Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iherbten vermiş olduğum 5lbs twinlab whey artı now daily vits 250 tablet artı now c-1000 250 tablet bugün elime ulaştı bilginize...

iherb den dün saat 13.00 da sıparıs verdım Waiting for Approval yazıyor.acaba bı sorun mu var yoksa onaylanması biraz zaman mı alıyor?

son 3-2 sayfa dikkatli okunmuyor sanırım
adamlar yeni markalar sunumak için daha iyi bir hizmet için yeni bir depoya taşınıyorlar!

1 2 günde taşınacak degil sistemin gec çalışması normal bişi
siz hic bu zamana kadar iherb'den şikayet duydunuz onun için biraz aceleci olmayın lütfen

selamlar,

çoktandır başlıgı takip edemiyorum da iherb'den verilen siparişlerde gümrükte sorun çıkıyor mu bu aralar?

kargo dahil 94 $ 'lık bir sipariş vermeyi düşünüyorum

twinlab amino fuel
twinlab bca
twinlab whey 5 lbs

bir sıkıntı olmaz diye umuyorum?

selamlar,

çoktandır başlıgı takip edemiyorum da iherb'den verilen siparişlerde gümrükte sorun çıkıyor mu bu aralar?

kargo dahil 94 $ 'lık bir sipariş vermeyi düşünüyorum

twinlab amino fuel
twinlab bca
twinlab whey 5 lbs

bir sıkıntı olmaz diye umuyorum?

twinlab amino fuel
twinlab mega l carnitine
twinlab whey 5 lbs
almıstım kargo dahil 99 dolardı dhl ile 4 gunder geldi 3 hafta önce.ama kesin gümrükten gecer diyemiyoruz biliyosun....

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:27 ----------

son 3-2 sayfa dikkatli okunmuyor sanırım
adamlar yeni markalar sunumak için daha iyi bir hizmet için yeni bir depoya taşınıyorlar!

1 2 günde taşınacak degil sistemin gec çalışması normal bişi
siz hic bu zamana kadar iherb'den şikayet duydunuz onun için biraz aceleci olmayın lütfen

sağlam gelsin yeter ki aceleci değiliz de bızden sonra sipariş vereninki onaylanmıs o biraz garip geldi.bekleyelım bakalım bı kac gun...

Optımum 5 lbs + hıgher power 500 gr creatıne monohıdrat + optımum 120 caps glutamıne

not: hıgher power creatıne monohıdratın ıcınde kendıne aıt olcegı bulunmaktadır. herkesın dedıgı cay kasıgı hesabına neredeyse denk gelıor haberınız olsun

hedıye urun olarak betacourt nutrıtıon 1 olcek prot + superpump 250 1 olcek + Hydro 5 Tras bıcagı ( yanlıs 5 bıcak dıkkat edın ) bb den vermıs oldugum sıparıs artık rekabet kızıstı o kadar bb den sıparıs verdım ılk defa 2 deneme urunu ve tras bıcagı gondermısler , sanırım ılerkı zamanlar hepımıze yarıcak tabı gumruk denen sorun olmazsa

ewrwer.png

ya beyler gelen kargoları yazmayın şuraya hala olayın önemini anlamadınızmı yaa... sadece sorunuz varsa, gümrükte ürününüz kalırsa yada sorusu olan kişilere yardımcı olmak için yazın... cami duvarına işiyoruz hep beraber

kesinlike katılıyorum... ithalatçılar zaten sıkıntıda bu konuda biliyorsunuz..emin olun gümrük kanadında lobi yapıyorlardır..
sessiz kalın, detay vermeyin..şu geldi bu gelmedi ye gerek yok.. 400 sayfada konu fazlasıyla açık zaten..hatta bi mod son 5 sayfa dışında kalanları silse şık olur :-)

ya beyler gelen kargoları yazmayın şuraya hala olayın önemini anlamadınızmı yaa... sadece sorunuz varsa, gümrükte ürününüz kalırsa yada sorusu olan kişilere yardımcı olmak için yazın... cami duvarına işiyoruz hep beraber

Yurtdısından duzenli olarak suppl. getiren arkadasların hassasıyetini anlıyorum, bu is bu forumda daha cok dile getirildikce, kendi yaptıkları rutin alımların gumrukte sekteye ugrayacagını dusunuyorlar, haklılık payı vardır tabi.

Ama ben bir ürünün Türkiye'deki yetkili disiributoru olsam, bu forumda alım yapan ve bunu dile getiren 10-20 gencle degil, alşdıkları malları gg ve benzeri turk sitelerinde catır catır satanlarla ugrasırdım. Gidin bakın gg ve benzeri sitelere, yuzlerce suppl. urunu satısa konmus. Kim tarafından? Distirbutor dısında onlarca kisi tarafından.

Bence burada yazılanlar hakkında o kadar da sıkıntı yapmayın. Elalem bu urunlerden onlarca getitirip alenen bunun ticaretini catır catır yapıyor.

Bu arada sizlerden gaza gelip ben de bi siparis vermistim, benim ufak kargo da gumrukten gecmis. Bi daha alır mıyım? Sanmam...

düzenli supplement getirmekle ne alakası var. anlayış eksikliğimi var? bu yol tıkanırsa hangi birimiz alıcaz dışarıdan mal? ha 10 tane almışsın ha 1 tane.. sonuçta herkes avcunu yalıyacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı