angel_f!re
Üye
daha önce 22 günde gelmş buraya dediniz.Onu nerden öğrendniz?ben de yanlşlıkla airmail seçtm de 

Airmail dediğimiz dhl mi oluyor?
Dhl de 7-15 gün yazıyor ama geçiyor sanırım ?
daha önce 22 günde gelmş buraya dediniz.Onu nerden öğrendniz?ben de yanlşlıkla airmail seçtm de![]()
arkadaşlar sitede neden bb.com değilde iherb tercih ediliyor acaba ?
ve müjde attığım mesajlar sayesinde iherbde meshur markalara ekım sonunda kavusucaz..Tesekurlerı esirgemeyin iherbi kontrol edebilirsiniz![]()
bir geç getirsinler ben onları gene msj bonbardımanına tutacağım
gaspari
Bsn
Dymatize
prolab
optımum
unıversal
markaları için çok diretmiştim demekki söz dinliyorlar![]()
anladım tşkler üstadİherbde ürün markaları sınırlı alınabilecek 4-5 marka falan var. Yani ürün çeşitliligi bb.com da bu yüzden değişik ürünleri almak isteyenlerin iherbden almak gibi bir şansı yok. İherbin avantajı kargosundan kaynaklanıyor diğerlerine göre uygun birde dhl de %50'e varan indirimler olabiliyor arada bu yüzden tercih ediyorlar yani. Fakat son haberlere göre artık bb ciler baya azalacak türkiye de çünkü yeni gelecek markaların içinde en çok tercih edilen markalar var kendim için söylüyorum diğer sitelere bakmam bile tabi ucuz kargolu bir site görürsem durum değişir. Sorunun cevabını almıssındır umarım.
BB com dan izin gerekiyor diyorlar ben iherbden direk siparis ettim kargoya dokunmadan direk 3 günde geldi gerçek mi bu söylentiler ?
Bu arada iherb de 60 gün içinde olacak o markalar ama ne zman olcagi belli değil sallantıda
anladım tşkler üstad
ne izini gerekiyor peki
dostum bu hafta gibi eline geçmesi lazım ürünlerin(ortalama bu4-5 hafta)......merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum herkesin birbirine faydalı olduğu bi grupta bana da yardım etcek biri bulunur dedim forumda soruma cevap aradım bulamadım da 8 eylülde airmaille netritiondan sipariş verdim hala elime geçmedi bu konuda hiç bilgi sahibi olan ya da yardımcı olabilcek bi arkadaş yok mudur? ne yapabilirim kime sorabilirim takip numarası olmadan ptt bişey söylemiyo