yumuşak sakal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Minoxil kullanmam,cesaret edemem.Bu riski almamı gerektirecek bir şey yok yani.

aslında bir kür yapmayı planlıyordum,kürde DHT türevi kullanıp kullanmamayı düşünüyordum işte bu sakal için,ama sanırım kullanmayacağım,biraz da buna karar vermek için açtım bu başlığı.
Saç için ketoral önermişti bozokaydın,arkadaşın testo kullanırken ketoral kullandı mı?

Minoxil kullanmaya cesaret edemem diyorsun testo kürü yapıcam diyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..

kızların tapmasını ne yapayım,ben ajanım sık sık kılık değiştirmem gerekiyor,sebep bu.
Minoxil başka bir hastalık için araştırılırken tesadüfen bulunmuş,daha yeni, olası zararları bilinmeyen bir ilaç.
Kür ise bilinçli yapıldığında çok da zarar görmeden çıkılabilecek bir süreç,en azından vücuda yabancı bir şey vermyoruz,vücutta olandan biraz fazlaca veriyoruz hepsi bu.

kızların tapmasını ne yapayım,ben ajanım sık sık kılık değiştirmem gerekiyor,sebep bu.
Minoxil başka bir hastalık için araştırılırken tesadüfen bulunmuş,daha yeni, olası zararları bilinmeyen bir ilaç.
Kür ise bilinçli yapıldığında çok da zarar görmeden çıkılabilecek bir süreç,en azından vücuda yabancı bir şey vermyoruz,vücutta olandan biraz fazlaca veriyoruz hepsi bu.

Öncelikle ;

Minoxil saç için şu aralar doktrlar tarafından hastalara tavsiye edilen bir sprey ...saç çıkmasına yardımcı,dökülmeyi önleme v.s gibi etkileri var..

ayrıca ; erkeklik hormonu üzerinde eksi yönde etkileri konuşuluyor nette...

Benim anlamadığım olay şu ;

Koskca bir AJAN ..nasıl olurda derdine dermanı bizlerde arar onu anlamadım..sizler herşeyi bilirsiniz..bilmelisiniz..yoksa neden AJAN oldunuz ki..demekki herkesi yapıyolar AJAN...

Hocam eğer sakalın varsa sertini ne yapacaksın ? Bence sana yumuşak gibi geliyordur. Çünkü sakal uzadıkça yumuşar. Saç gibi. Saçını da sıfıra vur sakaldan farkı yok.

sık jilet vurmak ve sinek kaydı denilen düz ve ters traş etmek söylenenin aksine sakalı gürleştirmekten ziyade olan sakalı sertleştirir.
sertleşmesi genetik yapın yanısıra bununla çok bağlantılıdır.
demek istediğim sakalın muhtemelen sertleşip koltuk altı kılı formunda kalmayacak ama bir doğulu arkadaş gibi değenlerin suratını da zımparalamayacaktır.

geyık almıs basını gıtmıs:):) bende FBI danım acaba hangı bırımden sımdı her gordugum yumsak sakallıyı amerıkan ajanı sancaz

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:40 ----------

sımdı body form uyelerı sakal cıkarma kuru yapalım haftada 1000mg sustanon 500mg testo enethat..ıyıdır sakallar fıskırır bence..ama ne kadar bu sakallarla yasanır.omur ne kadar surer bılemem..sakallı ama ölü...

sakal için steroide mi bulaşıcaksın saçmalama . Keşke sakallarım hiç çıkmasaydı...

Sakalım yeterince sık, daha çok çıkması gibi bir derdim yok,sadece yumuşak, saç gibi uzamıyor.

Görev verecekleri zaman senin sakal yumuşakmış diyip vazmıgeçiyorlar ?

Çeçen teröristlerin arasına sızmam gerekiyor, bu şekilde onlarınki kadar uzatamıyorum.

saka bı yana arkadasın durumu cok cıddı bu yumusak sakallarla cecenler.adamı yer..bence jole sur ustune sprey sık..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı