• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

VgIsmaıl resimler...

Allah vergisi vucud kendini nasıl da belli ediyor.

öncesi yağlı yada bitik bir vucud ve sonradan geliştirilmiş bir vucud benim için gerçek bir başarı öyküsüdür. bu tarz fotoğraflara genelde vucudum nasıl olayına girmek için açılmış başlıklar olarak bakıyorum. aynlayacağın öncesi ve sonrasını görmemiz lazım :)

Son Hal
kdgwg.jpg

Kollar iyice sismis. Dövüş sporlarıyla uğraşacağını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam o alanda bir çalışma varmı ?

Öncelikle gerçekten tebrik ederim azim-disiplin ve genetik mirasının hediyesini almışsın, saygı duymaktan başka bir şey diyemem. supplement olarak nasıl bi kombinasyon yaptın bunu öğrenmek istiyorum.

Öncelikle gerçekten tebrik ederim azim-disiplin ve genetik mirasının hediyesini almışsın, saygı duymaktan başka bir şey diyemem. supplement olarak nasıl bi kombinasyon yaptın bunu öğrenmek istiyorum.

Teşekkür Ederim.Supplement Konusuna Gelirsek Şuana Kadar Sadece Sıvı AminoAsit , 300 Gr Kreatin Kullandım.Son 1 Aydır

Genetik konusuna inanmamı sağladınız :)
Gerçekten iyi bir vücut yapmışsınız tebrik ederim.

Öncelikle tebrik ederim, benim sormak istediğim başlangıçtaki boyunuzla şimdiki boyunuzda bi fark oluştumu yani uzadınızmı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle tebrik ederim, benim sormak istediğim başlangıçtaki boyunuzla şimdiki boyunuzda bi fark oluştumu yani uzadınızmı?

2 Cm Kadar Bir Fark Oldu,Uzatmayı kısıtlamaz fitness.

Buda bir before after fotosu olsun :)

Eklentiler

• CIMG5141-horz.jpg
    CIMG5141-horz.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 669
Back
Yukarı