1 Aylık İntermittent Fasting + Low Carb diyeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel olmuş bence en azından açlıktan ölmeyecegini öğrenip sevindik :D şaka bir yana güzel olmuş :)

benimde yağ oranım %12 ama karın kaslarım gözükmüyo :S

Aslında %12'de gözükmesi lazım, hatta büyükse tam gözükmesi lazım. Bende de pek gözükmüyor çok hafif gözüküyor o da eskiden 2 hafta süreliğinde evde bu spora başladığım zaman mekik çekmiştim, herhalde ondan olsa gerek.

Karın kası inşa etmek gerek yoksa gözükmez.

Benim 2 hafta önce yağ oranı %11 çıktı, ışık altında çok belli oluyorda gün ışığında felan öyle çok belli olmuyor.
senin ki bi şekilde gözüküyomuş enazından :D benim durumum daha üzücü dokunuyorum ele geliyo taş gibi karın kası hissediyosun şeklini falan anlayabiliyosun ama elbiseyi bi kaldırıyorsun hiç bişey yok :D

senin ki bi şekilde gözüküyomuş enazından :D benim durumum daha üzücü dokunuyorum ele geliyo taş gibi karın kası hissediyosun şeklini falan anlayabiliyosun ama elbiseyi bi kaldırıyorsun hiç bişey yok :D
Bende sık sık dokunurum elbise üstünden kare kare ellerim ama açar bi bakarm cee eeee diye bişi yok o,o

Diyet yap hocam :) Ben diyete başladım pazar günü 3.haftası bitiyor, az daha belirginleşti.2-3 hafta daha devam ettirip bırakıcam, yarışmalara felan hazırlanmıyorum çünkü:)

5 gun - 400 calori al, 2 gun +200 .. kas kaybı yasamazsın hatta kas bıle kazanabılırsın. 4-5 haffdta dene boyle. bosu bosuna vucudunu katabolizime zorlama.

Yaģ almadığı için kalori açıgı çok olmuş uzun sürede sürdürünce kas kaybıda mecburen olmuş. 500 gr tavuk 2 yemek kaşıgı zeytinyaģı nasıl beslenmedir allah aşkına ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı