babofatal
Üye
Selam arkadaşlar ben bu forumda yeniyim
. Eğer kuralları çiğnediysem kusura bakmayın. Uzatmadan sorularıma geçmek istiyorum. Vücut geliştirmeye yeni başladım. Tam olarak 13 hazirandan beri yapmaya devam ediyorum haftada 3 gün olacak şekilde. (pazartesi, çarşamba, cuma). Program olarak ise salondaki hocamın verdiği programı uyguluyorum. İlk 1 ayda farklı bir programım vardı. Şu anda uyguladığım programı 2 3 kullanacakmışım. Beslenme olarak da gayet iyi besleniyorum fast food tüketmiyorum. Başlamadan önce kilom 77 idi ve şu an 70-71 civarı. Herhangi bir takviye ya da protein tozu kullanmıyorum ve ileride de kullanmayacağım.
1) Vücudum yavaş yavaş kaslanmaya başlıyor fakat bana göre vücudumda fazla yağ var. Vücudumdaki yağları nasıl eritebilirim?
2) Kahvaltılarda müsli tüketiyorum eğer o yoksa Special K Kellogs Klasik içine yulaf ve süt karıştırarak tüketiyorum. Beslenme olarak önerileriniz varsa nelerdir?
3) Yağları eritmek için kardiyo yapıyorum ağırlık çalışmadan önce 10 dakika orta hızda koşarak. Başka önerileriniz var mı ya da yanlış yaptığım bir şey var mı vs. vs. ayrıntılı olarak yardımcı olursanız çok minnettar olurum. İyi geceler

1) Vücudum yavaş yavaş kaslanmaya başlıyor fakat bana göre vücudumda fazla yağ var. Vücudumdaki yağları nasıl eritebilirim?
2) Kahvaltılarda müsli tüketiyorum eğer o yoksa Special K Kellogs Klasik içine yulaf ve süt karıştırarak tüketiyorum. Beslenme olarak önerileriniz varsa nelerdir?
3) Yağları eritmek için kardiyo yapıyorum ağırlık çalışmadan önce 10 dakika orta hızda koşarak. Başka önerileriniz var mı ya da yanlış yaptığım bir şey var mı vs. vs. ayrıntılı olarak yardımcı olursanız çok minnettar olurum. İyi geceler