vallaa ben de öyle bekliyodum bu hafta da bitti önümüzdeki hafta artık cytogainer 6lbs bi de mhp glutamine 300gr sipariş ettim haber yok uçmaz inşallahdostum bu hafta gibi eline geçmesi lazım ürünlerin(ortalama bu4-5 hafta)......
vallaa ben de öyle bekliyodum bu hafta da bitti önümüzdeki hafta artık cytogainer 6lbs bi de mhp glutamine 300gr sipariş ettim haber yok uçmaz inşallahdostum bu hafta gibi eline geçmesi lazım ürünlerin(ortalama bu4-5 hafta)......
Bu iherb haberine çok sevindim. Ayrıca arkadaşlar şu dhl takılır, ups sorunsuz geçer vb. sözler çok saçma geliyor ups pahalı olabilir ama emin olun bu paraya değecek bir fark yok sözüm iherb için. Başka sitelerde dhl, iherbdeki gibi kaliteli değilmiş sanırım çünkü. İçiniz rahat olsun takılacagı varsa her türlü takılır. Saygılar.
@ grylls
Ben gümrük sorunu için dedim ayrıca 1 günlük farkı bariz bir fark olarak görmüyorum ki sitelerinde DHL ve UPS için aynı zamanlama garantisini vermişler. 2-5 days yazıyor dikkat ettiysen bu 1 günlük fark gelil güzergahıyla alakalı olabilir. Zaten 5günde gelsin 1 haftada gelsin önemli olan sorunsuz takılmadan gelsin dilegimiz bu olmalı.
mrm mi twinlab mı oneriyorsunuz iherb ten alacagım dhl mi en iyisi...bir de 2 lbs almak istiyorum hem denemek hem de yeni markalar gelene kadar iare etmek icin 2 lbs ye kargo ucreti ne kadar olur?
iherb ta diger buyuk markalarin gelmesine bence fazla sevinmeyin asiri yuklenme olur eger kargo fiyatlari ayni seyrederse. ben burdaki distributorlerin pek rahat duracaklarini sanmiyorum bu olaya karsi isyan ederler hemen, bu sefer eskiden 50 60 dolara 5lbs protein tozu aliyorduk artik onuda alamiyoruz a donebilir olay
aynı şey benim de aklıma geldi.Millet kesin suyunu çıkaracak.Ki şuna da eminim ordan geitirip sağda solda satmaya çalışacak.Olan yine biz spor yapmaya çalışan vatandaşa olacake normal olarak işin boku çıkarsa hiç bişey alamayız.
bütün paketler aynen devlete yardım fonuna gider![]()