Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anladım bi doktora görünmem gerek yalnız benim göğüs kısmım bildim bileli böyle ve yaşamıma herhangi engel olmuyor ama tabi siz böyle diyince yarın ilk iş bi doktora görünecem sağolun
Göğüs kısmı değil ya kaburgaların ön tarafa doğru çıkmış yada kaymış bilemem göbeğin var gibi gözüküyor sağlığına zararı olacağını sanmam belki farkında değilsin ama hiç hoş bir görüntü değil düzeltilebilirse senin için iyi olur
Gogus biraz zayıflık yüzünden birazda kunduraci gogsu diye tabir edilen gogus var.fakat arkadaslar alt kismi soyluyo degisik duruyo gercekten yads fotoğraftan oyle yada o gobek mi diycem kemik gorunuyo bi gorun bencede
Gecmis olsun
Valla kardeşim alt kaburganda sıkıntı var sanki doğuşta ezilir ya anne karnında cocuk değişik bi hal alır o şekil gibi zayıflık yağlanma yemek yediysen şişkinlik hepsi toplanınca da bu goruntu ortaya cıkmış olabılır bi toktura görün
Arkadaşlar doktora gittim göğüs cerrahisine vücut şeklime bakıp şunu söyledi "boy-kilo oranın çok dengesiz üst göğüste bozukluk olabilir ama kilo aldıktan sonra bunu tam olarak anlarız" boyum 1.85 kilom 62 bundan dolayı beni diyetisyene gönderdi ve üç ay beslenmeye uyup -sporla birlikte tabi- tekrar gelmemi söyledi sporuda özellikle dediki kilonun az boyun uzun olmasından dolayı duruş bozukluğuda var dedi. Durum böyle arkadaşlar