ZYZZ Aziz Shavershian

beslenmesi ile ilgili bir liste bulmuştum fakat ne kadar doğru tartışılır.. bu arada işletme okuyormuş..

eme6amy8.jpg

beslenmesi ile ilgili bir liste bulmuştum fakat ne kadar doğru tartışılır.. bu arada işletme okuyormuş..

eme6amy8.jpg

Bu sleep shake dediği gece 2 demi çözemedim onu ben ? Ayrıca pre- Workout dediği ? Post workout ?

Ve bu diyet menüsü sanırım hacim kazanmaya yönelik bunu yaparsam yarı yolda kalırım gibi :=)

sanırım gece protein takviyesi yapıyor. bana mantikli geldi çünkü protein sentezi uyurken gerçekleşiyor. ben yaklaşık 15 20 gündür buna yakın besleniyorum (beslenmemi değiştirirken bundan haberdar değilim) gerçekten çok zor

pre workout - spordan önce
post workout - spordan sonra

beslenme programı doğru olabilir nedeni ise kendisi pro değildi hani jeff seid olsa belki yalan olduğunu söylerim çünkü pro kendisi

bana güzel geldi bu program meyve yoğurt vs olsa daha iyi olabilirdi

Daha net güvenilir bir kaynak varmıdır ? Bodybuilding.com da jeffin programını buldum kendi profilinde yayınlamış ama gerçeklik yada hangi dönemine ait bilemedim.

Protein olarak günde 400 karbo ise ortalama 300 alınması lazım ağır çalışanlarda o zaman yanılmıyorum değilmi aziz'in programına bakılacak olursa ?

loving prolar beslenme ve antreman programlarını açık açık paylaşmazlar belki yeni başlayanlara yada nasıl beslenilmesi ve antreman yapılması için örnek program verebilirler misal arnold 1980 yılında yarışmaya kısa bir süre kala toparlamıştı vücudunu ve herkes şaşırmıştı yani proların sırları var e sonuçta yarışma bu ayrıca zyzz nin beslenmesi kendine özel herkesin protein karbonhidrat ihtiyacı farklıdır

4 dakika içinde beslenme ve antremanın nasıl olması gerektiğini en iyi şekilde anlatmış buradaki yeni üyeler pek araştırmacı değil şimdi doğruya doğru en azından temel bilgileri bu video sayesinde öğrenirler birde kitabını merak ediyorum bulan varsa lütfen paylaşsın

http://gobodynow.com/wp-content/uplo...ding-Bible.pdf

Bunu türkçeye çevirmeye kalkacak bir baba yiğit varmıdır ? O şekilde download linki verececek ?

Belki komik gelecek ama internette ciddi anlamda aziz'in ölmediği konuşuluyor ??

Yorumunuz nedir ?
doğru değildir ama hani çıksa ortaya fena olmaz şöyle dahada iyi bi kütleyle ölmedim falan dese :D

Zannetmiyorum ama adam fenomen 2 senede hiç kimse göremez mi ? yada ne bileyim nerede nasıl saklanacak :D

Haaa potansiyel olarak aziz den böyle bir şey beklenir mi ? KESİNLİKLE EVETTTTT :eek:

Adam dunyanin her yerinde kuluplere giden biri ve dunyada vucut gelistirme komuniteleri disinda o kadar da taninmis biri degil. O kuluplerde onu tanimadan, fotograf video cekmeden onunla eglenen birileri olabilir. Ya da olmustur gercekten.

Back
Yukarı