• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

VgIsmaıl resimler...

kimse yazmamış ama çok ciddi bi duruş sıkıntın var bence
omuzlar düşük boyun bükük kendine hiç güvenin yokmuş gibi duruyorsun,dimdik kazık gibi durman lazım halbuki bu fizikle,dikkat et derim
onun dışında 1-2 seneye düzenli beslenme ve çalışmayla çok çok iyi durma gelirsin

vücudun gerçekten iyi ve iyiye doğru gidiyor. keşke bende senin yaşlarında başlasaydım hem hızlı gelişirdim hem üzerine koyabilirdim. moothy de güzel bir küçük detayı yakalamış. fotolarda kötü pozlar vermişin kaslarını sıkayım derken karn kası sıkmak istemişsin ama kambur durmuşsun bi resimde nasıl görünüyorum diye sanırım monitöre vs bamışsın ama bunlar fotolardaki tedaylar daha naturel dik güvenli polzar versen daha yakışacak vücuduna. "nasıl görünürüm" kaygın olmasın seni bozuyor ;).

Değerli Dostlarım :) Trapez biraz görünsün diye öyle bi duruş var yoksa :) Kamburluk yok :) Yorumlarınız için teşekkür ederim.

He Şu Photoshop deyipte emeğimi boşa çıkarmak isteyen beni ego lu biiri göstermeye çalşn arkdş,Evet ben iddalıyım bu vücudu 1 ayda bu hale getirdim + Supplementsiz ve diyorum Kimse yapamaz çünkü neden benim bir alt yapım harika geneitiğim asla yağ tutmayan vücudum var :) Yani bu tarz yorumlara birdaha yorum yapmıcam

vücudun yapısı ile ilgili birşey söyliyemeyeceğim zira uzman değilim yalnız her resimi şoplaman olmamış kas anlamında demiyorum ama çektiğiniz şekilde koysanız daha iyi olur bir sürü ince ayar var resimlerinde

saygılar

Buna photoshop denmez ki sadece doygunluk, pozlama ve vurgulama ayarlarıyla oynanmış fotoğlaflar, allah için güzel genetik var. Bana kalırsa sadece göğüste hacim sorunu var onun dışında muazzam, abartmaya gerek yok. Arkadaşların kollar konusunda vardıkları kanaate cidden şaşırmış bulunmaktayım daha fazlası bence iyi durmayacak, 80 kiloya kadar göğüs ağırlıklı hacimlenirseniz bence 10/10 olur. Trapez değilde kanat kasarak poz verin bence, daha dik ve estetik duracağınızdan eminim, kilo, boy ve hacim farkı dışında aynı vücut tipine sahibiz oradan biliyorum :)

Tebrik ederim.Bence estetik bir vücudun var.Emeklerinin karşılığını almışsın.

Ancak bacak fotolarını göremedim?

Özgüven'siz Hiçbirşey Olmaz Dostum.Ha sende yoksa birşey diyemem.

Dostlarım yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Şu aralar Göğüs Ve Karın Kası hacimine ağırlık veriyoryum :)

Frank zane gibi bi poz vereyim dedim :)

Eklentiler

• BeFunky_B&w_1.jpg
    BeFunky_B&w_1.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 791
Son düzenleme:
O değilde 10. ayda şöyle demişsin 'hiçbir besin maddesi kullanmadım' aynı yılın 8. ayında da protein kreatin kullandım demişsin.Yoksa benmi yanlış anlamışım.Bu arada herkesinde dediği gibi iyi bir vücut fakat hacim ister..

Açıkça söylemek gerekirse ben abarttıkları kadar bi vücut göremiyorum, cidden.Ama vücudunuz güzel beğendim.

Ha bu arada sanırım photosop ile keskinleştirdiniz+loş ışık vb faktörler nedeniyle , resimlerde öyle çıkmış olabilirsiniz.Vücut geliştirme hayatınızda, başarılar dilerim.

Son düzenleme:
Şuanki Antreman Programım

Pazartesi: Göğüs/Omuz/Arka kol

Göğüs
• Incline Bench Presses: 2 Sets X 8 Tekrar
• Dumbbell Presses: 2 Sets X 8 Tekrar
• Incline Flyes: 2 Sets X 8 Tekrar
• Flat Bench Presses: 2 Sets X 8 Tekrar
• Cable Crossovers: 2 Sets X 15 Tekrar

Omuz
• Machine Rear Laterals: 3 Sets X 10 Tekrar
• Side Laterals: 3 Sets X 10 Tekrar
• Machine Laterals: 3 Sets X 10 Tekrar
• Seated Presses: 2 Sets X 6 Tekrar

Arka Kol
• Overhead Tricep Extensions: 3 Sets X 12 Tekrar
• Lying Tricep Extensions: 3 Sets X 12 Tekrar

Karin
• Ab Crunches: 3 Sets X 15 Tekrar

Salı: Bacak/Kalf

Bacak
• Squats: 4 Sets X 6-15 Tekrar
• Lying Leg Curls: 4 Sets X 15 Tekrar
• Sissy Squats: 4 Sets X 15 Tekrar
• Stiff Leg Deadlifts: 4 Sets X 15 Tekar

Kalf
• Standing Calf Machine: 4 Sets X 15 Tekrar
• Seated Calf Raises: 4 Sets X 15 Reps

Abs
• Reverse Ab Crunches: 3 Sets X 15 Tekrar

Çarşamba: Dinlenme

Perşembe: Sırt/Biceps

Sırt
• Barbell Rows: 3 Sets X 6-8 Tekrar
• Dumbbell Rows: 3 Sets X 8 Tekrar
• Seated Cable Rows: 3 Sets X 10 Tekrar
• Chins: 3 Sets x Maksimum
• Deadlifts: 2 Sets X 6-8 Tekrar
• Shrugs: 4 Sets X 15 Tekrar

Biceps
• Preacher Curls: 3 Sets X 8 Tekrar
• Seated Dumbbell Curls: 3 Sets X 8 Tekrar

Karin:
• Ab Rope Crunches: 3 Sets X 15 Tekrar

Cuma: DİNLENME

Cumartesi: DİNLENME

Pazar: TEKRAR
Facebook'ta Paylas

pazar günü tekrar derken ? anlayamadım

Senin forum üzerinden açtıgın 2 adet konu daha var onları okudugum için zaten hemen anladım ilgi toplamak için yaptıgını ancak bunu sadece yorumların hızlı gelmesi için yaptıgını düşünüyorum.
Ayrıca şu suplementlerler ilgili verdiğin hiç birinin doğruluğuna inanmıyorum.
Vücudun phoshop ile hatlar keskinleştirilmiş orjinal fotografları koyarsan daha iyi yorumlar alabilirsin.
Vücudun şuan gösterdiğin fotograflarda fit duruyor.
Şimiden başarılarının devamını dilerim programınada terfiyen uy, aksatma kesinlikle yemeğine dikkat et suplementiszde zaten büyük gelişimler kaydedebilirsin sadece günlük ihtiyacının ne oldugunu öğren ve uy...ŞİMDİDEN TEBRİKLER...Başarılarının devamını dilerim....

Konu başlığı değiştirilmiştir. Lütfen fotoğraf yorumlama kurallarına uygun mesajlar atalım.

Back
Yukarı