Yeni başlayanların merak ettikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 sorum olacak :)

Ağırlık= hacim midir ? yani bi hareketi nizami yapabildiğimiz maksimum ağırlıkla ve düşük tekrarla yapmak mıdır işin anahtarı? ve düzgün beslenme uyuma tabi

2) bi konuda okudugum kadarıyla yıkım sonrası olan yenilenme-hacimlenme olayı vücudun savunma dürtüsünden oluyormuş. yani biz bu yıkımı fazla yapsak çok zorlasak yani o ölçüde de beslensek daha fazla hacim alıyor olmuyor muyuz ?

yağ sorunu istemiyorum

5 aylık fitness sonucunda 107 kilodan 90 a düstüm ama kilo sorunum olmadan body yapmak istiyorum bu yüzden yazın L-carnitine gibi yağ yakıcı kullanmak istiyorum ama sadece kardiyo çalışmasıyla kullanılır mı body yapmassan işe yaramaz diyolar forumda bide bunun çeşitleri var deniliyo acaba hangisi kullanmak için daha uygundur bunula beraber iyi bi rejim yapcam eylül gelince yağ sorunum olmasını istemiyorum ama karnımda cok sağlam 8-9 yıllık yağ kütlelerim var:D göğüsümdede 2cm sarkma var külo verince geçer mi bide göğüs sarkması için verdiğiniz dumbell çalışmasını yapmak istiyorum kas yaparken sarkmada ortadan kalkar mı? yaş19 boy 181 kilo 90
Verdiğiniz emek için şimdiden teşekkürlerrr...thums:

FleXoR hocam bugüne nasipmiş yazıldım, Pazartesi günü başlıyorum. Ama orada birine sordum kaç gün gelmeliyiz gibilerinden, hergün gel sen yeni başladın, her gün çalış dedi. Hergün mmü yoksa haftada en fazla 4 günmü. Ben 4 diye biliyordum. Bi aydınlatır mısınız hocam beni, teşekkürler...

merhaba ben 15yasındayım kılom 65 boyum1.73-74 cıvarı forumdakı egzersızlere aynen uyuyorum fakat hala bıraz kararsızım hergun calıssam bısı olur mu?? ltfn bu konuda benı aydınlatır mısınız? programım o kadar agır deıl (gögüs 15dk dınlenme+kol 10dk dınlenme+karın)kaslar dengesız olmasın dıye bazen programıma sırt ve omuzda katıyorum
saygılarımla...

slmlar ben kendı evımın alt katına kucuk bı salon kurdum barfıx aleti kum torbası dumble gibi bi kaç sorum olacak
17 yasındayım
85 kiloyum ve
1.73 boyum
4 aydır çalısıorum birde ergenlikten kaynaklanana göguslerde buyume olayı var bayağı bır sıkıntıya sokuyor onalrı nasıl erıtebılırım arkadaslar cevaplarınız ıcın tesekkurler

kaburga oynaması

hocam 5 aydır düzenli karın çalışıyorum çoğu hareketi yapıyorum ii de yağ yaktım bu sayede ama son zamanlarda mesala geriye doğru esnerken kaburganın alt tarafları açayip oynu(sanırsam bunlar uc kısımlar eklem oluyo) bu normal mi doktora gitmek gerekirmi

Arkadaşlar body'ye yeni başlamadım ama bu sorumun buraya uygun olacağını düşündüm..Protein tozu almaya başlıyacağım bu aralar ve Super Stuff'ın içinde Protein,Karbonhidrat,Kreatin ve L-Glutamin olduğunu gördüm.Özellikle l-glutamin ve kreatin olması daha iyi olur deyip onu almayı düşündüm.Ancak sonra bi sitede daha ucuza gelcek,hem yanında bedavaya shaker verdikleri Ultimate Prostar Whey Protein'i gördüm..Bu ultimate'in ürününün super stuff'dan bi farkı varmı,varsa ne farkları var??..Çok teşekkür ederim şimdiden..

http://www.**********.com/ProductDetail.aspx?CategoryId=19&ProductId=363

Son düzenleyen: Moderatör:
selam ben 15 yaşındayım 1.79 boyum var daha 3 hafta oldu başlayalı 5kg dambıllarla çalışıorum sizce bu idealmidir herhangi bir gelişim problemine yol açarmı??

kamburluk omuz gelişimi

arkadaşlar ben 16 yaşında 1.85 boyunda 59 kiloyum omuzlarım 42 cm ve hafif kamburum ve kavak kemiklerim arka kaburgamı tam olarak kavramıyor.Omuz darlığım bu yüzden olabilirmi? Kavak kemiklerimi yerine oturtmak ve omuzlarımı genişletmek için önereceğiniz şeyler nelerdir 9 yıldır yüzüyorum ayrıca...

şimdiden teşekkürler

yaş 16 boy 167 kilo 57 bodye başlamyı düşünüom body hocasına sordum boyu uzaltıcı hareketler yaptırabilirmisiniz dedim bana sana ayrı hareketler veremem ama alıştığın ağırlıklarda değişiklik olur dedi body vücutta salgılanan büyüme hormonunu arttırıyor dedi boy uzatan hareketler gerdirici hareketlerdir dedi kafam karışıt sizce ne yapmalıyım...

Antreman Süresi Ve Kardio, Antreman süresini genel itibariyle 45 dakika geçmesini öne

Antreman Süresi Ve Kardio, Antreman süresini genel itibariyle 45 dakika geçmesini önermiyorlar. Peki antremandan sonra diyelim kol çalışıyoruz ve 30 dakikada bitti, kardio hareketlerini bu 45 dakika içerisine mi sığdıracağız yoksa, kardio ile birlikte antreman süresi 1 saat yada 1 buçuk saate kadar da yani kardionun uzunluğuna göre antreman süresi uzayabilir mi?

Antreman Süresi Ve Kardio, Antreman süresini genel itibariyle 45 dakika geçmesini önermiyorlar. Peki antremandan sonra diyelim kol çalışıyoruz ve 30 dakikada bitti, kardio hareketlerini bu 45 dakika içerisine mi sığdıracağız yoksa, kardio ile birlikte antreman süresi 1 saat yada 1 buçuk saate kadar da yani kardionun uzunluğuna göre antreman süresi uzayabilir mi?
İdman yaptığınız günler uzun süreli kardio yapmanız önerilmez.
Esneme hareketleri dahil kas idmanı 1 saati fazla geçmemeli, mümkünse daha kısa olmalı.
(Kişiden kişiye çok fazla değişebilir bu)

Kardio yapılacaksa kısa süreli ve kan dolaşımını düzene sokmak amaçlı yapılmalı.

ramazan ayı gelince oruç tutarken sporu nasıl yapmalıyım yememe nasıl dikkat etmeliyim ve spora saat kaçta gitmeyliyim. hocama sordum istersen 1 ay bırakabilirsin senin için zor olur dedi ne yapmalıyım? yaş 16 kilo 95 boy 185

ramazan ayı gelince oruç tutarken sporu nasıl yapmalıyım yememe nasıl dikkat etmeliyim ve spora saat kaçta gitmeyliyim. hocama sordum istersen 1 ay bırakabilirsin senin için zor olur dedi ne yapmalıyım? yaş 16 kilo 95 boy 185
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ramazan-yakla-yor-t5560.html?t=5560&highlight=ramazan
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ramazan-ay-icin-haz-rlad-t14851.html?t=14851&highlight=ramazan

Ramazan ile ilgili buralardan devam edebiliriz.

Back
Yukarı