dips dumbell in yerine baska ne onerirsin?şöyle bir program yazabilirim rope pushdown dips dumbell kickback dumbell extension
halterle yapabilirsin pushdown yabailirsin makinadadips dumbell in yerine baska ne onerirsin?
3 hareket yeter de tekrar sayilari ve set kac?3 hareket yapıyorum, tek dambıl enseye indiriyorum , yatarak iki dambıl kafama indiriyorum, bir de dips. bu kickbackı çıkardım, eklemeli miyim acaba tekrar?
enseye indirmeyi 12 kilo ile 4 set 12 tekrar yapıyordum, bu hafta kiloyu 13 yapıp, 3*10 yaptım, yatarak kafaya indirdiğim var, o da yine 12şer kilo ile 3*12, bir de dips yapıyorum, ama ağırlıksız, 4*12. ama zorluyor yani kolumu.3 hareket yeter de tekrar sayilari ve set kac?
Kiloyu artirmak guzel de seti ve tekrari azaltmak olmamis. 4 set 12-10 tekrar arasi yapsan daha iyi olur.enseye indirmeyi 12 kilo ile 4 set 12 tekrar yapıyordum, bu hafta kiloyu 13 yapıp, 3*10 yaptım, yatarak kafaya indirdiğim var, o da yine 12şer kilo ile 3*12, bir de dips yapıyorum, ama ağırlıksız, 4*12. ama zorluyor yani kolumu.