30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Arkadaşlar full body bölumune yazdım cevap veren olmadı. full body çalışıyorum haftanın uç gunu aynı hareketleri yaparak çalışsam bir mahsuru olur mu. Mesela bench press pull up shoulder press squat barbell curl triceps dips leg raise to bar. Buyuk kaslar uç set sekiz tekrar kuçuk kaslar uç set on iki tekrar.

Emrolunduğun gibi dosdoğru ol.

Arkadaşlar full body bölumune yazdım cevap veren olmadı. full body çalışıyorum haftanın uç gunu aynı hareketleri yaparak çalışsam bir mahsuru olur mu. Mesela bench press pull up shoulder press squat barbell curl triceps dips leg raise to bar. Buyuk kaslar uç set sekiz tekrar kuçuk kaslar uç set on iki tekrar.

Hayir olmaz. işin temel mantigi o zaten her antreman ayni(tüm) kas gruplarini calistirmak. Tabi omuz pres calisirken bir gun dambell bir gun bar ile calisabilirsin. Serbest agirliklari kullanman ve izole hareketleri cok yapmamanda fayda var tabiki.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Olmaz ,ben aylardır hemen hemen aynı hareketlerle çalışıyorum.Full body zaten temel hareketler üzerine kurulmuş bir sistemdir bu sistemdede benc,squat,dead,omuz press v.s gibi temel hareketleri değiştirirsen zaten olay full body likten çıkar,ama antremanını renklendirmek yada vücudunu şaşırtmak adına bazı hareketleri değiştirerek ona eşdeğer hareketler eklersin.misal barbell curl yerine Z bar kullanırsın,triceps için exention yerine dips yaparsın falan filan,arada benc i inciline decline yaparsın bu böyle uzayıp gidebilir.

Güc odakli programlarda hemen hemen 3 ana egz. yapiliyor. Ama 3x8,3x8-12 cok fazla.

powerlifting to win programinda söyle baslangic icin

Mon, Wed, and Fri: (same workout all three days)
Squat: 2 sets of 3-6 reps
Paused Bench Press: 3 sets of 3-6 reps
Sumo Deadlift: 1 set of 3-6 reps

veee eve döndük kazasız belasız
bu tatıl bana 1-1.5 kılo olarak gerı dondu ama abartmıyorum saf seker olarak toplam 1 kase sutlaç ve bırkac top dondurma yemısımdır.bide alkollu kokteyller var işte .bukadar takılma dıceksınız belkı ama bunu ezıyet olarak gormuyorum artık tatlı olayı aklımdan cıktı tatmıyle.3 gun spor yaptım eldeki aletler ile ve de saglam yedım et tavuk balık makarna vs klıo kutle kazanma yonunde oldu sanırım gercı gobegım bıraz arttı gıbıme gelıo ama muhtemelen psikolojik :)

arkadaşlar selam nasılsınız :) bayadır yoktum, spora devam , tatil nedeni ile 2 + 1 hafta toplamda 3 hafta kadar ara versemde hiç bırakmadım, yazmayıda özledim :) son formumda şu şekilde

IMG_20150828_2259537c341.jpg

IMG_20150830_163213f608e.jpg
[DOUBLEPOST=1441191062][/DOUBLEPOST]

Barışçım buralardayım, tatildeydim 3 hafta kadar gezdik tozduk , izmir kuşadası antalya alanya derken 3000km kadar yol yapmışım :D

Barışçım buralardayım, tatildeydim 3 hafta kadar gezdik tozduk , izmir kuşadas

Barışçım valla özledim buraları sizlerin muhabbetini :)[DOUBLEPOST=1441191154][/DOUBLEPOST]Loss afiyet olsun valla keşke burdaki dostlar biryerde toplanıpta bir gün felekten bi gece çalsak hep beraber götürsek :D :D[DOUBLEPOST=1441191953][/DOUBLEPOST]

oha göbeğe bak ya :eek::eek::eek::eek: inşallah bende bu hale getirebilirim göbeği :D adamım çok iyisn ya :)
Mesutcum 3 hafta ara vermise benzemiyosun hic. Gayet guzel bronzlasmissin. Gobek gitmis kollar gogus omuzlar massallah. Cok cok iyi gorunuyosun.
Bu arada mesajini aldim. Benim watsapp da problem var. Silmek zorunda kaldim. En kisa zamanda cozerim. Konusuruz. Ben de ozledim seni. Selamlar.

Dün kol antremanimda, hiç görmediğim kilolara ulaştım. Vaktinde yanlış kür vs. Yaparak bile ulaşamadığım yerlere geldim.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ağırlık artırma konusunda bende epey mesafe kat ettim ama kollarım çalışırken hacimleniyor şişiyor çalışmadan sonra sönüyor hiç çalışmamış gibi oluyor niye böyle oluyor anlamadım gitti

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok

Benim aksine öylece kalıyor. Hedefim kaliteli kas kütlesi eklemek. Bunun için doğru hareketleri, doğru sıralamada yapmak mesele. (:

Benim aksine öylece kalıyor. Hedefim kaliteli kas kütlesi eklemek. Bunun için doğru hareketleri, doğru sıralamada yapmak mesele. (:

Eskiye oranla bendede durum fena değil ama yavaş oluyor sanırım daha çok çalışmam lazım zaman geçtikçe düzene giriyor

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok

Back
Yukarı