Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Airmail dediğimiz dhl mi oluyor?
Dhl de 7-15 gün yazıyor ama geçiyor sanırım ?

dhl=dutch post airmail dhl olmak zorunda değil(usps ve diğer posta şirketleride mevcut) ama genelde öyle....

ucuz diye alıyoruz airmaili sonrada sinir küpü.....

beyler aceleniz varsa kesinlikle airmail ile alışveriş yapmayın

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:20 ----------

daha önce 22 günde gelmş buraya dediniz.Onu nerden öğrendniz?ben de yanlşlıkla airmail seçtm de :(

22gün kesin bi rakam değil daha öncede demiştim bi haftada geldiğide olmuştu ama bu genelde küçük paket olduğunda 2*animal pump bi haftada gelmişti// 2* jack 3d 14. günde gelmişti.....
ama protein tozları felan 3,5/4 haftadan önce mucize.bench_O

evet sıteye hemen baktım ekım 2010 un sonunaa dogru yenı genıs urun yelpazesıylee karsımızda ı herb

October 2010 - This Brand will be available for purchase within 60 days. Please bookmark this page so that you can easily check back for updates.
(Ekim 2010 - Bu markadaki 60 gün içinde satın alınabilir olacak. böylece kolayca güncelleştirmeleri için tekrar kontrol edin Bu sayfada yer imi edin.)

NEW PRODUCTS

aaaawt.jpg

Bu iherb haberine çok sevindim. Ayrıca arkadaşlar şu dhl takılır, ups sorunsuz geçer vb. sözler çok saçma geliyor ups pahalı olabilir ama emin olun bu paraya değecek bir fark yok sözüm iherb için. Başka sitelerde dhl, iherbdeki gibi kaliteli değilmiş sanırım çünkü. İçiniz rahat olsun takılacagı varsa her türlü takılır. Saygılar.

arkadaşlar sitede neden bb.com değilde iherb tercih ediliyor acaba ?

İherbde ürün markaları sınırlı alınabilecek 4-5 marka falan var. Yani ürün çeşitliligi bb.com da bu yüzden değişik ürünleri almak isteyenlerin iherbden almak gibi bir şansı yok. İherbin avantajı kargosundan kaynaklanıyor diğerlerine göre uygun birde dhl de %50'e varan indirimler olabiliyor arada bu yüzden tercih ediyorlar yani. Fakat son haberlere göre artık bb ciler baya azalacak türkiye de çünkü yeni gelecek markaların içinde en çok tercih edilen markalar var kendim için söylüyorum diğer sitelere bakmam bile tabi ucuz kargolu bir site görürsem durum değişir. Sorunun cevabını almıssındır umarım.

ve müjde attığım mesajlar sayesinde iherbde meshur markalara ekım sonunda kavusucaz..Tesekurlerı esirgemeyin iherbi kontrol edebilirsiniz:D

bir geç getirsinler ben onları gene msj bonbardımanına tutacağım :)

gaspari
Bsn
Dymatize
prolab
optımum
unıversal

markaları için çok diretmiştim demekki söz dinliyorlar :)

BB com dan izin gerekiyor diyorlar ben iherbden direk siparis ettim kargoya dokunmadan direk 3 günde geldi gerçek mi bu söylentiler ?

Bu arada iherb de 60 gün içinde olacak o markalar ama ne zman olcagi belli değil sallantıda :)

Son düzenleme:
İherbde ürün markaları sınırlı alınabilecek 4-5 marka falan var. Yani ürün çeşitliligi bb.com da bu yüzden değişik ürünleri almak isteyenlerin iherbden almak gibi bir şansı yok. İherbin avantajı kargosundan kaynaklanıyor diğerlerine göre uygun birde dhl de %50'e varan indirimler olabiliyor arada bu yüzden tercih ediyorlar yani. Fakat son haberlere göre artık bb ciler baya azalacak türkiye de çünkü yeni gelecek markaların içinde en çok tercih edilen markalar var kendim için söylüyorum diğer sitelere bakmam bile tabi ucuz kargolu bir site görürsem durum değişir. Sorunun cevabını almıssındır umarım.
anladım tşkler üstad :)

BB com dan izin gerekiyor diyorlar ben iherbden direk siparis ettim kargoya dokunmadan direk 3 günde geldi gerçek mi bu söylentiler ?

Bu arada iherb de 60 gün içinde olacak o markalar ama ne zman olcagi belli değil sallantıda :)

ne izini gerekiyor peki

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum herkesin birbirine faydalı olduğu bi grupta bana da yardım etcek biri bulunur dedim forumda soruma cevap aradım bulamadım da 8 eylülde airmaille netritiondan sipariş verdim hala elime geçmedi bu konuda hiç bilgi sahibi olan ya da yardımcı olabilcek bi arkadaş yok mudur? ne yapabilirim kime sorabilirim takip numarası olmadan ptt bişey söylemiyo

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum herkesin birbirine faydalı olduğu bi grupta bana da yardım etcek biri bulunur dedim forumda soruma cevap aradım bulamadım da 8 eylülde airmaille netritiondan sipariş verdim hala elime geçmedi bu konuda hiç bilgi sahibi olan ya da yardımcı olabilcek bi arkadaş yok mudur? ne yapabilirim kime sorabilirim takip numarası olmadan ptt bişey söylemiyo
dostum bu hafta gibi eline geçmesi lazım ürünlerin(ortalama bu4-5 hafta)......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı