Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar hepinize selamlar.Şimdi son zamanlardaki durumlara itafen uygun bir soru sormaya çalışacağım bilgim olmadığı için.Ben kaç kg ve kaç dolar'a kadar sipariş verebilirim yurt dışı alış-verişlerinde? Daha önce hiç alış-veriş yapmadım o açıdan fikrinizi almak istedim.Bazı kuralların olduğunu duydum sorduğum şeyler ile alakalı.Tavsiyelerinizi duymayı çok isterim.Teşekkür ediyorum.

zahmet olacak ama gerideki 5 sayfayı okusan tüm cevaplar var içinde..hazırcı olma..üretken ol..

Arkadaşlar hepinize selamlar.Şimdi son zamanlardaki durumlara itafen uygun bir soru sormaya çalışacağım bilgim olmadığı için.Ben kaç kg ve kaç dolar'a kadar sipariş verebilirim yurt dışı alış-verişlerinde? Daha önce hiç alış-veriş yapmadım o açıdan fikrinizi almak istedim.Bazı kuralların olduğunu duydum sorduğum şeyler ile alakalı.Tavsiyelerinizi duymayı çok isterim.Teşekkür ediyorum.

Arkadaslar gelıp bu forumda 411 sayfayı okumadan kalkıp uye arkdaslarımıza ben nerden ne kadara kac kg sıparıs verırım tarzı sorular sormayın , bu soruları sordugunuz adamların cogu 411 sayfayı okumustur emın olun , yaa okuyun yada bu konuyu gereksız sorularınızla sısırmeyın 50 sayfadır acemı soruları var bu konuda anlamıs deılım azıcık vakıt ayırırsanızz forumdakı kullanıcı tecrubelerını okumus olursunuzzzz

Yurticinden bir haber vereyim dedim. GG'de WEİDER PURE EGG AMİNO 300 Tablet su an 59 TL. Neden mi? Son kullanma tarihi 11/2010.

Haberiniz ola...

Arkadaşlar müjde!!!!!!

İherb.com deposunu büyüttü ve dünyaca ünlü suplement markalarını satış madrajına ekledi.

Artık iherb.com da ,

Musletech
Universal
BSN
Optimum vb. markaları bulmak zor değil.
böyle bir mesaj geldi bana facebookda doğrulugu nedir acaba?_

Arkadaşlar müjde!!!!!!

İherb.com deposunu büyüttü ve dünyaca ünlü suplement markalarını satış madrajına ekledi.

Artık iherb.com da ,

Musletech
Universal
BSN
Optimum vb. markaları bulmak zor değil.
böyle bir mesaj geldi bana facebookda doğrulugu nedir acaba?_

Evet doğrudur henüz gelmedi ürünler ama gelecek inşallah..
Son 4-5 sayfayı okursan görebilirsin

tam 2 gun oldu iherb ten siparis vereli ama my order history hala bos

para karttan cekıldımı veya order number adına bır maıl aldınmı ? boyle bır sorun varsa mutlaka ıherb ın web post makınesınde o an bır hata olusmus yada kredı kartında bakıye yetersızlıgı olabılır , cunku daha once web post larında olan bır hatadan dolayı bır arkadasım aynı sıparısten 3 adet verdı. umarım problem baskka bır durumdan kaynaklanıyordurr

para karttan cekıldımı veya order number adına bır maıl aldınmı ? boyle bır sorun varsa mutlaka ıherb ın web post makınesınde o an bır hata olusmus yada kredı kartında bakıye yetersızlıgı olabılır , cunku daha once web post larında olan bır hatadan dolayı bır arkadasım aynı sıparısten 3 adet verdı. umarım problem baskka bır durumdan kaynaklanıyordurr

her turlu bilgiyi girdim iste en son kredi kartı bilgilerini girip continue ye bastım ama daha sonra herhangi bir mail bilgi falan gelmedi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:22 ----------

resimle anlatıyım belki bi hatam vardır.Hesabım asagıdaki gibi...

w9d28j.jpg

orada [1-4 orders] a bastıgımda

15pmr9h.jpg

her turlu bilgiyi girdim iste en son kredi kartı bilgilerini girip continue ye bastım ama daha sonra herhangi bir mail bilgi falan gelmedi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:22 ----------

resimle anlatıyım belki bi hatam vardır.Hesabım asagıdaki gibi...

w9d28j.jpg

orada [1-4 orders] a bastıgımda

15pmr9h.jpg

anladıgım kadarıylaa para cekılmemıs yada yetersız bakıyeden dolayı sıparıs onaylanmamıs kreedı kartının lımıtı alısverısı ıcın yeterlımıydı ? atm den bence lımıtını kontrol ettır ok

Yurticinden bir haber vereyim dedim. GG'de WEİDER PURE EGG AMİNO 300 Tablet su an 59 TL. Neden mi? Son kullanma tarihi 11/2010.

Haberiniz ola...

Öncelikle bilgilendirme için teşekkürler; :)
Sabahları 4 tam yumurta yediğimi düşünürsek eğer ayrıyetten bu ürünü de kullanırsam alerji, kolesterol veya farklı bir durum söz konusu olur mu acaba? Sonuçta bu da yumurtadan üretiliyor..

Öncelikle bilgilendirme için teşekkürler; :)
Sabahları 4 tam yumurta yediğimi düşünürsek eğer ayrıyetten bu ürünü de kullanırsam alerji, kolesterol veya farklı bir durum söz konusu olur mu acaba? Sonuçta bu da yumurtadan üretiliyor..

Bu soru bu baslık altında sorulmamalı. P.M den cevaplarım ben sana. Uyarı almayalım bosuna...

i herb ten alış veriş yapanların dikkatine,benim siparişi 2 gündür tutuyolar.Taşınıyolarmış 3 gün içinde kargoya verilir dediler.

DELAY DELAY DELAY DELAY DELAY DELAY DELAY DELAY

Bu gün 6. gün hala siparişimi içerde tutuyorlar.e-mail attım cevap bekliyorum.gelişmeleri aktarırım.

Benim hatam canlı chatten iletisime gectim ve sorunu hallettim.Wiev karttan alısverisi tamamlamak lazımmıs yalnız hata sadece benim degil bunu facebook iherb sayfasında iherb ten nasıl alıs veris yapılır diye bi link vardı oraya bakarak yapmıstım,iherb te sorunu olanlar canlı sekilde irtibata gecip sorunlarını halledebilirler.

bb den vermıs oldugum optımum 5 lbs whey + 500 gr hıgher power creatın + optımum 120 caps ve super pump tester urunu gumrukten gecmıstır bılgınıze arkadaslar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı