Yağ Yakım Günlüğüm_Endomorf

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan murat90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
abi lif içinde su gerekıyor cunku suyu tutuyor ve ıdrar kayan hale gelıyor boylelıklede kabızlık ortadan kalkıyor.unutmusum lıflerı soylemeyı evet lif önemlı + vucuda ekstra kalori harcatır çünki vücut bu enzimi barındıramaz mesela 30 gr lif 120 kalori harcatabilir.ama su ıcmıyorsan kabız olman kacınılmaz.gunluk 40 gr lıf tuektırdım yulafdan kepekden meyveden sebzeden gelen lıfler ama etkısı olmazdı hatta dahada kanız olurdum cunku harekett etıtıren su yok..

Yulaf ezmem bitmişti tekrar bulamadım 1 hafta posali meyve de yemeyince kabızlık çektim.Dün aldım artık stok yapicam ayrıca sudan olsaydı çoktan geçerdi günde 3.5-4 litre şu tüketiyorum.

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mercimek ye.

benım en favorim ıspanak mercimek brokoli yulaf ezmesi :D hem tok tutuyorlar (mercimek sevıyom 1 kazan osla gene yirim) hemde vucuda enerjı yaktırıyorlar ozellıkle mercımek ıcın karbonhitratının 3/2 si lif insülin tetiklemez öyle.

Sabah, 1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta, 1 dilim t.buğday ekmek salatalık domates 100gr lor
Öğle (1.) 100 gr haslanmis tavuk ,200 gr yoğurt, 1 kase mercimek çorbası 1 domates
Öğle(2 .)4 y.k. Kıymali nohut, 1 kase pilav,4 y.k. bezelye,Ayran
Ara ,Limonata ve Soda
Akşam, 100gr tavuk göğüs haslama 1 kase mercimek çorbası

Makro
uduby6yb.jpg

Zaten bugünde kardiyo ve ağırlık çalışması olarak asansörsüz 3.cu kata ev taşıdık :)Kol, bacak, göğüs kısacası her tarafım ağrıyor .Yarın bi off gün yapip pazartesiden itibaren yoğun tempo diyete devam..

Bugün teyzemleri taşıdık malum hepsi annem gibi 4 teyzemde oradaydı hepside maharetlerini konuşturmuş :)Baktım dayanamıyacagim hemen eve topuk :)

Haktir sana o zaman bu agrilar cekmek,yat debelen sabaha kadar kivran agrilardan:):)

Yorgunluğum iştahima vurdu:)
Sabah, 70 gr yulaf,2 yumurta 70 gr lor dan omlet,2 dilim light kaşar
Öğle , 2 tabak mercimek çorbası 3 dilim tam b.ekmek
Ara 100 gr light ton balığı
Aksam, 1 tabak bamya 3 kaşık bulgur pilavı, Salata, 150 gr tavuk haslama göğüs
Yatmadan, 100gr lor
Makro
u9azavah.jpg

Off gün birazda yemeği abartinca şişkinlik oluştu :)

Selam ciko nat ve murat90 günlüklerinizi takip ediyorum benim de açtığım başlık var orda yardım ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Şoan kadar kaç kilo verdiniz?
135 olarak başladım 45 gün oldu 14 kilo verdim ancak bu olay doğru orantılı olmadı 1 hafta sonunda 6 kilo verdim gerisini eşit zamanda verdim..Suan haftada 1.5 - 2 kilo verirsem iyi :)

Beslenme,
Sabah; 2 yumurta,100gr lor dan omlet,domates,2 dilim light kaşar,1dilim tam b. ekmek
Öğle; 1 kase mercimek çorbası,salata,1 dilim t.buğday ekmek
Ara; 1 elma
Akşam;1 kase mercimek çorbası,salata,1 tabak kıymali bezelye,1 dilim tam b. ekmek
Yatmadan, 100gr lor

Makrosu,
upugequq.jpg

Bugün de yoğundum ağırlık çalışamadım kardiyo olarak 1 saat hızlı tempo yürüyüş ve çeşitli mekik hareketleri..

Karboyu coo fazla almissin gunluk kendi belirledigin toplam kotan nedir? Birde bir onceki gunden yiyeceklerinin listesini yaparsn fazla kacirmayla ugrasmssin hem daha iyi olur ben o sekilde yappiyorum. Kacma gibi bir durum olmuyor. Benim butun gun aldihim karboyu sen bir ogunde almissin :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karboyu coo fazla almissin gunluk kendi belirledigin toplam kotan nedir? Birde bir onceki gunden yiyeceklerinin listesini yaparsn fazla kacirmayla ugrasmssin hem daha iyi olur ben o sekilde yappiyorum. Kacma gibi bir durum olmuyor. Benim butun gun aldihim karboyu sen bir ogunde almissin :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aktivite durumuna göre karar veriyorum ancak 150 civarını tutturmaya çalışıyorum komplex karbo alımınada özen gösteriyorum malum 120 kiloluk bedeni doyurmak kolay değil özellikle maç yaptığım günler yada yoğun aktivite içinde olacaksam 250 e kadar yolu var :)

Ayrıca o bir öğün değil hepsini kahvaltıya ekliyorum ayırmıyorum yediklerimi..

Back
Yukarı