Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu iherb haberine çok sevindim. Ayrıca arkadaşlar şu dhl takılır, ups sorunsuz geçer vb. sözler çok saçma geliyor ups pahalı olabilir ama emin olun bu paraya değecek bir fark yok sözüm iherb için. Başka sitelerde dhl, iherbdeki gibi kaliteli değilmiş sanırım çünkü. İçiniz rahat olsun takılacagı varsa her türlü takılır. Saygılar.

Onu bilmemde, ikisi arasında bariz bi fark var ups 3 ,dhl 4 günde teslimat yapıyor.

iherb bu yeni getirdiği markalarla beraber kargo ücretlerini de aynı seviyede tutmaya devam ederse en azından Türkiye için efsane olacak..

@ grylls

Ben gümrük sorunu için dedim ayrıca 1 günlük farkı bariz bir fark olarak görmüyorum ki sitelerinde DHL ve UPS için aynı zamanlama garantisini vermişler. 2-5 days yazıyor dikkat ettiysen bu 1 günlük fark gelil güzergahıyla alakalı olabilir. Zaten 5günde gelsin 1 haftada gelsin önemli olan sorunsuz takılmadan gelsin dilegimiz bu olmalı.

@ grylls

Ben gümrük sorunu için dedim ayrıca 1 günlük farkı bariz bir fark olarak görmüyorum ki sitelerinde DHL ve UPS için aynı zamanlama garantisini vermişler. 2-5 days yazıyor dikkat ettiysen bu 1 günlük fark gelil güzergahıyla alakalı olabilir. Zaten 5günde gelsin 1 haftada gelsin önemli olan sorunsuz takılmadan gelsin dilegimiz bu olmalı.

Sen yinede UPS'le ver siparişini.Tecrübeyle sabit.

arkadaslar netrıtıon sanırım ıherb ın urun yelpazesınde deısıklıge gıtmesınden oturu, kargoda ındırıme gıtmıs eskıden sepete 5 lbs proteın koydunuz vakıt fedex 61 dolar tutuyordu sımdı 48 dolar olmus sanırım rekabetten oturu dususler yasanmıs kargolarda , suan ıcın en pahallı kargo bb de haberınız olsun.

Bende yeni farkettim evet netrition da gerçekten kargoda değişiklik olmuş gayet ucuz :D:D
Süper haberler geliyor şu günlerde valla:D:D

iherb den dhl kargo ile alışverş yaptım. 2 günde elime geçti. hatta kargo firmasından aradılar zile basıyoruz açmıyorsunuz diye. sabah 9 da gelince uyandırdılar beni kapıyı açtım. aldığım şeyler deneme amaçlı idi. toplamda 5 lbs ve 90 dolarlık ürün aldım. 18 dolar kargo ödedim. aynı şeyden iki tane almadım. iherb e kesinlikle güvenebilirsiniz. ayrıca i herb yakında dünyaca ünlü markalarıda sepetine ekliyor.

2 ay içinde optimum, gaspari,bsn ve muscle tech ürünlerini iherbten alabileceğiz. buda umarım türkiyedeki fahiş fiyatlara suplement satan distribütörlere kapak olur.

28393249376289812531.jpg

Son düzenleme:
wishdropper : sakıncası yoksa aldığın ürünleride yazabilir misin 5 lbs lik ürün nasıl 18 dolar kargo tuttu anlamadım, yanlış anlama 18 dolar tutamaz demiyorum sadece ürünleri merak ettim ;)

mrm mi twinlab mı oneriyorsunuz iherb ten alacagım dhl mi en iyisi...bir de 2 lbs almak istiyorum hem denemek hem de yeni markalar gelene kadar iare etmek icin 2 lbs ye kargo ucreti ne kadar olur?

mrm kullandım çok gaz yaptı ve etki görmedim hem isolate hem de normal concentrate..nature's best var ama o da ion exchange..bi çok yerde ion exc. kullanmayın doğası değişiyor proteinin diyorlar..pazarlama da olabilir tabi.. bilen var mı konuyu ?

iherb ta diger buyuk markalarin gelmesine bence fazla sevinmeyin asiri yuklenme olur eger kargo fiyatlari ayni seyrederse. ben burdaki distributorlerin pek rahat duracaklarini sanmiyorum bu olaya karsi isyan ederler hemen, bu sefer eskiden 50 60 dolara 5lbs protein tozu aliyorduk artik onuda alamiyoruz a donebilir olay

e normal olarak işin boku çıkarsa hiç bişey alamayız.

bütün paketler aynen devlete yardım fonuna gider :)

Suan mevcut gumruk siniri ne kadar tam bilmiyorum birisi tam yazsin 150 euromu gene sinir yoksa dusurduler mi mevcut gumruk bilgilerini tel ile arayip sordum veremiyolar suan mevcut nedir bilgilendiriseniz sevinirim

iherb ta diger buyuk markalarin gelmesine bence fazla sevinmeyin asiri yuklenme olur eger kargo fiyatlari ayni seyrederse. ben burdaki distributorlerin pek rahat duracaklarini sanmiyorum bu olaya karsi isyan ederler hemen, bu sefer eskiden 50 60 dolara 5lbs protein tozu aliyorduk artik onuda alamiyoruz a donebilir olay

e normal olarak işin boku çıkarsa hiç bişey alamayız.

bütün paketler aynen devlete yardım fonuna gider :)
aynı şey benim de aklıma geldi.Millet kesin suyunu çıkaracak.Ki şuna da eminim ordan geitirip sağda solda satmaya çalışacak.Olan yine biz spor yapmaya çalışan vatandaşa olacak :(

Arkadaşlar hepimizin geleceği için, forumdan çok tecrübeli gümrük konusunda derin bilgileri bulunan bir arkadaşın yazdığı mesajı aktarıyorum. Lütfen bunları dikkate alın kimsenin başı yanmasın artık şu iherb mevzusunu da kapatmanızı tavsiye ederim. Öğrenen öğrendi öğrenmeyen de siteyi gezerek rahatlıkla görebilir. Ayrıca dediğim gibi iherb'de dhl ups'e takmayın hangisi uygunsa ki dhl uygun ondan alın bu forumda dhl'de takılan ne kadar tanıdıgım kisi varsa ups de en az o kadar ki bende hep dhl ile getiriyorum daha hiç takılmadı Allah'a şükür. Yeniden aşagıdaki mesajı okumanızı rica ediyorum.

Saygılar...

Dıstrıbütorler şikeyete bulunuyorlar şimdi bu gümrükleri çekilmez hale getirebilirler ozaman her ürünümüz takılır gümrükte, ve bu forum ağlama duvarına döner o yüzden 5-6 LB üstü siparişlerde forumda paylaşmamak gerekli çünkü bu sayfaya dıstıbutörlerde bakıyor.
Adam 10-15-25 LB sipariş veriyor ve burda paylaşıyor çok tehlikeli sonra TR deki dıstrıbutör ürün satamadığı için çıldırıyor senide bilgilendirmiş olayım çokça sipariş veren arkadaşları uyar çünkü onun aç gözlüğü yüzünden sen ve ben gün gelicek 1 kutu whey bile sokamayacağıız sonra TRde 2 kilo wheye 180 TL vericez

Arkadaşlar be şu an Belcikada yaşıyorum.Burası icin ucuz supplement siparişi verebileceğim ya da alabileceğim bildiğiniz shoplar var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı