ewet geçmiş benim pakette geçmiş biraz önce,belki size dağıtım yapıcak en yakın merkez orasıdır istersen dhle bi telefon açıp sorun bi sorun varsa şimdiden halledin.......arkadaslar iherb e verdıgım siparıs hakkında gümrük cekım ıslerı tamamlandı dıyo(kargo dhl),gecmıs mı oluyor gumrukten.bi de ben konyadayım gonderı varıs yerı ankara yazıyor acaba yanlıslık falan mı var?
ewet geçmiş benim pakette geçmiş biraz önce,belki size dağıtım yapıcak en yakın merkez orasıdır istersen dhle bi telefon açıp sorun bi sorun varsa şimdiden halledin.......
iherbde dhl kargoda indirim var arkadaşlar son zamanlarda dhl ile alışveril yapan oldumu
yok doğru söylüyo yaklaşık bi 6 aydır %50 indirimli dhl kargo zaten o yüzden ordan sipariş verenlerin sayısı arttı, yoksa çeşit sıkıntısı var.cumartesı gecesı alısverıs yaptım bı ındırım yoktu.sadece ilk alısverısım dıye 5 dolar ındırım uyguladılar...
şu iherb acaba yeni ürünler işine ne zaman gircek acaba
bende mail atmıştım ama sonuç yok tabi
acaba topluca bi mail atsak nasıl olur?
Bencede toplu bir mail bombardımanına tutarsak çok iyi olur.Mesala ing iyi olan bir arakdaşımız farklı farklı 4-5 tane msj oluştursun.Bir kısmımız farklı bir kısmımız farklı msj atarak ne kadar çok talep olduğunu anlasınlar da bari ürün çeşitliliğini arttırsınlar.hyper_
hocam senin kargo ne oldu benimki geçmiş şimdi kuryede dağıtımda birazdan gelir..........