Özelden link atarsan çok iyi olur. Yoga ve esneme için istiyorum. Vücudum çok ham. Esneme hareketleri işe yaramıyo bide onu denemk istiyorum.Torrentle indirdim , P90X ve P90X2 yi istersen link atabilirim
x3 de 30 dakka oda çok mutluyum artık rahat rahat yaparımHocam ama çok uzun yaa insanın yapası gelmiyor bide sürekli garip garip hareketler sevemedim bi türlü![]()
hocam günlük antrenmandan önce 1 ölçek , 28 grama denk geliyo antrenmandan sonra yine 1 ölçek alıyorum , %89.3 protein var içindeprotein tozu günlük kaçar gramlik aliyosun
bicepsini begendim 2x abripper derken ? bu arada bende x3 den vazgeçtim çok karisikmis p90x e tekrardan başlıyorum pazartesiBUGÜN İZİN GÜNÜM
Yarın veya pazar günü aklımda ;
Kahvaltıda 2 yumurta akı + lorlu tost
Öğle lor peynirli 5 yumurta akı kırıp , tavuk yiyip , protein tozu içip
Daha sonra saat 3-4 gibi chest n back yaptıktan sonra kenpo'da 8lik dambıllarla yumruk atıp 2x ab ripper yapmak var
Kendimi denemek istiyorum , kaldırabildiğim yere kadar yapmayı düşünüyorum en azından
x3 indirdim fakat aşırı karışık hangisi chest hangisi biceps programı belli değil hepsi karışık gördümyani gün içinde 2 defa yapıcam anlamında hocam, x3'ü nerden buldunuz ?, beslenmeyi tutturamıyorum bi türlü hocam ya , okul tam gün 4 te evdeyim 7de kalkıyorum, tavsiyelerini bekliyorom![]()