Çaylak58 P90x Günlüğü

Sabah 8 den akşam 6 ya kadar nasıl aç kalıyorsun :D o araya 3 ara 1 ana öğün koy bence. Ögle tavuk pilav yada tavuk makarna aralara kuruyemiş elma filan koy bu kadar vücut aç kalmasın kaslardaki proteinden yakarsın

Bi hafta daha düzgün beslenip yapıcam bu programı ,bi de öyle deniycem bugün acayip güçsüzlük çektim barfikslerde

Bugün çok hastayım ateşim falan var , çalışmıycam bugün

08:00 : 3x sandviç tost
18:30 : 3 tabak çorba

sabah evden çıkarken bi şey yoktu akşam hasta olunca iştahım kesilidi çorbaya abandım bende dahada bi şey yiyeceğimi sanmıyorum

Bu arada her 5 günde bir fotoğraf çekiyordum artık 10 günde bi çekicem ,gittikçe güçsüzleşiyorum sanki , programı değişmeye karar verdim p90x'in kendi programına sadık kalıcam , beslenmemi düzene sokuyorum bu pazartesi , neden pazartesi derseniz , pazara kadar para biriktirip tavuk makarna vb ürünleri stoklayabildiğim kadar stoklayacağım daha sonra beselenme programımı oluşturup ona sadık kalmaya özen göstericem

Son düzenleme:
P90X 'e en baştan başlamayı düşünmüyo değilim , kendi programını yapmayınca sonuç almak zorlaşıyor , 90x3 ten 270 gün var önümde :D

yoga yerine chest,shoulders,triceps
leg,back yerine de chest n back
off day yerine de yine chest,shoulders,triceps koydum , classic yapıcam bundan sonra ama yoga yerine kesin cardio x koyarım

08:00 2 yumurta kırdım + 2 kepek ekmek
18:30 2-3 hamsi , 1-2 istavrit ,50-60 gram palamut + çorba

hasta olduğum için fazla bi şey yiyemiyorum en fazla bu kadar

Yarından itibaren buna uyarak başlıyorum beslenmemi tamamen düzene sokuyorum çok pis gaza geldim :D

İlk ay programım bu ;

IMG_20131226_0001.jpg

Hocam ama çok uzun yaa insanın yapası gelmiyor bide sürekli garip garip hareketler sevemedim bi türlü :D

Hocam ama çok uzun yaa insanın yapası gelmiyor bide sürekli garip garip hareketler sevemedim bi türlü :D

P90x i nereden temin ettin ? Satın mi aldın yoksa internetten mi indirdin ?

Back
Yukarı