Zayıfım yeni vücuda başlıyorum

Arkadaşlar boyum 1.70 kilom 50 vücuda başlayıp kilo almayı ve kas yapmayı istiyorum korkum şu çok zayıfım ama fazlasıyla hırs yaptım arkadaşlarımın benimle dalga geçmesi zayıfsın demesinden sıkıldım birkaç gün içinde spor salonuna kayıt olup başlıycam bir arkadaşıma danıştım o da spor salonuna gidiyor protein tozu alman gerek falan dedi ailem buna karşı sizce nasıl ikna edebilirim yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Illa protein tozu kullanmak zorunda degilsin ileride kullanirsin aileni bi sekilde alistirarak.simdi tavuk balik yiyerekte proteini karsilayabilirsiniz.illa alicam ikna etmrk istiyorum derseniz internetten zararli olmadigini kanitlayan videolar bulup izletebilirsiniz

Dostum ilk 3-4 aydan önce supplement yani protein-karbo tozu vs. önermem önce bi vücudun spora alışssın belli bi temel atki üstüne bişeyler inşa edesin spora başlaman çok iyi olur kilo artışını görürüsün zaten ama dediğim gibi sabırlı ol dinlenmeni,beslenmeni düzene sokmaya bak ondan sonra düşünürsün toz vs. mevzularını

Kilo artışını görmen için spora başlamak yetmez. Günde minimum 6 öğün yapman lazım 3 er saat aralıklarla. Eğer spor yapıp beslenmeni aynı tutarsan 50 kilodan da aşağı düşersin

Back
Yukarı