Netrition'dan 08.09.2010da airmaille yola çıkan ürünlerim (6lbs cytogainer, 300 gr mhp glutamine) bugn elime geçti.Çok şükür ki uçmadı.Kapaktaki koruma bantları bile açılmamıştı.Mutluyum, huzurluyum.
belirtilen tarihlerde hava çok sıcaktı tüm dünyada.. yaklaşık 30 gün yollarda sürünmüş paket..ürünler bozulmamıştır umarım..
acil yardım edebilirseniz sevinirim...
30.08.2010 da verilen kargomdan hiç bir haber yok malesef(airmail).Barkot no,da yok elimde hiç birşey yapamıyorum isyanlardayım..
Arkadaşlar be şu an Belcikada yaşıyorum.Burası icin ucuz supplement siparişi verebileceğim ya da alabileceğim bildiğiniz shoplar var mı ?
Ya adam söyelemeyin diyor hala kargom geçti diyip duruyosunuz. Birak geçtiyse geçti kendine sakla işte. Problem ve sorun olursa buradan bilgilendirin
Arkadaşlar hepimizin geleceği için, forumdan çok tecrübeli gümrük konusunda derin bilgileri bulunan bir arkadaşın yazdığı mesajı aktarıyorum. Lütfen bunları dikkate alın kimsenin başı yanmasın artık şu iherb mevzusunu da kapatmanızı tavsiye ederim. Öğrenen öğrendi öğrenmeyen de siteyi gezerek rahatlıkla görebilir. Ayrıca dediğim gibi iherb'de dhl ups'e takmayın hangisi uygunsa ki dhl uygun ondan alın bu forumda dhl'de takılan ne kadar tanıdıgım kisi varsa ups de en az o kadar ki bende hep dhl ile getiriyorum daha hiç takılmadı Allah'a şükür. Yeniden aşagıdaki mesajı okumanızı rica ediyorum.
Saygılar...
Dıstrıbütorler şikeyete bulunuyorlar şimdi bu gümrükleri çekilmez hale getirebilirler ozaman her ürünümüz takılır gümrükte, ve bu forum ağlama duvarına döner o yüzden 5-6 LB üstü siparişlerde forumda paylaşmamak gerekli çünkü bu sayfaya dıstıbutörlerde bakıyor.
Adam 10-15-25 LB sipariş veriyor ve burda paylaşıyor çok tehlikeli sonra TR deki dıstrıbutör ürün satamadığı için çıldırıyor senide bilgilendirmiş olayım çokça sipariş veren arkadaşları uyar çünkü onun aç gözlüğü yüzünden sen ve ben gün gelicek 1 kutu whey bile sokamayacağıız sonra TRde 2 kilo wheye 180 TL vericez
çok doğru söylemişin dostum bi artı olaral 5lbs olan paketler genelde açılmıyor bile.410 sayfalık konu oldu.Başlık Yurtdışından supplement siparişleri...
Merak etsem yahu nasıl yurtdışından alınıyor desem sadece spam mesajları okuyacak olurum
Konu daha çok dertleşme sayfasına dönmüşKonuşulan da ; iherb den kargom çıktı.İnşallah gelir..Aaa geldi valla....
Zaten normal olan gelmesidir.Takılması daha zor olan bir olasılıktır.Nedir bu heyecan anlamakta zorluk çekiyorum![]()
410 sayfayı okumak istemeyenler için özet yazayım.
-Yurtdışından BB******iherb,netrution dan alışveriş yapılır.
-Dhl,Ups kullanımı takip açısından faydalıdır ve çabuk gelir.(Tracking no ludur) Airmalle 1 ayda gelir ama ucuzdur.
-Kargo dahil 150 Euro yu geçmezseniz ürünün gümrükten geçişi memurun insiyatifindedir.Ama genelde geçer.150 Euro yu geçince geçme ihtimali azalır.
Herkese stressiz ve relax günler dilerim![]()
Beyler ilk siparişimi verdim ama durumu bilmiyorum geçmişmi varmı bi problem gümrükte falan?