demircan256
Üye
allah akıl fikir versin..
Üzerine laf söylenmez artık aynen katılıyorum

allah akıl fikir versin..
Minoxil kullanmam,cesaret edemem.Bu riski almamı gerektirecek bir şey yok yani.
aslında bir kür yapmayı planlıyordum,kürde DHT türevi kullanıp kullanmamayı düşünüyordum işte bu sakal için,ama sanırım kullanmayacağım,biraz da buna karar vermek için açtım bu başlığı.
Saç için ketoral önermişti bozokaydın,arkadaşın testo kullanırken ketoral kullandı mı?
kızların tapmasını ne yapayım,ben ajanım sık sık kılık değiştirmem gerekiyor,sebep bu.
Minoxil başka bir hastalık için araştırılırken tesadüfen bulunmuş,daha yeni, olası zararları bilinmeyen bir ilaç.
Kür ise bilinçli yapıldığında çok da zarar görmeden çıkılabilecek bir süreç,en azından vücuda yabancı bir şey vermyoruz,vücutta olandan biraz fazlaca veriyoruz hepsi bu.
sımdı body form uyelerı sakal cıkarma kuru yapalım haftada 1000mg sustanon 500mg testo enethat..ıyıdır sakallar fıskırır bence..ama ne kadar bu sakallarla yasanır.omur ne kadar surer bılemem..sakallı ama ölü...kızların tapmasını ne yapayım,ben ajanım sık sık kılık değiştirmem gerekiyor,sebep bu.
Minoxil başka bir hastalık için araştırılırken tesadüfen bulunmuş,daha yeni, olası zararları bilinmeyen bir ilaç.
Kür ise bilinçli yapıldığında çok da zarar görmeden çıkılabilecek bir süreç,en azından vücuda yabancı bir şey vermyoruz,vücutta olandan biraz fazlaca veriyoruz hepsi bu.
sakal için steroide mi bulaşıcaksın saçmalama . Keşke sakallarım hiç çıkmasaydı...
Görev verecekleri zaman senin sakal yumuşakmış diyip vazmıgeçiyorlar ?
Çeçen teröristlerin arasına sızmam gerekiyor, bu şekilde onlarınki kadar uzatamıyorum.
Dostum merak etme Çeçen teröristlerin içinde de yumuşak sakallı kişiler var...
Elledim,biliyorum![]()
azı desıfre oldun sende ajansın..senın sakallar sert tabı atıp tutbakalım .
sakal için steroid çok iyi yaadirek yanağa vur
saka bı yana arkadasın durumu cok cıddı bu yumusak sakallarla cecenler.adamı yer..bence jole sur ustune sprey sık..
karakaş şizofreni tedavisi için de testo öneriyorlamış ne diyosun bu işeşizofreni tedavi edilebilir bir hastalıktır. lütfen en yakın sağlık kuruluşuna başvurun.