Vücut Şekli

Arkadaşlar merhaba

Spora başlamak niyetindeyim çünkü vücudumun şekli gerçekten kötü o yüzden fotoğraflarada bakarak önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 447
  • image.jpg
    image.jpg
    120,4 KB · Görüntüleme: 468
Anladım bi doktora görünmem gerek yalnız benim göğüs kısmım bildim bileli böyle ve yaşamıma herhangi engel olmuyor ama tabi siz böyle diyince yarın ilk iş bi doktora görünecem sağolun

Göğüs kısmı değil ya kaburgaların ön tarafa doğru çıkmış yada kaymış bilemem göbeğin var gibi gözüküyor sağlığına zararı olacağını sanmam belki farkında değilsin ama hiç hoş bir görüntü değil düzeltilebilirse senin için iyi olur

Gogus biraz zayıflık yüzünden birazda kunduraci gogsu diye tabir edilen gogus var.fakat arkadaslar alt kismi soyluyo degisik duruyo gercekten yads fotoğraftan oyle yada o gobek mi diycem kemik gorunuyo bi gorun bencede
Gecmis olsun

Valla kardeşim alt kaburganda sıkıntı var sanki doğuşta ezilir ya anne karnında cocuk değişik bi hal alır o şekil gibi zayıflık yağlanma yemek yediysen şişkinlik hepsi toplanınca da bu goruntu ortaya cıkmış olabılır bi toktura görün

Hocam aynı şekilsizlik bende de var fakat ben de göbek hiç yok yemekten önce aynaya bakarsam göğüs kafesimin alt kısmı dışarıda gibi duruyor

benim de göğüs kafesimin alt kısmı dışarıda gibi duruyor fakat bende göbek yok. doktora gitmedim fakat çözümü varsa gitmek isterim berbat bir durum..

Arkadaşlar doktora gittim göğüs cerrahisine vücut şeklime bakıp şunu söyledi "boy-kilo oranın çok dengesiz üst göğüste bozukluk olabilir ama kilo aldıktan sonra bunu tam olarak anlarız" boyum 1.85 kilom 62 bundan dolayı beni diyetisyene gönderdi ve üç ay beslenmeye uyup -sporla birlikte tabi- tekrar gelmemi söyledi sporuda özellikle dediki kilonun az boyun uzun olmasından dolayı duruş bozukluğuda var dedi. Durum böyle arkadaşlar :)

Back
Yukarı