Logannn
Üye
Merhaba abilerim . Ben 06.11.2000 doğumlu bir kardeşinizim , yarın 16 yaşımı doldurmuş olacağım
Vücut geliştirme ve Fitness ile uğraşmaya 1-2 ay önce başladım . Ancak ilk haftalardan sonra gerekli gelişimi gösteremediğimi düşünüyorum . Boyum 170-169cm civarı kilom ise 50 . Spora başlamadan önceki kilom ise 47 idi . Küçüklüğümden beri jimnastik-futbol-basketbol ile yakından ilgilendim ve vücudum da dolayısıyla spora yatkın . Ancak biceps ve triceps'im gelişmeyi bıraktı . Bunla ilgili bir sürü araştırma yaptım ve uyku düzeni , beslenme , dinlenme gibi bir sürü önemli noktanın kas gelişiminde etkili olduğunu gördüm . Biceps-triceps-karın antrenmanlarını 2 günde bir , omuz ve göğüsü ise 3-4 günde bir yapıyorum ... Beslenme programın çok iyi değil ezelden beri yemek seçen biriyim ancak spordan sonra 3 kilo almayı başardım . Dediğim gibi biceps ve tricepsimin neden gelişmediğini merak ediyorum acaba zayıf olduğum için mi gelişmiyor ? 50 kiloluk bir adam olarak 30cm biceps sahibi olmam bile mucize gibi zaten , kilomu 65e çıkardığım zaman bicepslerim 35-40 cm arası olabilir mi ? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum , İyi günler dilerim ...
EDIT : Sporu evde yapıyorum herhangi bir salonda yapmıyor , protein tozu vb. yardımcı besinler tüketmiyorum .

EDIT : Sporu evde yapıyorum herhangi bir salonda yapmıyor , protein tozu vb. yardımcı besinler tüketmiyorum .