Yeni Başladım Programım Sizce Uygunmu ?

Merhablar boyum 1.82 kilom 109 ve 16 yaşındayım

Çalışma Programım :

Pazartesi: Bacak

Dumbell squats 3x15
Dumbell Sumo 3x15
Dumbell Lunges 3x15
Stiff Legged 3x15

Salı:Göğüs, Biceps
Göğüs;Dumbell Bench
Dumbell Flyes
Dumbell Bench Press(C)
Dumbell Pullover
Biceps:
Dumbell Curls
Hammer Curls
Fumbell Preucher Curls 3x15

Perşembe: Sırt,Triceps

Sırt:One Arm D. Rows
Two Arm D. Rowing

Triceps;
Lying Dumbell Extensions 3x15
D.French 3x15
D. One Kickbacks 3x15

Cumartesi:Omuz
Neck D. Press 3x10

-----

her akşam üstü koşuyorum tavsiyelerinize, iyi veya kötü eleştirilerinize açığım

Omuz tek hareket neden mersk ettim?
Sanirim evde calisiyosun
Fullbody uygulayabilirsiniz yeni baslayanlar icin daha uygun ve yag yakimi icin splite gore daha etkili bence.
Ayrica gunluk kalori ihtiyacini ogrenip 500 altinda almalisin yani 2500 ise 2000 gibi. Gunlyk kalori ve makrolari hesaplamalisin bu yuzden
Protein kilon basina 1.5 2gram almalisin
Yag almalisin kaliteli yaglardan zeytinyagi icip kuruyemis yiyebilirsiniz ara ogunlerde.
Karb toplam 100gram iyidir
Gun icerisinde yesil cay antr oncesi ise aci sekersiz kahve oneririm yag yakiminda oldukca etkili antrenmanlarinizi dinlenme surelerini kisa tutarak 30 45 sn gibi daha etkili yag yakabilirsiniz kolay gelsin umarim ulasirsiniz hedefledigniz goruntu ve kiloya

Evde çalışabilecek hareketlere baktığımda barfiks ile yapılan hareketler ağırlıklıydı kapı barfiks inin de bir sınırı var yani insani bir kilo da olmadığım için tek hareket ile yetindim Fullbody programını araştıracağım teşekkür ederim Günlük kalori ihtiyacım 3541 olarak gözüküyor yazın başlangıcında 113 kiloydum 2 hafta önce ölçüldüğümde 103 kiloydu yemeği biraz kaçırdım kilo aldığımı düşünüyorum kalori ihtiyacımın bu kadar yüksek çıkması beni şaşırttı normalde 2300 civarındaydı yabancı bir siteden bakmıştım makro hesabının nasıl yapıldığına da bakarım zeytinyağı kısmını anlamadım biraz daha anlatırsanız neden yağ almam gerektiğini sevinirim. Antrenman için dediklerinizi uygulayacağım teşekkür ederim. Hedefim 85 kiloya ulaşmak :)))

Evde çalışabilecek hareketlere baktığımda barfiks ile yapılan hareketler ağırlıklıydı kapı barfiks inin de bir sınırı var yani insani bir kilo da olmadığım için tek hareket ile yetindim Fullbody programını araştıracağım teşekkür ederim Günlük kalori ihtiyacım 3541 olarak gözüküyor yazın başlangıcında 113 kiloydum 2 hafta önce ölçüldüğümde 103 kiloydu yemeği biraz kaçırdım kilo aldığımı düşünüyorum kalori ihtiyacımın bu kadar yüksek çıkması beni şaşırttı normalde 2300 civarındaydı yabancı bir siteden bakmıştım makro hesabının nasıl yapıldığına da bakarım zeytinyağı kısmını anlamadım biraz daha anlatırsanız neden yağ almam gerektiğini sevinirim. Antrenman için dediklerinizi uygulayacağım teşekkür ederim. Hedefim 85 kiloya ulaşmak :)))

Herkes yag almak zararli diye bilir ama kaliteli yag almak yag yakiminda oldukca ise yarar 1 kasik zeytinyagi icebilirsiniz ara ogunlerde ve kuruyemis ekleyebilirsiniz

sağolun teşekkür ederim yeniden imzalarınızda ki linklere baktımda gerçekten zoru başarmışsınız
Cok tesekkur ederim siz dahada iyisini basarabilirsiniz devam :)

Umarım yapabilirim ara ara yemek ve tatlı krizlerine girmesem başarırımda birden kesince 2-3 hafta dayanabiliyorum şeker almadan alınca da ucu kaçıyor işin

Umarım yapabilirim ara ara yemek ve tatlı krizlerine girmesem başarırımda birden kesince 2-3 hafta dayanabiliyorum şeker almadan alınca da ucu kaçıyor işin
Seker un tuz bunlardan uzak durun mutlaka ama cheat meal yapabilirsiniz mesela 2 haftafa 1 bi ogunde istediginiz caninizin cektigi bi yemegi yiyebilirsiniz

egemen yine tavsiyeleri yagdirmissin :D muhakkak full-body yap arkadasim. butun kas gruplarini calistirdigin icin daha cok kalori yakacaksin ve her yerden sıkılasacaksin. acele etme,sarkmalari toparlaya toparlaya,çatlaklara mahal vermeden az az kilo ver. bol bol su iç. evde calisiyorsan youtube'a less mills bodypump yaz.evde uygulayabilirsin.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı