berkeefe35
Üye
Bende öğrenciyim yumurta sürekli evde oluyor yulafta istiyorum alıyorlar.Haricinden harçlığından biriktirebilirsen tavuk ve pirinç alabilirsin.Ne kadar yiyeceğin ne kadar biriktirdiğine bağlı.1kg pirinç + 1kg tavuğa 30tl desek 2 günde biriktirebiliyosan 30tl, günde 500gr yersin ki her bittiğinde yeniden alabilecek paran olsun 5 günde biriktirebiliyorsan günde 200 gr yersin pirinçde sana kalmış kilo alıp veya vericeksen ona göre ayarlama yapabilirsin.Gerekli ayarlamalarla sadece yumurta pirinç yulaf ve tavukdan zaten 100gr protein gelir.Gerisi artık sağlıklı ne bulabiliyorsan.Bende 9 10 aydır yapıyorum 88 kiloydum şuanda 76 kiloyum ilk halime göre aramda baya fark var beslenmemde güzel değildi sadece şekeri kestim ekmeği kesemedim sadece ekmeksiz 2 ay gitti sonrasında yapamadım halada yiyorum mesela ama ölçülerim artmasada çok fark var ilk halimle aramda.
teşekkür ederim dostum şimdi aldım ölçüleri yeni bir konu açıp her ay güncelleyeceğim 15 ay boyunca şuanda zaten spordan önce okulda karb alıyorum bulgur pilavı + tavuk sabah 4-5 yumurta akşam eve gelince yine tavuk öyle öyle bakalım ne olacak 15 ay sonunda