şut geliştirmek için......

bodyci55

Üye
kendimi fiziksel ve mentalitel geliştirmek amacıyla tofaşta basketbola başladım. İyi bir şutör olmak istiyorum. beklenmedik noktalardan çok isabetli ve iyi şutlar atıyorum bunu dahada geliştirmek için ne gibi çalışmalar yapmalıyım?

Şut antremanı yapacaksın. Bu kadar basit.

%50 bilek % 50 yürek . Vay iyide ben niye taktik veriyorum ki bizim rakip takıma :D gerçi bıraktım ama olsun :D

teşekkürler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:10 ----------

arkadaşlar haftanın 2 günü baskete 1 günü ise yüzmye gidiyorum. 2 hfta sonra haftanın 4 günü baskete gidicem. yine 1günü yüzmeye. eylüle kadar vaktım var basketbol takımına girmek için o zamana kadar çok çalışmalıyım çünkü kondisyon eksikliğim çok fazla kendime kondisyon yüklemek için ne gibi bir program uygulamalıyım

Vücut geliştirme sitesinden basket için teknik bilgi edinmek ne kadar sağlıklı acaba ? Bu basketboll forumundan VG teknikleri edinmeye çalışmak gibi birşey. Bence basketboll branşında uzman kişilere danışmanız daha yararınıza olur.

Back
Yukarı