rockybalboa7
Üye
aslında her insanın içinde zyzz varBizim okadar sporcumuz var demişsinde hangisinin aziz gibi renkli bir kişiliği var.
Ama Danny Boy'u yerli zyzz olabilitesi var.
Güzel bir proje olacak.

aslında her insanın içinde zyzz varBizim okadar sporcumuz var demişsinde hangisinin aziz gibi renkli bir kişiliği var.
Güzel bir proje olacak.
Sen hiç çocuğuna "Aziz" adını koyan bir yahudi , hristiyan gördün mü veya adı elizabeth olan kaç tane müslüman arkadaşın var ?
hogan sen de en olmayacak soruyu sordun forum birbirine girdi :S
Bilmiyorum farkında mısın ama adamın soyadı Aziz adı değil.Aziz adında bir Hristiyan
Yani sen şimdi Müslüman adlarının olabileceğine inanıyorsun. Bak Abdullah Hazreti Muhammed'in babasının adıdır. Günümüzde Allah'ın kulu anlamına gelmektedir. Fakat İslam Hazreti Muhammed zamanında ortaya çıkmıştır. Abdullah adı eski Arap inancından kalmadır. Arap Paganizm'i...
Bak bu aşağıdaki adlar Hristiyan ülkerinde Hristiyan inancına mensup insanlar tarafından kullanılmaktadır. Bu arada tabii ki bir Arap ya da Yahudi çocuğuna Elizabet adını koymaz. Araplar çocuklarına Arapça, Yahudi ırkından olanlar ise (Musevil değil Yahudi) çocuklarına İbranice ad koyarlar.
Harun=Aaron
Yusuf=Joseph
Bünyamin=Benjamin
İbrahim=Abraham
Meryem=Mary
Rabia=Rebeca
Bu isimleri müslüman olmayan pek çok insan kullanmaktadır.
Aziz adında bir Hristiyan: http://en.wikipedia.org/wiki/Tariq_Aziz
Ayrıca Kılıçarslan, Selçuk Bey, Çağrı Bey, Alparslan, Orhan Bey gibi şahsiyetler islama büyük hizmetlerde bulunmuşlardır. Selçuklular ve Osmanlı'lar haçlılara kendilerini siper etmiştir. Canla başla mücadele etmişlerdir. Fakat buna rağmen hiçbir Arap Müslümanı (Türk olmayan müslümanlar) çocuğuna Alparslan, Çağrı, Tuğrul adı takmaz.
bkz ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim...
Bizim okadar sporcumuz var demişsinde hangisinin aziz gibi renkli bir kişiliği var.
Güzel bir proje olacak.
Mesut özilde almanya doğumlu ispanyada yaşıyor ama müslüman
İşin şakası bir yana soyadıda rusca ama adı müslüman.
10 kişi birleşip bir adamı dövenler delikanlı
kabadayı gibi gezenler delikanlı
evde çocuğunu eşini dövenler delikanlı
vg sporu ile hiçbir alakası olmayan kişilerin dar body giyip kasılıpda yürümeleri delikanlılık olur
birde çok ciddi her an patlamaya hazır bomba gibi tipler araçi olmuyor
zyzz dans ediyor gece hayatı var diye sokakta kendi halinde eğleniyor diye apaçi oluyor ilginç birde videolarda kendiyle fotoğaf çekirmek isteyen insanlara gayet nazik olduğuda gözden kaçmıyor ne var bunda bende yazın plajda dans ederim sokakta henüz şınav çekmedim ama gece hayatım azda olsa vardır apaçimi oluyorum arkadaş illa takım elbesi giyip somurtup dayı dayı yürüyelim insanlara kaba davranalım eğlenmiyelim neymiş millet apaçi demesin
10 kişi birleşip bir adamı dövenler delikanlı
kabadayı gibi gezenler delikanlı
evde çocuğunu eşini dövenler delikanlı
vg sporu ile hiçbir alakası olmayan kişilerin dar body giyip kasılıpda yürümeleri delikanlılık olur
birde çok ciddi her an patlamaya hazır bomba gibi tipler araçi olmuyor
zyzz dans ediyor gece hayatı var diye sokakta kendi halinde eğleniyor diye apaçi oluyor ilginç birde videolarda kendiyle fotoğaf çekirmek isteyen insanlara gayet nazik olduğuda gözden kaçmıyor ne var bunda bende yazın plajda dans ederim sokakta henüz şınav çekmedim ama gece hayatım azda olsa vardır apaçimi oluyorum arkadaş illa takım elbesi giyip somurtup dayı dayı yürüyelim insanlara kaba davranalım eğlenmiyelim neymiş millet apaçi demesin