Spor salonuna kaydımı yaptırdım arkadaşlar.Haftanın 3 günü Pazartesi - Çarşamba - Cuma bana uygun bir program hazırlayacakmış hocalar ona göre çalışmalarıma başlayacakmışım.Vira bismillah diyip başlayalım bakalım sonumuz ne olacak umarım haftada 3 gün yeterli olur ..
Carnitine falan ihtiyacınız yok (İşe yaramayan bir şey olduğundan yok diyorum) Beslenmeyi düzene koyduğunuz sürece devamı gelir..
ilk günden kendinizi çok zorlayıp sonra ağrı çekmeyin diye öyle yapmışlardır.anormal bi durum yok.siz kararlı oldukça kilolarınız da emin olun yavaş yavaş eriyip gidecektir.yeterki kararlılıgınızdan vazgeçmeyinBu benim açtığım başlıkta günlük gibi oldu ama neyse
Bugün fırsat bulup gittim spor salonuma.İlk günümde 15 dk yürüme bandında , 15 dk bisiklette vakit geçirdim.İlk gün bu kadar yeterli dediler sanki pek tatmin edici gibi gelmedi bana ama neyse belki de doğru olanı budur ..
ilk günden kendinizi çok zorlayıp sonra ağrı çekmeyin diye öyle yapmışlardır.anormal bi durum yok.siz kararlı oldukça kilolarınız da emin olun yavaş yavaş eriyip gidecektir.yeterki kararlılıgınızdan vazgeçmeyin
Bende öyle düşündüm aslında fakat başka salonlara giden arkadaşlarım '' Hoca program uygulamasını ilk defa duydum.1,5-2 saat program uygulama mı olurmuş ? Sen istediğin kadar takılmalısın salonda '' gibi cümleler sarfedince acaba salon konusunda yanlış tercih mi yaptım dedim.Ondan buradaki arkadaşlara da bir danışayım dedim.
ilk haftalar böyle baslar. Alisman icin yapmisdir hoca. Hem arkadaslarin yanlis söylemis, normal antreman süren 45 dakika olmali
Bilgisi olmayanlardan bilgi almanın zararı bendekide .. Teşekkür ederim şimdi içim rahatladı![]()
adim adim cikacaksin bu merdivenlerden
ben ilk baslarda 1 tane barfiks bile cekemiyordum, kilom yüzünden. Simdi düzenli yapiyorum.
Sen daha yeni başlamadın mı salona ne proteini ,eminim ki daha beslenme düzenin bile oturmamıştır
Hknn o şunu dedi bu bunu dedi diye bir şey yok bak koskoca forum oku makalleleri ,buraya yazmana bile gerek yok her şey forumda yazıyor zaten her merak ettiğini yazsan emin ol bitmez yane ,o kadar çok şey var ki ,, yanlış anlama bende sürekli soruyordum başta hane kötü niyetle demiyorum senin için diyorum çünkü dediğin gibi ben bir şey derim o bir şey der kime inanacaksın ki deme ama sabit başlıkları makaleleri okusan kesin bilgiye ulaşacaksın tabi senide anlıyorum işin var nete girmeye pek zamanın kalmıyordur ama elinden geldiğince araştır
sana bir ipucu verim senin ilgini çekmese bile veya senle ilgili olmayan sabit başlıkları,makaleleri ve altındaki yorumları bile oku illaki sen len ilgili bir şeyler çıkıyor aralardan