Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
benim ölçülerim
Ölçüler ; Kol: 39 Göğüs 105 Omuz: 122 Bel:91 çalışmadan aldıgım ölçüler
Ölçüler ; Kol: 38 Göğüs: 104 Omuz: 124 Bel:84
aarkadasın gögüs kısmı iyi yan yana dursak benım vucut onunkınden kotu gorunur anlamadıgım şey ölculer benım 1 2 cm fazla ama ndn o kadar ıyı gorunmuyo fikri olan arkadaslar msj yada yorum yazsın lutfen
Omuzun arkası ve dış kanatlar geri kalmış. Kanatda sende benm gibisin ortası gelişirken yanlar gelişmiyo.
Geri kalan herşey güzel. Gögüs çizgin, kollar, karın göstermeye başlamış kendini.
Başarılarının devamını dilerm
Edit: Bacakda çalışıyorsundur inş. Cünki yukarısı şişmiş aşşası ince güzel olmuyor, sonrada takınca psikolojik olarak baya etkiliyo insanı.
İlginiz için teşekkür ederim, sorularınızı cevaplayayım, fazla iriliği pek sevmiyorum. İstediğim fit ve define bir vücut. Abur cuburun dozunu kaçırdığım için abdominalleri gösteremiyorm. Ama artık diyete girdim ve çok yakında onlarda çıkacak. En az Üst tarafı çalıştığım kadar Bacaklarımıda çalıştırıyorum ve parçalı quadslarım oldu. Fakat kıllar fazla olduğundan dolayı foto koymuyorum. Teşekkürler...
Güzel yağsız bir vücudun var bence bilek kaslarını da çalıştırırsan kol tam bir bütün halinde olacaktır ve daha iyi görünecektir.
İyi çalışmalar.
serdar_94 bence çok iyi bir vücut yapmışsın.umarım dilediğin varmak istediğin yere gelirsin.tek eksik (gerçi sen istemediğini belirtmişsin ama) hacminin biraz az olması.
bende yazın verdiğim 1-1,5 aylık araları çıktığım zaman 26 ay olmuş oluyor faakt işin doğrusu senin gibi vücudum olmadı.bir kaç sorum olacak yanıtlarsan sevinirim.
-26 ay ara vermeden mi çalıştın kısada olsa aralar oldu mu?olduysa ne kadr
-belli bir beslenme programın var mı?
-başlangıç ve şimdiki kilon nedir