Vücut Şekli

Arkadaşlar doktora gittim göğüs cerrahisine vücut şeklime bakıp şunu söyledi "boy-kilo oranın çok dengesiz üst göğüste bozukluk olabilir ama kilo aldıktan sonra bunu tam olarak anlarız" boyum 1.85 kilom 62 bundan dolayı beni diyetisyene gönderdi ve üç ay beslenmeye uyup -sporla birlikte tabi- tekrar gelmemi söyledi sporuda özellikle dediki kilonun az boyun uzun olmasından dolayı duruş bozukluğuda var dedi. Durum böyle arkadaşlar :)
Gecmis olsun kolay gelsin ulasirsin gerekli kiloya umarim en kisa zamanda

göğüs kafesinde sorun var bende çukurluktan 6 sene önce olmuştum suan 18 yaşındayım bir doktora danış abi geçmiş olsun şimdiden ha bir doktora gitme ben okadar doktor gezdim hepsi kilo aldıkca düzelir dedi ama bir profösör doktorla tanıştım allah bin kez razı olsun şimdi gayet iyiyim bende 185 boy 55 kilo ne yazıkki alamıyorum :(

göğüs kafesinde sorun var bende çukurluktan 6 sene önce olmuştum suan 18 yaşındayım bir doktora danış abi geçmiş olsun şimdiden ha bir doktora gitme ben okadar doktor gezdim hepsi kilo aldıkca düzelir dedi ama bir profösör doktorla tanıştım allah bin kez razı olsun şimdi gayet iyiyim bende 185 boy 55 kilo ne yazıkki alamıyorum :(
Ameliyat falan oldun mu ? O dediğin profesör kim birde ?

Doktorun dediklerine ve diyetisyene uyarak , spor yaparken yüksek ağırlıklara girmeni tavsiye etmem belli bir süre.

Back
Yukarı