadas
Barışçım valla özledim buraları sizlerin muhabbetini[DOUBLEPOST=1441191154][/DOUBLEPOST]Loss afiyet olsun valla keşke burdaki dostlar biryerde toplanıpta bir gün felekten bi gece çalsak hep beraber götürsek
![]()
[DOUBLEPOST=1441191953][/DOUBLEPOST]
oha göbeğe bak yainşallah bende bu hale getirebilirim göbeği
adamım çok iyisn ya
![]()
Ağırlık artırma konusunda bende epey mesafe kat ettim ama kollarım çalışırken hacimleniyor şişiyor çalışmadan sonra sönüyor hiç çalışmamış gibi oluyor niye böyle oluyor anlamadım gittiDün kol antremanimda, hiç görmediğim kilolara ulaştım. Vaktinde yanlış kür vs. Yaparak bile ulaşamadığım yerlere geldim.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eskiye oranla bendede durum fena değil ama yavaş oluyor sanırım daha çok çalışmam lazım zaman geçtikçe düzene giriyorBenim aksine öylece kalıyor. Hedefim kaliteli kas kütlesi eklemek. Bunun için doğru hareketleri, doğru sıralamada yapmak mesele.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi