Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben iherb'den 2 kere sipariş verdm 2si de 3 taksit yapılmş olarak geldi.Benim böyle bi talebm de yoktu ama sağolsunlar yapmşlar.Tabi bu play card'ın özelliği de olablr :)

Onlarda taksit olayı yok. Zira halkın peşin ödeyebilme İMKANI var!

Bizim bankalar bazen yurtdışı kampanyalarında yapabiliyor. World sık sık 100tl üzerine 3 taksit yapıyordu, son aylarda hiç duymadım.

arkadaslar iherb e verdıgım siparıs hakkında gümrük cekım ıslerı tamamlandı dıyo(kargo dhl),gecmıs mı oluyor gumrukten.bi de ben konyadayım gonderı varıs yerı ankara yazıyor acaba yanlıslık falan mı var?

arkadaslar iherb e verdıgım siparıs hakkında gümrük cekım ıslerı tamamlandı dıyo(kargo dhl),gecmıs mı oluyor gumrukten.bi de ben konyadayım gonderı varıs yerı ankara yazıyor acaba yanlıslık falan mı var?
ewet geçmiş benim pakette geçmiş biraz önce,belki size dağıtım yapıcak en yakın merkez orasıdır istersen dhle bi telefon açıp sorun bi sorun varsa şimdiden halledin.......

cumartesı gecesı alısverıs yaptım bı ındırım yoktu.sadece ilk alısverısım dıye 5 dolar ındırım uyguladılar...
yok doğru söylüyo yaklaşık bi 6 aydır %50 indirimli dhl kargo zaten o yüzden ordan sipariş verenlerin sayısı arttı, yoksa çeşit sıkıntısı var.

mesela son kargo ups ile 25 iken dhl ile 11 e geldi,ama ondan öncesi 28 dhl///ups 35 di ups ile almıştım......

aslında iherbde ups de başka sitelere kıyasla daha ucuz,aradaki fark çok değilse ups daha mantıklı.
bench_O

şu iherb acaba yeni ürünler işine ne zaman gircek acaba

bunun için en az 40,50 kişi msj gönderse daha bir ciddi alırlar, 3-5 kişi mail gönderdi diye biliyorum. sonbaharda depoları büyütüceklerini söylediler optımum,Bsn,unıversal,dymatize benzeri marka talebinde bulunmuştuk bir ilerleme görünmüyor..

bende mail atmıştım ama sonuç yok tabi :)
acaba topluca bi mail atsak nasıl olur?

Bencede toplu bir mail bombardımanına tutarsak çok iyi olur.Mesala ing iyi olan bir arakdaşımız farklı farklı 4-5 tane msj oluştursun.Bir kısmımız farklı bir kısmımız farklı msj atarak ne kadar çok talep olduğunu anlasınlar da bari ürün çeşitliliğini arttırsınlar.hyper_

Bencede toplu bir mail bombardımanına tutarsak çok iyi olur.Mesala ing iyi olan bir arakdaşımız farklı farklı 4-5 tane msj oluştursun.Bir kısmımız farklı bir kısmımız farklı msj atarak ne kadar çok talep olduğunu anlasınlar da bari ürün çeşitliliğini arttırsınlar.hyper_

hocam senin kargo ne oldu benimki geçmiş şimdi kuryede dağıtımda birazdan gelir..........

fedexde gümrükten geçip geçmediğini nerden anlıyoruz. seyahat geçmişinde en son şu çıktı

" Sep 29, 2010 10:49 AM
Uluslararası gönderi serbest bırakması
ISTANBUL TR "

hadı hayırlısı gecmıs:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:58 ----------

benımde gecmıs
kargo dahıl 154 dolar

hocam senin kargo ne oldu benimki geçmiş şimdi kuryede dağıtımda birazdan gelir..........

Jakoo benimki de gümrükten geçmiş.Postaya verdiler.Yarın elime ulaşır büyük ihtimal.Darısı paketinin yolunu gözleyenlere:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı