sen duble yağlanıcam diyosun insülin direnci oluştumu kilo almaya değil vermeye uğraşırsın.
Kola şeker deposudur bizim gibi sporcuların düşmanıdır yağlanma ve insülin direnci yapar buda bize ters bi olay
yemeğin yanında bişey içmek yemeğin masumiyetini bitirir sinidirimi güçleşir ayrıca asitli olduğu için yediklerinin besin değerlerini ve emilmesini gayet tabi düşürür heleki bim in le colasıçok istiyosan ayda 1 diyet kola iç yemeğin yanında başka tavsiye etmem
![]()
iyi forumlar
Diyet kolayı diyetisyenler de öneriyor. Bu sayede diyete olan bagliligi artiyormus kisinin. Ayrica yemegin yanina birsey icince niye masumiyeti gidiyor ve sindirimi zorlasiyor? Benim bildigim su gibi iceceklerin bir zarari olmaz sindirim icin. Kolanin da diyet ictigin takdirde kalori bakimindan zarari olmaz.
Bu Cola Light'lara pek güvenmiyorum etiketinde 0 Kcal yaziyor ne kadar dogru olabilirki
0 kcal i ilk kez duyuyorum doğru kesinlikle olamaz enerji vermeyen besin çeşidi yok bildiğim üzere
0 kcal olmasi imkansiz çünki içtiğiniz içeceğin içinde bir miktar asit ve tatlandırıcı vs var ve bunlarin enerji degeri var . Sizin kastetdiğiniz şey şeker olmali içinde 0 şeker yaziyordur ama ben onlara inanmiyorum çok mu canin şeker istiyor 1 kasik bal at agzina tamamdir..