Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Merhaba başarılarınızın devamını dilerim sanki göğüsler biraz düşük kalmış gibi
Arkadaşım senin açtıgın diğer konuları da gördüm ama sürekli farklı bilgi veriyorsun. Evde 3ay salonda 3 ay diyerek. Tamam güzel bir genetiğin var ama egon vücudundan daha kaslı bundan emin ol. Supplament olara bir konunda bir sey kullanmadım diyorsun baska bir konunda da creatin whey falan bunlardan bahsediyorsun. Sürekli övgü almak yerine foto sayısını azalt süre aralığınıuzun tut derim. Başarılar.
Olculerın gayet guzel motivasyon videonuda izlemiştim hatta öneride bulunmuştum hareketlerinin çoğu yanlış olduğu için bu iş emeksiz olmaz gercekten ortada emek var... Ama başlığı değiştirmelisin banada biraz egonu tatmin etmek için sanki bu başlığı seçmişsin gibi geldi sonuçta kimse kimseyi övmek yada beğenmek zorunda deil önemli olan kendine kazandırdıkların yoksa şurda çok basit 2 aylık ev çalışması diye 3 4 fotoğrafımı koyarım egom tavan yapar... Başarılar
Başlığı ben koymuş DeğilimModeratör Hatası
Bir Fitness'cı İçin Hacim Şart DeğilEstetik görünmesi yeter