Yine, yeniden Yağ Yakımı - Kas İnşaası

neden taksit taksit aldın ki be abi. :D whey optimium gold mu aldın? bu arada hardlıne bcaa nasıl etkısını yaz kesın. :)

Elimdekiler şunlar
je6u3u6u.jpg

Idare eder etkisi var yani

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

o amino 2000 in markası ne? pek etkisi yok diye biliyorum.[DOUBLEPOST=1397894630][/DOUBLEPOST]ve bcaa vs kaça aldın? benımkılr 79 yani 80, ama çok etkili.

Musletech 80 lira multıviramın 50 ira gltutamin 40 lira ama içinde 100 adet var

Öle multıvitamini gece yatarken alıyorum büyüme hormonu tetikliyor gltutamin kardiodan sonra alıyorum

1.Öğün: Haşlanmış 2 tam yumurta, 45 gr zeytin, 110 gr kepekli, siyah ve normal kepekli ekmek., salatalık azcık soğan.

2.Öğün: Haşlanmış bol baharatlı 100 gram tavuk göğüs eti, 100 gram pişmemiş makarna haşladım yedim, 150 gram yumurta beyazı da üstüne eklenmiş yeşil fasulye (1 yumruta beyazı), 100 gram çiğ brokoli.

3.Öğün: 45 gram fındık, 2 BCAA, 2 Beef Amino, CLAA.

4.Öğün: 230 gram tavuk göğüs eti, 70 gram siyah kepekli ekmek, 60 gram haşlanmış yağsız tuzsuz makarna, 300 gram bol tarçınlı yoğurt

5 saat sonra halı saha maçım var calorim tamam ancak bu hafta full geçti hemde baya baya ffull 100 kalori daha acıgım var onuda muz ıle tamamlayabilirim. :)[DOUBLEPOST=1397923511][/DOUBLEPOST]hatta bu hafta 6 dır oluyor bol cardıolu oldu bılek sakat bacaktan baska kas calısamam gıbı.. ve kalça.. kalf vs. komple alt kısım. :) makınelerde ağırlıkla normalde ağırlık yok.. 200 calori açık var ben 100 kalorı yicem.

Çok yemek yemiyormusun sanki :D bugün maç varsa kalori lazım ama genelde hep böyle yüksek karbo besleniyorsun . Toplam kalori kaç oluyor günlük ?

kas kazandıgım ıcın 2030 dan 2200 oldu :D bu hafta 6 gun full geçti..ama yarın dinleneceğim.. bacak ıdmanı 100 kalori daha fazla alırım öyle bi çalısırımki araba ile getirir eve beni arkadasım. :) fazla yiyorum ama o yemegın buyuglugune gore.mesela makarna pılav yersem ya yanında bol yemek olcak yoksa ant snrası dısında yemem..bu arada benım makarnalar kepek pıırınc ıse esmer :)[DOUBLEPOST=1397927237][/DOUBLEPOST]bol karb alıyorum cunku vucut en fazla 100 kalorisini depolar ve ancak su tutar vücutta ve kalori açığı olduğu için kaslara hitrat (su) olarak depolar ve kası şişkin gösterir..ama s uaralar azalttım. :) yarın fenerin maçı var aksama kdr az kalori alıp aksam bol kuruyemıs yıyebılırım veya abur cubur calori aşmadan. :D en azından 5 dondurma yerım 5 tanesı 500 calori cornetto kı ben her ogun 250-500 arası calori alırım. :D

12 yumurta fazla felan demıs bı arkadaşta su an kı yumurtalar o kadar ufakki jumbo boyları anca pazarda bulabılıyoruz marketlerdekılerden ben her sabah 8 beyaz 1 sarı garantı yerım 100 gr yulafla bırlkte gunlukte ortalama 600 gr tavuk ve kepeklı makarna,bulgur felan bence bı porsıyonda 30gr 40 gr proteın olayı pek saglıklı bı dusunce degıl 100 kılo bırı ortalama 190 200 gr proteın alması lazım günlük bu adam günde 6 7 öğün yemesi lazım ve yarısmacı bı abımden ogrendıgım kadarıyla ana ögün araları en az 3-4 saat olmalı yanı bu adamın uyuymaması lazım bu kadar ayrıntılara takılmamak lazım tek ogunde 300 gr tavuk yıyorum ben mesela makarnayla bırlkte dıyetteyım gayette verım alıyorum

benim şuan kullandığım BCAA, L-Glutamin bitsin hemen bunu alacağım. :D

https://supplementler.cubecdn.net/Assets/Supplementler/Thumbs/hardline_bcaa_matrix_630_gram_3079_400.jpeg[DOUBLEPOST=1397903650][/DOUBLEPOST]içinde 1 ölçekde 17 gr prtein, b6 vitamin vs, glutamın 5000 mg vs bi suru harıka yaa :D

O ürünü bende alacaktım ama içindeki Taurin miktarı çok fazla, günlük önerilen miktar 3000mg. Spor öncesi ve sonrası bunu alacağız 10.000mg yükleme, Taurin fazlalılığı böbreklerde tahriş yaratıyor, o kadar yüksek basmamış olsalardı bende alacaktım son anda caydım.

Back
Yukarı