Yağ Yakım Günlüğüm_Endomorf

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan murat90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beslenme duzenim herzamanki gibiydi biraz yağı fazla aldım..
2 gündür düzgün kardiyo yapamadım evde göğüs ve kol çalıştım..Eskiden 2 şınav çekemezken şimdi biraz daha hafiflemenin ve antreman yapmanın faydası olacak ki tek seferde 15 nizami şınav çekebiliyorum..

Makro.
a8uje3un.jpg

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beslenme duzenim bugün de herzamanki gibiydi.Proteinler tavuk, balık ,yumurta ve yogurttan , Karbonhidratlar yulaf,bulgur ve tam buğday ekmeğinden , yağlar ise zeytinyagi, yumurta sarısı ve cevizden geldi..

Akşam üzeri tartilip biraz ölçü aldım.
Bel 107
Boy 184
Kol 43
Kilo 119
20 kilo daha verimli şekilde verebilirsem gözle görülür bir kas yapısına kavuşacağımı düşünüyorum..

Antreman olarak omuz ve triceps çalıştım ve aps hareketleriyle tamamladım..

Makro ve vücudumdan son bir kare:
bu5arena.jpg

bende 2 hafta 77 de saydım 10 gün durmadan kardio yaptım 75 indi devamı gelir inş
Amacım zaten belli bir kiloya ulaşmak değil vücudumun düzgün gozukebilecegi kiloya inmek bu 10 günde kilo vermesemde şimdilik aynada bakınca gelişimden tatmin oluyorum..

İyi oldu gücümde artış var özellikle bu hafta zor yaptığım her hareket kolaylaştı. Ama 1.5 haftadır kilo olarak yerimde sayıyorum :)
aynı sorunu bende yaşadım 10 gün kadar yinemi aynı kg diyodum sanırım arada vücut kendini korumaya alıyo ayrıca insan ilk başlarda fazla kilonun getirdiği bıkkınlıkla hemen vereyim kurtulayım gibi düşünüyo ve aceleci davranıyor ama kendindeki gelişimi gördükçe nasıl olsa öyle yada böyle azmi koruduktan sonra hedefe ulaşabileceğini idrak edince sıkıntı etmiyor kilo fazla olunca kas gelişimi dışardan farkedilmesede insan hissediyor buda motivasyonunu arttırıyor yağlardan kurtulunca ortaya çıkacak olanı hayal edip pes etmeden daha sıkı çalışmamız gerek

inşallah zamanla istediğimiz yağ kas oranlarına ulaştığımızda sağlıklı şekilde kilo alarak kas yapımına devam eder avatarındaki hulk havasını yakalarız

Back
Yukarı