Yine, yeniden Yağ Yakımı - Kas İnşaası

Bulkta gibi yiyoruz 3 4 kilo daha alıp defne girerim tamamen amino markası ne bu arada

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Multipower Triple whey Amino alıyorum kardeşim..İçinde baya amino asit ve b6 vitamini var. :)

suan çok acı kahve ve yeşil çay karıstırıp ıcıyorm..2 dir idrardayım çok etkili bi kahve.. :)

Bu seferlik böle oldu annem yapmış kepekler malarna kalmamış lapa pilav yiyelim aksam makarnaya dönücem

oovv abim oldun desene :) 2.Öğün: 1 konserve (16 gr) ton balığının yağını suzdum 120 gr oldu buyuk kasede 250 gr yoğurtu trçınla karıstırdım. :) karb dusuk bugun ant oncesı alacağım tek ant oncesı 2 ogun kalıtelı karb tok tutuyor benı..

3.Öğün: Yemekten önce şekersiz, kremasız NesCafe, 255 gr haşlanmış yeşil fasulye, 2-3 kaşık yoğurt, tarçınlı salçalı ketçap, 200 gr pismemis pirinci hasladım suda yagsız, tuzsuz her zaman ki gibi 600 gr oldu nerdeyse .d 160 gr karb a ıhtıyacım vardı normadle gunluk 300-400-500, 600 gr karbonhitrat alırdım bugün 200 e düşürdüm, bı anda bu kadar fazla yedim çünki sımdıye kadar lifli karb dan baska bişe almadım, o yüzden insülini yükseltmiyor, salata.

3.5 saat sonra cardio'm var. (halı saha maçı) Ve tam gligehon hormonum yağ yakarsın cardioya dalıp, iyicene yağ yakacaım yani aksam yemeğine kadar 6-7 saat vucuda yag yaktıracağım.. aksam gene lifli , 4-5 gr komplex karb azda yagdan baska bıse almayacağım.Kalori açığı fazla olursa yağla tamamlayacağım.[DOUBLEPOST=1397823211][/DOUBLEPOST]Kahveyi içerkende baya terledim, zaten sabahtandır kahvaltıdan sonra terlemeye başlamıştım, simd idaha çok terledim idrara çok çıkıyorum sanırım vücut çok hızlı su atıyor.

maç oncesi: c4 performans arttırıcı claa.

maç

maç sonrası claa, bcaaa
son öğün: brokoli 210 gram, soğan salatalık, 6 yumurta (1.5 tam, 4.5 beyaz) omlet, kahve.

Sabah 08'30
1 ölçek whey
3 amino
2 multiviramin
40 dakika hafif tempo yürüyüş
Kardio sonrası
1 adet muz
5 yumurta

ga4y2y2e.jpg

Geldi şimdi hele şükür
Optımun gold da yolda