30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Bayramınız kutlu olsun, Juiceless hayırlı uğurlu olsun çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün bütün çocuklarını, Bekçi pastana bayıldım ya o süper bişi, bir başyapıt :)
E bende bayadır yoktum artık döndüm bomba gibiyim, antremanlara başlıyorum. Ankaradaki gençler buluşma günleriniz süper olmuş cidden, bende bi gün katılablirim yada siz bana katılın :D

Gecmis bayraminiz mubarek olsun arkadaslar , gec oldu kusura bakmayin,
ALLAH'IM ALLAH'IM
Türkiyenin içinde bulundugu şu sıkıntılı günlerde içimiz şehitlerimize yanarken,
Bana ve aileme böyle bir sevinç yaşattıgın için sana hamd olsun,
tekrar baba oldugum ve bu sefer çifte mutluluğu yaşadıgım için
şükürler olsun,İnşaAllah onlara layık birer ana baba olmamızı ve
senin yolunda gidip senin yolunda götürmemizi nasip edersin,
layıkıyla onları yetiştirmemizi
dogru yoldan ayrılmayıp ayırmamayı senden isterim.
Şükür yanlızca sanadır. Bol bol dua edin Lütfen
sizinlede paylaşmak istedim.

Ooo Allah anali babali buyutmeyi , sag salim kucagina almayi nasip etsin :) bende 2. Sini dusunuyorum bu aralar .

spordan sonra, protein tozu yerine,
bir adet 80 gr ton balık (ort.20-22 gr protein), 3 adet yumurta (ort.18 gr protein) toplam, ort. 38 gr protein.
aynı desteği verir mi ? bir de ton balık da cidden bu kadar protein var mı ? varsa toz yerine ton balık baya faydalı gibi duruyor.

Mesut metal birikmesinden kastın civa ise men's health dergisinde onla ilgili bir yazı vardı, erkeklerde civa birikmesi olmuyor diye (tabii ki tartışılır), hangi sayı sayfa dersen eve gidince bakayım, ama çok iyi hatırlıyorum öle yazdığını.[DOUBLEPOST=1443954598][/DOUBLEPOST]
spordan sonra, protein tozu yerine,
bir adet 80 gr ton balık (ort.20-22 gr protein), 3 adet yumurta (ort.18 gr protein) toplam, ort. 38 gr protein.
aynı desteği verir mi ? bir de ton balık da cidden bu kadar protein var mı ? varsa toz yerine ton balık baya faydalı gibi duruyor.
Yusi ben doğal beslenmeden yanayım ve ton balığınıda nerdeyse her gün tüketiyorum (100 gr), hakikaten çok iyi protein kaynağıdır.

ooo arkadaşlar günaydın, buralar iyice durulmuş :(

son halimden birkaç foto atayım. değerlendirme yaparsanız sevinirim

IMG_20150921_225406.jpg

IMG_20150923_200724.jpg

IMG_20151002_211643.jpg

IMG_20151002_214132.jpg

Ne zamandır girmiyordum arkadaşlar selamlar öncelikle
1 ay üstüne ilk kez spora gittim dün işlerimden fırsat bulamadım ya bu VG ne nankör bir spor arkadaş normalde 16 kilo dumbell ile çalışıyorum 1 ay gitmedim 14 kilo ile set tamamlayamadim nereye gitti güç kuvvet
Bu 1 aydır yeterince iyi beslenemedm hatta spora gidemiyorum mantigi ile az yedim 1.5 kilo vermişim döndüm başa :)
Neyse yine başlıorum hayırlısı ile tadilat tasinma falan bitti bide kendime elwktrikli Grill ızgara aldım ayıptır söylemesi balık mevsiminde yapıp durucam
Benden durumlar böyle :)
Herkese iyi aksamlar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne zamandır girmiyordum arkadaşlar selamlar öncelikle
1 ay üstüne ilk kez spora gittim dün işlerimden fırsat bulamadım ya bu VG ne nankör bir spor arkadaş normalde 16 kilo dumbell ile çalışıyorum 1 ay gitmedim 14 kilo ile set tamamlayamadim nereye gitti güç kuvvet
Bu 1 aydır yeterince iyi beslenemedm hatta spora gidemiyorum mantigi ile az yedim 1.5 kilo vermişim döndüm başa :)
Neyse yine başlıorum hayırlısı ile tadilat tasinma falan bitti bide kendime elwktrikli Grill ızgara aldım ayıptır söylemesi balık mevsiminde yapıp durucam
Benden durumlar böyle :)
Herkese iyi aksamlar

Hayırlı uğurlu olsun taşınman Barış, bu arada 16 kilo dumbell ile hangi hareketi yapıyorsun yaw :)

Hayırlı uğurlu olsun taşınman Barış, bu arada 16 kilo dumbell ile hangi hareketi yapıyorsun yaw :)
Selamlar
Teşekkürler dostum kiradan kurtulduk kendi evimizde artık ağız tadiyla otururz inşallah
Ya ben göğüs ve omuz hareketlerimde 16 kilo dumbell kullanıyorum 4 x12 set şeklinde 10 kilo ile başladım 16 ya çıktım ama gel gorki 1 ay gitmedim 14 u zor kaldırdım toparlarim heralde isim sırrı beslenmede bugün gittim biraz başım ağriyordu gitmeden dedim çalışayım geçer ama daha da arttı yarım bırakıp çıktım vallahi duzenim bozuldu biran önce adapte olmam lazim

Back
Yukarı