aseraser123
Üye
ben valla yünlü halı serip corapla yapıyom
ses de cıkmıyor

İyi oldu gücümde artış var özellikle bu hafta zor yaptığım her hareket kolaylaştı. Ama 1.5 haftadır kilo olarak yerimde sayıyorumProtein alımı yükselmiş görmeyeli, böyle daha iyi olmuş..
Amacım zaten belli bir kiloya ulaşmak değil vücudumun düzgün gozukebilecegi kiloya inmek bu 10 günde kilo vermesemde şimdilik aynada bakınca gelişimden tatmin oluyorum..bende 2 hafta 77 de saydım 10 gün durmadan kardio yaptım 75 indi devamı gelir inş
aynı sorunu bende yaşadım 10 gün kadar yinemi aynı kg diyodum sanırım arada vücut kendini korumaya alıyo ayrıca insan ilk başlarda fazla kilonun getirdiği bıkkınlıkla hemen vereyim kurtulayım gibi düşünüyo ve aceleci davranıyor ama kendindeki gelişimi gördükçe nasıl olsa öyle yada böyle azmi koruduktan sonra hedefe ulaşabileceğini idrak edince sıkıntı etmiyor kilo fazla olunca kas gelişimi dışardan farkedilmesede insan hissediyor buda motivasyonunu arttırıyor yağlardan kurtulunca ortaya çıkacak olanı hayal edip pes etmeden daha sıkı çalışmamız gerekİyi oldu gücümde artış var özellikle bu hafta zor yaptığım her hareket kolaylaştı. Ama 1.5 haftadır kilo olarak yerimde sayıyorum![]()
Bende 5.5 gr yazıyor yediğiniz ne ise yukarda adet veya gr kendiniz yazınca sonuçlar çoğu zaman doğru...bu fat secret daki besin değerlerine güvenmenizi tavsiye etmem.
geçen indirip baktım. 1 tam yumurtada 10 gr protein yazıyordu.