Yepyeni Bir Hayat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hknn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet arkadaşlar an itibari ile 55 kilo vermiş bulunmaktayım.Artık hocamın telkinleri ile kilo almaya başlayacağım.O nasıl olacak bakalım :)

m22ud.jpg

Basenlerim genişmiş biraz orayı inceltmenin pek imkanı yok sanırım ama buna şükür :)

tebrikler. Harika gelisim. HELAL OLSUN

tebrikler 55 kilo yükü sırtından attın helal olsun, durmak yok yola devam

ayrıca o kalfler ne öyle benim bacak kadar, iyimiş :), genelde öyle kolay gelişen bir bölge değil diye biliyorum.

nekdar surede böyle oldun.tebrikler...

Teşekkürler , yaklaşık 7-8 aylık bir sürede bu hale geldim.

tebrikler 55 kilo yükü sırtından attın helal olsun, durmak yok yola devam

ayrıca o kalfler ne öyle benim bacak kadar, iyimiş :), genelde öyle kolay gelişen bir bölge değil diye biliyorum.

Çok teşekkür ederim :) Şuan hocam tekrar kilo almamı söylüyor kulağa hiç hoş gelmiyor fakat mecbur yapacak birşey yok :) Artık bacak antremanı yapmıyorum bacaklarım hızla gelişiyor kalflerde aynı şekilde roberto carlos gibi gezmek istemiyorum :D

bacak çalışmayı bırakma, vücudun 5/2'sini oluşturan ve seni taşıyan uzuvlar sonuçta, genelde de çok ihmal edilir bizde ve sağlık açısından da önemli, öyle anormal şişeceğini sanmıyorum, ayrıca bacak kaslarının gelişmesi diğer kas gruplarına da olumlu etki yapar, vücut bir bütündür unutma

yüklü miktarda kilo verdin ve henüz bel ve kalçadaki fazlalıklar tam gitmemiş görünüyor, tekrar kilo alma konusu enteresan geldi, bel ölçüsü kaç?

Back
Yukarı