Yeni başlayanlar için beslenme tekniği

Peki bu beslenme programı nasıl?

Sabah
-2 Yumurta Beyazı
-Peynir
-1 Bardak Süt
-Haşlama Patates (2 Tane)
-100 gr Yulaf Ezmesi (Sütle birlikte)

Öğle
- 1 Tabak Pilav
-Tavuk
-1 Kase Yoğurt
-1 Tabak Sulu Yemek

Ara Öğün (İkindi)
-Fındık
-Fıstık
-1 Bardak Süt
-1 tane elma ve muz

Akşam
-Makarna
-Salata
-1 Kase Yoğurt

Antremandan önce
-44 gr protein tozu (suyla karıştırarak)
-3 kapsül Aminoasit

Antremandan sonra
-44 gr. protein tozu sütle karıştırarak (sütte 6.8 gr protein, 26 gr Karbonhidrat var)
-3 Kapsül Aminoasit

44 gr protein tozundaki protein miktarı: 35.3 gr

Yaş kilo boy spor geçmişi yok yorum yapmak saçma, ama yeni başlayanın supplemete para vermek yerine çöpe atması daha mantıklı. Genel ilkeler olarak zengin bir beslenme programı.

Yaş kilo boy spor geçmişi yok yorum yapmak saçma, ama yeni başlayanın supplemete para vermek yerine çöpe atması daha mantıklı. Genel ilkeler olarak zengin bir beslenme programı.

Yaşım 21, boyum 1.85, kilom 90. 1 aydan fazla oldu spora başlayalı. Beslenme programında azaltmalar yapmayı düşünüyorum..

Hocam ben 65kiloyum zayıflamak için bi diyet önerirmisiniz karın kasım belli olmuyor yağdan dokununca hissediliyo sizce beslenmem nasıl olmalı ?

Hocam bende yeni başladım fakat beslenme konusunda bilinçsizim yardımcı olursanız sevinirim.Şöyle anlatıyım sabah kalkar bi saate koşar kahvaltımı yaparım sonra gün içerisindeki işlerimi hallederim,akşam eve geldiğimde ise saat 8-9 arası kas antrenmanlarımı yaparım.
Yaşım 20 85 kiloyum 1.78 boyundayım.Kilo vermek ve aynı zamanda vücudumdaki kas hacmini arttırmak istiyorum,nasıl bi diyet uygulamalıyım antremanlar öncesi ve sonrası neler yemeliyim ?

Merhaba arkadaşlar.Artık bolbol spor yapmaya başlamam gerekiyor.Günlerdir baya araştırıyorum ama kafam öyle bir karıştıki anlatamam.Bütün ürünler birbirine girdi.

Komple bi program istemiyorum sizi o kadar yormayım ama bana izlemem gereken bir yol önermenizi rica edicem(gıdalar konusunda).
Yaş 30 boy 176 kilo 78-80.Uzun süre spor yaptım(yüzmek,aikido,dağcılık...)ama iş hayatımdan dolayı bırakınca göbek aldı başını gitti .Niyetim göbek çevremi inceltip birazda geliştirmek .

Bana kesinlikle yağlı ve şekerli gıdalardan uzak durup protein tozu+keratin kullanmam gerektiği söylendi.

Şehirden ayrılıp bi süre tek başıma yaşıcam.istasyon,ağırık seti ve koşu bandı aldım.Gıda takviyeside önerirseniz çok sevinirim.Yanlızlıkta kendimi bu spora vermek istiyorum.

Teşekkürler...

Son düzenleme:
ikisi de aynı cins k.h. içerir. makarna da tüketebilirsin.

Antremandan önce fındık ceviz bal alınmalı yazılmış. Bu çok gelmez mi yağlanmaya sebep olmaz mı? Eğer alınması gerekiyorsa benimde işime yarar çünkü tatlı çok canım çekiyor ama kas yaparken yağlanma olmaması için şeker tüketmiyorum.

100-150 gr tavuk neresini önerirsiniz ? genelde tavuk gögsü diyorlar ama tavuk kanat kızartılmış şekilde tüketilse çok fark edermi ?

100-150 gr tavuk neresini önerirsiniz ? genelde tavuk gögsü diyorlar ama tavuk kanat kızartılmış şekilde tüketilse çok fark edermi ?

Arkadaşlar merhaba adım naci yaşım 16 bende vücut geliştirmeye hevesliyim en çok karın ve göğüs kası istiyorum boyum 1.77 kilo 71 sizce kilo veripmi başlamalıyım çalışmalara yoksa vermedn direk bu haldemi başlıyım ? yardımcı olursanız sevinirim.

tavuk göğsü yağın en az olduğu kısımdır ve bu sebeple protein oranı yükselir. bundan dolayı tercih edilir. ancak yağ az olduğu için lezzetsizdir.

kanat derisiyle tüketilirse yağ miktarı çok olur.

genelde göğüs tüketilmesi, bunun yanında kaçamak olarak kanadı tercih etmende bir sakınca olduğunu düşünmüyorum.

Back
Yukarı