mustafa.mendes
Üye
Gittiğim spor salonunda ölçtüler. Çok iyi bir salon değil ama değişimi gözle görmek yeter benim için.Konuyu baltaladigim icin uzgunum
bir ayda 3 kg kas gercekten helal olsun
Gittiğim spor salonunda ölçtüler. Çok iyi bir salon değil ama değişimi gözle görmek yeter benim için.Konuyu baltaladigim icin uzgunum
bir ayda 3 kg kas gercekten helal olsun
Haykırarak güldüm asjdsgfhlsdklfkaAncak bu şekilde yapabilirsin.
O aletler doğru ölçmüyor.Gittiğim spor salonunda ölçtüler. Çok iyi bir salon değil ama değişimi gözle görmek yeter benim için.
adam 1 ayda 3 kg kas yapmış sen daha neyin cahilliğinden bahsediyorsun imkansız değilmiş değil mi 1 ayda birşeyler yapılabilirmiş sen dünyanın en mükemmel insanı olduğundan dolayı bu tarz sorular sormamış olman normal yazıları tam okumamış çoğu kişide sadece başlığa bakıp cevap vermişHerkes bir zamanlar acemiydi, ben de acemiydim ama hiç bir zaman 2 ayda nasıl vücut yaparım nasıl besleneyim diye sormadım. Mod lar koca koca başlıkları sabitlemiş, birçok forum arkadaşımız çok güzel yazılar yazmış. Ama ne yazık ki tembel arkadaşlarımız bunlara üşendiği için buradan başlık açıp hep aynı şeyleri soruyorlar. Ve bu tembellik mesajlarına da yansıyor, 1 ayda nasıl vücut yaparım, ayda 10 kg nasıl verilir gibi.
Cahillik ile acemilik farklı konular.
Kesinlikle katiliyorumgta diye bi oyun var orda yapabiliyosun 3 dakka halter kaldir al sana fit vucut
adam 1 ayda 3 kg kas yapmış sen daha neyin cahilliğinden bahsediyorsun imkansız değilmiş değil mi 1 ayda birşeyler yapılabilirmiş sen dünyanın en mükemmel insanı olduğundan dolayı bu tarz sorular sormamış olman normal yazıları tam okumamış çoğu kişide sadece başlığa bakıp cevap vermiş
Konuyu daha da uzatmaya gerek yok ben gerekli kişilerden cevapları aldım tartışmaya çevirmeye çalışan boş kafalı boş insanlarla dolu ve harbiden Necip alperen tuğan isimli arkadaşın bahsettiği gibi ego tatmini yapmaktan başka bir iş yapmayan insanlarla dolu olduğunu düşünmeye başladım bir insan ne kadar saçma bir soruda olsa hiç kimsenin o insana alaycı ve hakaret içeren bir cevap verme hakkı yoktur bu tarz cevap veren insanların gözümde insan olarak bile hiç bir değeri yok ve bu tarz insanlarda ortamdaki huzuru bozan tartışma yaratan insanlar ne bahanesi olursa olsun sorulan bir soruya hiç kimse alaycı ve hakaret edici bir şekilde cevap verme hakkına sahip değildir bu tarz cevaplar hep tartışma ortamı yaratır ilk önce saygı duymayı öğrenmek gerek.
Oda bisey mi ben bu forumda 1 ayda 20 kg verdim diyen gordumYav hala 1 ayda 3 kg kas muhabbeti ediyonuz yav hay allahım yaha bide bu arkadaş aynı anda 7 kg da yağ yakmıştır bu 1 ay içerisinde dikkat çekerim .