aslında lipo 6 black başlığına yazacaktım fakat göremedim.
önceden 2 kutu lipo 6 black kullanmışlığım var ve etkilerinden memnun kalmadım değil. 3. ve son kutuyu da geçtiğimiz mart-nisan döneminde kullandım. kutunun tamamını bitirmeden diyetimi sonlandırdığım için kutuda 6-7 tablet kalmıştı.
pazartesi akşamı iş çıkışı kardio öncesi bi tane alayım dedim, fakat sabah 2-3 şeker kaşıklı tepeleme kahve içtiğimi unutmuşum! tableti yuttum ve aklıma geldi. lipo 6 black kullananlar bilirler, ürünün her yerinde ekstra kafein almayın diyor. önce bi tedirgin oldum, sonrasında bir kereden bir şey olmaz dedim. neyse kardioya başladım, aslında koşacaktım ama temkinli olayım diye eğimde 3-4 km hızla koşu bandında yürümeye başladım. 2-3 dakika sonra daha önce hiç yaşamadığım bi şekilde soğuk terleme, nefes darlığı gibi şeyler hissettim. kalbim sıkışıyo lafı vardır ya, aynen öyle geldi bi an. hemen durdurdum. 3-4 dakika salonda dinlendim. normale döndüğümü hissettim. aslında bırakıp gitmek en iyisi olacaktı ama cahillik ederek kardioyu yarım bırakmak istemedim. devamında aynı tempoda yürüdüm. bu sefer herhangi bir şey olmadı ama korkmadım değil. gerçi ertesi sabahki aç karna kardiomda yine lipo aldım ama bu sefer dışardan kafein yoktu.
şimdi de forumu karıştırırken farkettim, DMAA denilen içerik lipo 6 black ve oxylite pro'da da varmış. bi iki yabancı sitede ölümcül risklerden bahsediliyor. hatta abdli bikaç avukat websitesinde "eğer oxylite sonucunda iç organlarınızda oluşmuş bir sorun varsa, dava açma hakkınız doğmuştur" demiş. tabi bu da bir sektör olmuş olabilir ama ciddi rahatsızlıklar yaşayanlar var demekki. (gerçi şimdi başka bir iki sitede baktım lipo 6 için dmaa free diyolar içerikte de göremedim ama oxy'de var öğrendiğim kadarıyla)
kimseyi endişelendirmek istemem ama bunlar da yaşanan şeyler. sağlık her şeyin başında. birkaç kilo fazla yağı hızla atmak için bence bu risk alınmaz. sanırım ben termojenik kullanmayacağım bundan sonra. cla + karnitin + kahve + yeşil çay ve sıkı diyet en iyisi. kalan lipoları da akşam imha edeceğim

biraz fazla tribe girdim sanırım ama daha önce 3 kutu kullandığım üründe bunları duyunca korktum biraz. gerçi alırken de tertemiz olmadığının farkındaydım. özellikle tiroid hormonunu lipo black olumsuz etkiliyo diye duymuştum. kullanırken de hiç terlemeyen koltuk altları günlük hayatta terlemeye başlamıştı falan.
bunları yazdım ki yeni arkadaşlar bi hevesle bu tarz ürünleri kullanmaya karar verirken iki kez düşünsün.